Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Ezermalas auto skola
Īsāk sakot cilvēks jautā pēc programmas ar jaunākajiem satiksmes no teikumu jautājumiem, lai var mājās datorā trenēties.
Man pašam bija tā, ka skolā bija ~60 jaut. un 2 pieļaujamās kļūdas.. Un divas bezmaksas reizes. Pirmo nenoliku. Tad sāku iet cauri grāmatai + csdd eksāmenam. Daudz reižu. Noliku bez kļūdām. CSDD eksāmenu arī bez kļūdām.
Tās visas autoskolu programmas.. fufelis.. Csdd jauni jautājumi nāk klāt diez gan bieži..
P.S. Ļoti neērti, ka autoskola pati neizveido programmu, uz kuru klienti varētu ērti mācīties.
Bet nu lielo grāmatu ar nevajag aizmirst, vismaz kādu reizi cauri ir jāiziet, protams vēl pierakstu kladīti ar der šad tad pārlasīt.
Es pats laikam mācoties izmantoju testu kas bija manas autoskolas lapā –
Noliku gan skolā gan csdd bez nekādām pārlikšanām 🙂
Vispār ir atšķirība starp csdd eksi un autoskolas eksi. Es mācījos šai pašā autoskolā un tajā bija jautājumi no uzdevumu grāmatas, bet ja csdd, tad var no neta. Ezerkrasta autoskolas eksī ir 90 jaut. un drīkst būt max. 3 kļūdas(B kategorijai) un visi jaut. ir no uzdevumu grāmatas + tie kuriem iet cauri, kad izņem teoriju(pēdējās nodarbībās, pirms ekša).
Man gan bija 102 [vajadzēja būt 105] 🙂
Preses relīzes