Executable has stopped working
Ja torrentu lielveikala versija (five nines for that), tad vismaz pārliecinies, vai tā ir Proper-Razor1911 un pamēģini moš uzlikt SKIDROW updeitu.
slikts kraks, meklē repaku
[spoil]
Luk kraks:
Lūk repaks:
Domā “fixos”? Ja ne, pazvani dīlerim un pasaki ka repaks ar krekiem netiek galā. Lai atsūta gangstas un iekabina tev paču.
[/spoil]
Labākais, ko par naudu var atrast…
tizlie geimeri… un nesaki, ka esi to spēli pircis…
Vispār jau abi minētie jautājumi (kreks un ne-pirkšana) ir jau noskaidroti. A te, kā parasti, dod tik vaļā savas gudrības 😀
Hmm, nu tad daži jautājumi:
– Vista vai 7?
– Kas par karti? Ja GeForce, vai ir PhysX
– Vai skaņa ir uz 16bit 44100Hz (Serious Sam HD bija gļuks, kad nepalaidās, ja uzlikts, piem., uz 96kHz)
Win 7
Updeitots
Anti Radeon HD 4670, bet ir lejuplādēts PhysXLoader.dll jo prasija so failiņu, bet domaju ka ta nav problēma
Ar skaņu viss ok , bet velreiz parliecināšos
Cerams, ka esi uzlicis jaunākos videokartes draiverus.
Vispār Razoram ir vislabāk crakotās games.
Man ar Metro u.c. Razor gamem probzu naff.
Redzēsim kā būs, kad pilnībā pāriešu uz Win7. Man jau gribētos 64bit versiju, lai pilnībā izmantotu datora resursus. Daudzi jau saka , ka 64 nav laba, bet es domāju, problēma ir tai blīvei starp datoru un krēslu 😉
vai ta galīgi tups, ja nesaproti, ka par zagtām lietām atklāti neviens nopietns cilvēks neko neskaidros?
Kurš ta te būtu tas nopietnais? Dzīvesgudrais aoma? Par to, vai tas ir traktējams kā zagts, vēl zinātnieki strīdas. Enīvej, nopietns cilvēks mēģinātu nevis dirst te savas gudrības par “zagto”, bet izkost, kur ir problēma. Five nines no šejienes nevarētu neko jēdzīgu pateikt arī tad, ja nebūtu “zagts”, tas ir točno.
Preses relīzes