Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Evera domājums – be positive!
fleimoju
Ko tur pie savām nebūšanām vainot nezinu, varbūt krīze un mūžīgās neveiksmes dara savu un niknums spiežas uz āru. Tagad esmu nolēmis, ka notepad.lv tagad būs vieta kur es iespējami vairāk būšu pozitīvs un smelšos pozitīvismu nevis otrādi. 🙂
Katrā ziņā atvainojos tiem, kurus esmu nepamatoti saniknojis , nokaitinājis, apvainojis, noniecinājis un tamlīdzīgi. Turpmāk centīšos atbilst notepad.lv augšpusē lasāmajam sauklim 🙂
P.S. Saprotu, ka te drošvien gaidām mežonīga smieklu jūra un kritika no drunk_lizard, varbūt arī mr.death , varbūt vēl kāda 🙂 😀
P.S.S. Varbūt vēl kāds pēc manis rakstītā kautko pārdomās, ar negatīvām emocijām pozitīvās nesagaidīt, toties smaids ir lipīgs, ganjau arī tekstā ievērpts tas tāds ir.
Vēl nedaudz pozitīvā te:
Kritizēt ir labi, jo tas ir zinātnes virzītājspēks, bet to gan jācenšas izdarīt daudzmaz pieklājīgi 🙂
Mr. Death, nav par ko 😀 . , jā , viens “z” par daudz , izlaboju, kautko tādā stilā jau gaidīju no tavas puses, jūs ar d_l kā gandrīz brāļi esat, gan rakstības stils, gan rakstītais līdzīgs 😀
vai tiesjaam? mhhh… :> bljin, domaaju – vai tad truukst siirupa un kurbijkurnes forumu, kuros greekus izsuudzeet? tiesjaam kauna nav? gdje mir katjetsa!? mhhhh.. tas taa, kaarteejo alu suucot, nost no teemas.
Arī man bija doma izdarīt ko šitadu, plus punkti taču jāpelna..
PR Error
vai tiesjaam? mhhh… :> bljin, domaaju – vai tad truukst siirupa un kurbijkurnes forumu, kuros greekus izsuudzeet? tiesjaam kauna nav? gdje mir katjetsa!? mhhhh.. tas taa, kaarteejo alu suucot, nost no teemas.
tu nekad, beerns, neizpratiisi manu domu gaajienu, lai kaa nu tev to gribeetos :>
Preses relīzes