EzParticle

Sākumlapa Forumi Mājas lapu izstrāde PHPBB EzParticle

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    bambiino
    Participant

Sveiki.

Gribeju pajautat vai nevarat pastastit sikak par PHPBB modu ezpraticle, ja man piemēram vienā lapā vaig ielikt četrus blokus ar info, bet katram blokam info ņem no cita foruma, kas man jādara utt. 🙂 Varbūt kādu sīku pārskatu pār to 🙂

Un vēl vai ir jēga likt kopā ezportal un ezparticle, vai var iztikt tikai ar ezparticle?!

Paldies jau iepriekš, ar cieņu Jānis Jaununlainens.

bambiino
    Participant

Ja varat, tad dodat arī linkus uz atbalsta forumiem vai tml. Paldies 🙂

krisis32
    Participant

Es lietoju tikai EzPortal . Vins ir saprotams un erts~!

bambiino
    Participant

Ezportal es protu labi, bet gribu iemācities to arī, jo tur var veidot vairākus blokus vienā lapā 🙂

krisis32
    Participant

tu kipa doma malas sadalas?

peim –

|menu|

bla bla

|logo|

bla bla

bambiino
    Participant

ne, tu mulki, es zinu ko var un ko ne!

Man vaig kad ir 4 bloki un katram lokam no citurioenes njem rakstus 🙂

deivs001
    Participant

bambiino, kušsss. Nevajag apvainot citus.

Par šo jomu tev jāgaida atbilde no fox’a.

bambiino
    Participant

ok, tas tāds jociņš – spociņš. 🙂

Fox’s ir šī foruma autors, kad jāprasa viņam?

deivs001
    Participant

Gan jau viņš pats apskatīsies, kas te notiekas. Parasti jau vismaz rītā un vakarā pārskata forumu. Bet ja nē, tad var gaidīt kādu citu! 😀

bambiino
    Participant

Bet kas ir Fox’s?

deivs001
    Participant

Entuziasts, kas aizsāka notepad.lv kustību. Kā arī mūsu labākais (vienīgais) koderis.

bambiino
    Participant

Labākais(vienīgais), labi teikts 🙂

Tad jāgaida ko tas teiks 🙂

Viņš šodien diez ienāks?

samurajs
    Participant

Tūlīt būs pilnmēness. Uzkāp uz jumta, pažvadzini tamburīnu un sauc “Fox!!!” Un viņš tūlīt būs klāt! 😀

Saproti – Fox ir viens, bet jūsu daudz! Pacieties!

Foxsk8
    Participant

Beidz te maskēties un reāli ja gribi extra kruti, supports maksā arī naudu, neviens tev te pa baltu velti, neteiks knifus, ar kuriem pats pelna naudu, tas ir es. 😀 Domā es visu jau no galvas zināju, visus prikolus, skriptus, pats sēdēju testēju, pētīju, mocījos. Man phpbb izkošana prasija pus gadu vidēji, lai pilnībā man nerastos stulbi, elementāri jautājumi. Ja gribi pēc tam ar saviem skriptiem kādu labumu iegūt, vajag mācīties.

Tātad:

Ezparticle un ezportal.

Paņem ezportal portal.php skriptu, papēti kodā, izķidā laukā piem jaunākos komentārus, kodu iekopē iekš ezparticle articles.php faila, saliec arī templates failus, volā vienu bloku esi ieguvis, ok vajag piem aptaujas, tā patās, izķidā no viena un ieliec otrā. Tie laiki ir beigušies, ka viss ar karoti mutē ieliksies, ja gribi, kad ieliekās, tas viss prasa savus līdzekļus.

Ezparticle var lietot tie, kas phpbb sistēmu pārzin, jo ezparticle ir advancētāks engine, kurš ir minimizēts un centrēts tieši uz rakstiem, bez papildus extrām, bet ezportal ir simply begginer mode, kur viss jau ir salikts.

Ernijs_E
    Participant

Labi foxs, bet ja man vaig 4 blokus un katram blokam nem no cita foruma rakstu ara, tad ka to darit, tads bija jautajums 🙂

Foxsk8
    Participant

Atbildēju jau iekš skype, taka tev neviens nedos kodu uz paplātes, kur pats esmu (atvainojos pa izteicienu) PISIES. Kā izveidot, es tev info jau pateicu, kā veidot. Paņem pasties, viens bloks tev ir priekšā, kur viss rukā, tātad pētam, skatamies, kopējam esošo bloka kodu vēl vienu reizi, pamainam vērtības, lai tās atšķirās un viss reāli iet caur testiem, testiem un vēlreiz testiem. Testē un kodē to otro bloku tik ilgi, kamēr viss sanāk. Pēc pieredzes saku, ka lielākā daļa jauniešu, tas ir 14 – 15 gadi, vēl nav tā teikt nobrieduši, lai spētu loģiski domāt, lai kodētu, programmētu. Tas ir pats sākums, labs sākums. Nevajag uzreiz cerēt, vot es sāku kodēt, man viss sanāks uzreiz. Pats esmu gribējis lietas uzreiz, uz sitienu, beigu beigās risinājums pats atnāk, nāk laiks, palieku gudrāks, zināšanas nākušas klāt un tad es varu arī atgriezties pie savas aizmirstās problēmas un viņu veiksmīgi atrisināt. Par meistāru nepiedzimst, par tādu kļūst, plus fakts ir tāds, ka tieši Latvijā par labu programmētāju var kļūt tikai tad, ja cilvēkam tas pašam interesē, cilvēks nemitīgi mācās, risina savas problēmas, cilvēkam ir loģiska spriešana, jo bez loģikas web lauciņā un programmēšanā vispār nav ko darīt. Latvijā nav tādu web koderu skola, ir tāda profesija, bet oficiāla mācību iestāde, kur tieši tev mācīs tikai noteiktu specifiku nav. Ir speciāli mācību priekšmeti, kā Tīmekļu tehnoloģijas, kur tikai studentam iemāca pašu minimumu web lapu veidošanā, varbūt augstskolā ir savādāk, nevaru spriest, bet iekš RTU 4 kurss, tik minimāli pieskaramies web veidošanā.

Rezumējums: Te pat neko rezumēt nevar, viss ir izstāstīts +/- no manas dzīves, kā veidojās mans zināšanu līmenis IT sfērā. Atkārtošos vēlreiz: 1. Pašmācība, 2. Skola. 3. Extra kursi, etc. Vārdu sakot pasēdi iekš php.lv forma iekš off-topic sadaļas, tur ir pietiekami daudz informācijas no visām pusēm par web veidošanām, darbiem, izglītībām, līmēņiem, etc, etc. Portams, citi jau tev visu uz paplātes iedod, tas vien to parāda, ka devējs savu darbu nenovērtē un nav ieinteresēts, lai saņēmējs kaut ko no tā iemācītos.

P.S. Murgs, uztveriet to kā gribiet. Visiem pašiem savas problēmas un nav pat vēlēšanās risināt piem šādu problēmu, man nav vēlēšanās risināt, ja cilvēkam viss ir pateikts. Nav atdeves.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā