Etiķete jauna, pudele jauna, izgrūduši naudu uz shiny shit a kvalitātei vairs nepietika.
Kur tu pirki to Jameson kurš neesot labs? Krutkas ir pat XO konjakiem.
Savulaik saņēmu dāvanā “Hennessy XO” 0,7l, ko noturēju neatvērtu četrus!!! gadus. Tad atvēru. Iesaku katram. Kā no citas realitātes dzēriens. Dārgākus gan neesmu garšojis.
P.S. Bet kad kāja paslīdēs un gribēsies reāli RĪT un nebūs daudz naudas klāt, tad atkal rīšu visu, kas deg. Sevi pazīstu. Vilks spalvu met…
Ja ir iespēja, tos pirmos 200g labprāt pavadu ar Jim Beam`u (kaut kā tā ziepjugarša iet pie dūšas) 🙂
Agrāk arī es nevarēju iedzert tīru viskiju, bet ar laiku sapratu kas ir labs 🙂 Jim Beam, bushmill, Ballantines, jack daniels ir mani iecienītākie, bet ja gadās laba atlaide, tad varu arī atlaist ar tulamoru, jameson vai grantis.
Bet tas kā nu kuram 🙂
P.S.
Nu kā var teikt, ka viskijam ir neatkārtojama garša, ja tu viņu jauc ar Colu?!
Bet šad tad gadās noprovēt arī šņabsu, visīti, utt… 🙂 Atkarībā no ciuvēkiem un pasākuma gaitas. 🙂
Vakarā mājās sēžot, tiešām, vai nu alus, var vēl labu vīnu, uz šo sezonu prasās jau karstvīns. 🙂
Pluss ir tas, ka pilnībā iztrūkst visu alkoholisko dzērienu lielākā bēda – tā saucamie fūzeļi, kas arī ir galvenie iegūtā abstinences sindroma, tautā par pohām dēvētā, izraisītāji, no kuriem tikt vaļā palīdz, lai cik tas nebūtu paradoksāli, tas pats alkohols, kas savukārt izraisa jaunu fūzeļu uzkrāšanos organismā.
Lūk jums īsais alkoholisma kurss 😀
Ja radu un paziņu lokā ir ārsti vai medmāsas, no problems 😉 šai ziņā pēdējo >30 gadu laikā nekas nav mainījies.
Vai tad arī pēdējo triju gadu laikā var dabūt bez problēmām un ir viss tā kā ir bijis senāk ? 🙂
Preses relīzes