Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › CMS un Dziņi › F3l cms
Izveidot universālu CMs kurš derētu visam , sākot no bloga izveides beidzot ar foruma, izklaides , temata vai ziņu portala izveides. Ar ko sams atšķirtos no parejiem CMS ? Ar izejas kodu pārskatāmību un vienkāršo vadību. Domats vairak piestrādāt pie admina paneļa izveides , lai FTP nāktos izmantot ļoti reti un jaunus moduļus būtu ļoti vienkārši izveidot tieši admin paneli. Vēl daudzi aspekti šim visam ir, bet nu ja kādam ir vēlme piedalities vai uzzinat vairāk, rakstīt savus moduļus, aiziet, piesakamies šeit vai man pz .
To var, bet… vai jau nav daudz tie CMS? Tik pat labi varu nonjemt DB un no nulles uzstarteet savu saitu 😀 🙂 – izplatiit to negribu delj droshiibas robiem, pagaidam tadus nemanu, bet ja nu tomeer ir, tadu open sourci cits atpakos – it iipashi php koderis kas uz robu laboshanu teemeets, un jauki redzes mana saita ievainojamibas.. 😀 ja kkas nepatiks, nobrucinaas.. Un ja jau populaaras cms sistemas siikas p0kes gazh nost.. tad mums izredzes ir shvakas…
p.s. – interesanta ideja mani moka, ja veidotu CMS sistemu, reaali varetu ieviest automatiskos updates, nu piemeram – uz musu servera stav source, ielaapi, un lietotajs uzstadot jaunako versiju cms sistemai, vareetu updatoties tur pat caur administratora paneli! 🙂 un tada zinja nenovecotu lidz zinamam laikam versija 🙂
Paskat tam pasham robainajam Microsoft, tu vari mainit registrus, skinus, shellus, programmaturu, bet re – delj automatiskajiem updatem tavs mainiities neiet zudumaa 🙂 Nu tad butu jacenshas kka ta!
Pie reizes, dariit kaa apple ar iPhone un iPod touch dara – softu tu vari vienigi vilkt no vinjiem (iTunes store), ko vinji ir parbaudijushi un viss! [softu vieta iedomajamies pluginus]
Ja lietotajs pats maina – tad kkadu updatem funkciju kas salidzina, muusu kodu, ar lietotaja kodu, un ja kods atskirigs, tad par to padot zinju pasham administratoram – piemeram, “funkcija tada un tada ir mainita – mainijis esat jus pats, tadel – sho updati nevar veikt, bet ja velaties veikt updati tad pazudiis jusu kodetais monstrs 😀 :D”
kka ta 🙂 – idejas jau man ir, tik tas paC kas vairakumam, laika nav! 🙂
Preses relīzes