Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Facebook apgādājies ar videočatu un citiem jaunumiem
Patlaban videočats pieejams tikai nelielai Facebook lietotāju daļai. Dažu nedēļu laikā to pieslēgs visiem. Ja kādam nav pacietības un vēlas uzreiz, jāapmeklē šī web-lapa.
Tiek ziņots, ka drīzumā būs pieejami arī zvani no Facebook profila uz mobilajiem telefoniem.
Jāatzīst, ka Google+ jau ir soli priekšā – šis sociālais serviss piedāvā ne tikai čatu, bet arī videokonferences.

Kā otrs nozīmīgākais jaunums minams grupu čats, kas ļauj sačatoties veselām draugu grupām. Jaunus dalībniekus var pievienot tieši čata logā.

Un runājos par šo fb “awesome” jaunumu – myspace one-to-one skype videozvani bija jau 2004. gadā tikai tad tas nebija tik populāri.
Bet pat ja tā ir, vienalga nereģistrēšos – man no gūgļa vajag tikai meklētāju, neko vairāk. Ir man gmail pastkaste no pašiem pirmsākumiem, kad vēl bija uzaicinājumi un pastkastes gigabaita lielums bija “vienkārši pizģec”, jo inbox piedāvāja 100 megus, bet tai loginu arī laikam esmu aizmirsis… 😀