Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Esot aizturēts Neo. Vajadzētu dot adekvātu prettriecienu.
Tas ir totāls bezpriģels.
Iesaku – rīkot programmētāju, adminu, analītiķu, dzelžinieku streiku.
Piemēram šo piektdien neveikt savus tiešos darba pienākumus. Nu jūs jau ziniet – vienmēr var atrast atmazkas, kāpēc nevar tieši šobrīd kompi palaist…
Reku vēl infa izvilkta, tas ir tas “Garmatainais un briļļainais latvietis” 🙂 Respektīvi paķer ko citu, nekā vispār meklē. Tā mūsu iestāžu kompitence!
2)Sviests…
hmm, speci var pakomentēt cik tas būs efektīvi…
P.S. -> Creep – kāpēc tu domā, ka esmu atgriezies? Es tikai pēc ģitāras ieskrēju. :>
hmm, speci var pakomentēt cik tas būs efektīvi…
P.S. -> Creep – kāpēc tu domā, ka esmu atgriezies? Es tikai pēc ģitāras ieskrēju. :>
Tieši to pasu gribēju ielikt. 😀
ja ļoti dzudzi to darītu noteikta laikā, kautkas būtu?
P.s. pamēgināju, man rādīja Request timed out,
Reizēm cilvēki ne pēc savas gribas ir idioti a te vesels bars sevi pa tādiem pataisa.
Žmers izveidoja speciālu štrumentu automatizētai informācijas kopēšanai.
Nodarījums valstij… da nekāds.
Vairāk principa jautājums skatoties no abām pusēm.
Š aurpierīši var turpināt maurot “brīvību Neo!” Tādējādi apliecinot, jau tā redzamo, nespēj paskatīties uz lietām no vairākiem skatpunktiem.
P.S Ja es ielīdīs ob1 dzīvoklī pa logu (logs bija vaļā. Faktiski nekādas aizsardzības. vienk lol) un izliks vispārējai apskatei ob1 netīrās apenes… nez.. būšu varonis ? :>
Tas ir retorisks jautājums…
ob1 aicinājums gāzt servaku ar ping… muahahahahah 😀 😀 😀
E.. kas tu mums te biji.. zinātnieks vai inženieris ?
Piemet cik deguni būs vajadzīgi lai ar 32 baitu pakām nogāztu servaku 🙂
Nolūrēju to vienu video… es nez… man kauns to mudaku vietā.
“Atbrīvot Neo!”
Psc.
Idiotu bars.
Negribu tiesāt to Poikānu, ibo nav manas kompetences robežās, bet nu tādi “mītiņi” ir kaut kas reti truls.
Mudaks.. kā viņu tur… nu tas tur Kaža blin.
Tas jau ar normāli prātā tērēts.
Kad Feenikss stāstīja ka garīgi slimus cilvēkus jāatšauj un bīdīja visu to savu rasistisko murgu, Kaža nenostājās veselā saprāta pusē, bet mēģināja diskutēt ar Feeniksu par līdzekļiem mērķa sasniegšanā…
Slims tas Kaža ar to savu liberālismu.
Heh.. un jams vēl atļaujas reizēm sacerēt raksteļus pa IT tēmu… tur vispār… nav komentāru.
Tas viss paliek arvien sviestaināk un sviestaināk…
Loskutovs faktiski atzina ka Nagla jau no sākta gala zināja kurš tad ir tas Neo.
Nu.. vismaz es tā sapratu no viņa teiktā.
Vo ņirgšu ja Naglai piešūs pantu 😀
Nu a Dumburu neizkratīja, jo laikam būs noskaidrojuši ka Dumburs tomēr nezināja, kurš tad īsti ir tas Neo.
Nez kā tagad žurnālisti skatīsies uz Naglu ka šī tā vazāja kolēģus aiz deguna visu šo laiku 🙂
Un ne tikai kolēģus no citām TV, bet arī savus LTV1 kolēģus 🙂
Jā jā… avota neizpaušana ļa ļa, bet tomēr :>
A menti gan baigi cilvēcīgi. Neviens to muļķu baru neaiztika pat neskatoties uz to ka pasākums nebija saskaņots.
Ja es iekāpju mafiozo miteklī pa logu un izstiepju ārā pierādījumus par viņu nelietībām, es neesmu vainīgs un nebūtu vainīgs arī tad ja būtu izgāzis durvis buldozeru pa ceļam asinsuņus sabraucot. Un nebūtu pat vainīgs, ja tas būtu aizliegts ar likumu, jo neesmu pelēkais zombijs kas akli pakļaujas jebkuram absurdam. Viva La Revolución! F*ck the government! F*ck the world order!
Man šķiet tu jau to vairākas reizes esi veiksmīgi pierādījis…Tavuprāt ar to ir par maz ?
Preses relīzes