Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › CMS un Dziņi › F3l cms
EDIT: iesaka…. Viņš man iesaka ? 😀 😀 Ei tu nost 😀 kuram te kas ir jaiesaka 😀
kaqp, es tevi ienīstu 😀 kur vien esmu , tu izlien ar kādu debilu priekšlikumu 😀 JS ? 😀 otros draugiem lv nevienam nevajag 😀 šeit runa par speku, iespeju brivibu un veiktspeju , nevis pokemona cienigu varaviksnes grafiku 😀
Pierodi… es vēl esmu saulstariņš, bet kāds var rasties iespaids par cilvēku kas sarunājas ar Botu ? Spēks slēpjas taisnajās rokās , tam nevajag jaunu CMS 😀 😀
Pierodi… es vēl esmu saulstariņš, bet kāds var rasties iespaids par cilvēku kas sarunājas ar Botu ? Spēks slēpjas taisnajās rokās , tam nevajag jaunu CMS 😀 😀
Anyway, botneims adminam ir konsoles atslegvards 😀 Tb čatā integrēta pamata CMS kontroles vadiba ar iespeju padot botam noteiktas komandas un veidot dažādas lietas 😀 piemēram, editet failus , padot sql komandas etc 😀 bet tu jau tikai pamaniji “Cav eleonora” un “Eleonora, labi un tev? ” 😀 diezgan gudri ne? 😀
Un tagad man blin jauzliek kads DnB un jasak stradat pie CMS 😀 Tb jabeidz, visu nakti jau migreeju no ftp uz notepad2 😀
EDIT: 16 gadiga 😀
Quote: cms es veidoju, bet nejau pokemoniem bet normaliem useriem 😀 krch sedi uz joomalas vai vel labak, uz wapmotor 15.0 😀
EDIT: EDIT:
if{__USER_ATTITUDE__ == “Pokemon”){
mysql_query(”INSERT INTO banusers SET banid=’__USER_ID__’ ////blablabla”);
mysql_query(”INSERT INTO banip SET banip=’__USER_IP__’ ///bla bla bla “);
}
Edit: es zin priekš sevis taisu menu kontroles, etc 😀 es jau varu ari no ftp to izdarit 😀 bet merkis ir izveidot cms standalone bez nepiecieshamibas izmantot ftp uz kura bazes izmantojot moduljus, papildus funkcijas un pluginus varetu izveidot anyway kadu portalu, sakot no bloga beidzot ar multifunkcionalu izklaides portalu 😛 multiple skinu atbalsts ari tika ieviest man pasham ne? a language pakas ar ne es zin sev taisu? 😛 Pff get out of that poke-ball 😀 Un neluri ka man niks Sakas F3 , šeit 3 ir biki cita nozime 😛 Lameri…..
normāli jūseri nelietos “pokemona” veidoto CMS,
Foxis ar i pokemons? :hmz:
kaqp, tev duusha biksees saskries ka es sarunashu ar queenzu lai tagad tev uznak virsu 😀 😀
AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ……….. /paveljas zem galda 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@Aldis – Jūs nesaskatat Queenz`ā lielo potenciālu, čalis tālu ies.
Uz doto bridi stabilie variablji un funkcijas ko var izmantot-
$theme ///= aktivas temas nosaukums
$home ///= sakumlapa
$copyright ///= dooh…
$keywords ///= html meta
$description //= html meta
$title ///= html
$cmstime //= cms nix laiks
$authorized ///= true; ///Norada ka lietotajs autorizejies… ja true autorizets, ja false- nee.
$username ///= dooh…
$access ///= lietotaja limenis no 1 lidz 10. 1= users. Parejie amati attiecigi cms majas lapa galvenaja
$avatar ///= avatara adrese vai faila nosaukums
$avatarmode ///= internal vai external . pagaidam atbalstas tikai external (URL) , internal tiks pieslegts tad kad pabeigshu galeriju..
///////// Shamas var izmantot tikai izvietoshanai, no edit…
sidemenu(); /// = genere sanu izvelni pec admina iestatitas kartibas un noteikumiem.
mainmenu(); ///= top menu, tapati automatika.
adminsidemenu() ///= mhmh mhm..
adminmainmenu(); ///admina main kontroles menuuu…
smilesmain($text); ///= smaili moduljiem kas liekami root tb htdocs vai pubhtml, moduljos kuri atrodas modules/ vai savas mapes neizmantojas….
smilesnomain(text);/// moduljiem savas mapes vai modules
bbcode(); /// nav tak jaskaidro
gatavos zipus te metam, ja nu kads grib kko uzkjimeret kvai testa pec…
Ja veidojam modulju moduli ( krutu , smagu ar savu mapi)
sakam lapas ar
require_once"../config.php"; define(''.$define.'', 1); require_once"../$kernel/kernel.php"; $hmode = "modulanosaukumsbezvaitspeisiem"; include_once"../stili/$theme/head.php"; echo"
“;
/////////////te maucam kontentu un ja vajag iemetam zipa css failu, tiks izaukts pie attieciga headmoda lai lieki neslogo browseru…
echo’
‘;
/////un beidzam ar
include_once”stili/$theme/end.php”;
A mini-include modeljiem rakstam plain tekstu bez visa šitā un stilu css faila 🙂
regoto skaitam vari izmantot
$usersall = @mysql_query(”select id from f3lc_users”);
$countusers = mysql_num_rows($usersall);
RAKSTOT SKRIPU MEģINāM NEIZMANTOT ISOS VARIABļUS PIEM a, b, c, d, etc bet pilnus nosaukumus piemeram lietotajikopa ne lk !!! TAS TAPEC, LAI NEMAISITOS MAINIGIE KOPA AR CITU MODULJU MAINIGAJIEM UN BUTU PARSERIM VIEGLAK DARBINAT šITO PADARIšANU! LOTI ATSAUCAS TAS UZ VISPAREJO CMS ATRDARBIBU
Tas ir stulbi…
Preses relīzes