Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › PHPBB › EzParticle
Gribeju pajautat vai nevarat pastastit sikak par PHPBB modu ezpraticle, ja man piemēram vienā lapā vaig ielikt četrus blokus ar info, bet katram blokam info ņem no cita foruma, kas man jādara utt. 🙂 Varbūt kādu sīku pārskatu pār to 🙂
Un vēl vai ir jēga likt kopā ezportal un ezparticle, vai var iztikt tikai ar ezparticle?!
Paldies jau iepriekš, ar cieņu Jānis Jaununlainens.
peim –
|menu|
bla bla
|logo|
bla bla
Man vaig kad ir 4 bloki un katram lokam no citurioenes njem rakstus 🙂
Par šo jomu tev jāgaida atbilde no fox’a.
Fox’s ir šī foruma autors, kad jāprasa viņam?
Tad jāgaida ko tas teiks 🙂
Viņš šodien diez ienāks?
Saproti – Fox ir viens, bet jūsu daudz! Pacieties!
Tātad:
Ezparticle un ezportal.
Paņem ezportal portal.php skriptu, papēti kodā, izķidā laukā piem jaunākos komentārus, kodu iekopē iekš ezparticle articles.php faila, saliec arī templates failus, volā vienu bloku esi ieguvis, ok vajag piem aptaujas, tā patās, izķidā no viena un ieliec otrā. Tie laiki ir beigušies, ka viss ar karoti mutē ieliksies, ja gribi, kad ieliekās, tas viss prasa savus līdzekļus.
Ezparticle var lietot tie, kas phpbb sistēmu pārzin, jo ezparticle ir advancētāks engine, kurš ir minimizēts un centrēts tieši uz rakstiem, bez papildus extrām, bet ezportal ir simply begginer mode, kur viss jau ir salikts.
Rezumējums: Te pat neko rezumēt nevar, viss ir izstāstīts +/- no manas dzīves, kā veidojās mans zināšanu līmenis IT sfērā. Atkārtošos vēlreiz: 1. Pašmācība, 2. Skola. 3. Extra kursi, etc. Vārdu sakot pasēdi iekš php.lv forma iekš off-topic sadaļas, tur ir pietiekami daudz informācijas no visām pusēm par web veidošanām, darbiem, izglītībām, līmēņiem, etc, etc. Portams, citi jau tev visu uz paplātes iedod, tas vien to parāda, ka devējs savu darbu nenovērtē un nav ieinteresēts, lai saņēmējs kaut ko no tā iemācītos.
P.S. Murgs, uztveriet to kā gribiet. Visiem pašiem savas problēmas un nav pat vēlēšanās risināt piem šādu problēmu, man nav vēlēšanās risināt, ja cilvēkam viss ir pateikts. Nav atdeves.
Preses relīzes