Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › CMS un Dziņi › F3l cms
Palaidiet QueenZ`u pie izstrādes.. Būs jums visdrošākā CMS..
Varbut man uzreiz izdalit hosta root paroli, sql paroli, bankas konta nummuru , paroli, kodu karti online un pc iznest uz ielas un atstat ? 😀
Nav naida.. Tik ierēcu 😀
CMS izstrāde jau sākusies – online progresam varam sekot
Kādēļ tad nolemts aizzīmogot projektu?
She tev CMS… .
Creep izskaidro ko vēl iedomājies? 🙂
Un jup, izfiltreet traffika plusmu, ja daudzi apmekle ir chaabiigi.. paC tagad ar lidzigu probzu saskaros! :/
Š āds veids var jebkuru projektu totāli izvest no ierindas.
HTACCESS failā:
order allow,deny
deny from all
kodā pēc files pirmaja rinda ieliekam .htaccess 😉 nez kapec te koda tags atfiltre šamo 😉
Foxi- tu doma http request fluudu? bet var jau ar php ieviest limitacijas, es haloo cms rakstiju tadu funkciju , lai bano tas ip kas pieprasa minute vairak par 1000 getiem …. ta jau uzreiz var atfiltret botus debilus kas njem un suta hederus uz tavu lapu un drazo bandwidth… jaizveido kautkas tamlidzigs bus ari f3l , tikai bik jaudigaks…. par cik planoju pec v1 pabeigshanas LIR parnest uz f3l cms un haloo cms ka tadu iearhivet un noguldit vecaja hdd lai stav….
A tā lūk izskatās inside 😛 Neka daudz nav, bet nu vairak darba bazei aiziet.. A un ari licenzi jau izvelejos… Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
Parasti daudziem CMS nav tāda iespēja normāli vadīt ADS reklāmas. pievienot vairākas, salikt impresions rādījumus vai cik unikāli drīgst iziet. Nu tu saprati mani, Advertising Sistēmu jau iebūvētu, piemēram banner vieti labajā header pusē vai citur utt.
EDIT: tu vienigi varetu izštukot pec kadiem noteikumiem vajag šķirot… itka jau pec radijumiem un klikiem ir galvenais, bet vajag vel… piemeram no stunda radamo banneru kopskaita aptuveni , paradit 30% tas klases bannerus, 20% tas 5 bannerus no tas grupas, etc 😛
doma izvietojumam: virs čata saite-adverts, zem cata banneris pec musu izmeriem ( nav pabeigts dizaina koncepts, nemaku teikt kadas dimensijas. Zem galvena sidebara atkal banneris pec izmeriem , apaksha vai nu kkas lidzigs tekstadu lodzinjiem ar saitem un reklam banneriem. Foruma planotaa teksta ja topiks atbilst kadai no baze esoshas reklamas tegiem, iemetam reklamsaiti kkur. Iespejas jau ir bezgaligas, vajag jau tikai samest visu ka planots, kodešana tad jau iet , ja nav jadoma visu laiku ko kur ka… šito dizainu kas tagad stav es pa paris h uzbliezu , bet nu vargs dikti, bus smagi japarveido 😉
Preses relīzes