Facebook maina logo un daļu ikonu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Facebook maina logo un daļu ikonu

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Pasaules lielākais sociālais portāls Facebook nomainījis logotipu un daļu ikonu. Viss tas notika klusu, gandrīz vai nemanīti no mediju puses. Facebook logo nav daudz mainījies, no tā izņemta gaišzilā līnija. Līdz ar to dizains kļuvis plakanāks un lakoniskāks.

Arī daudzas ikonas tagad kļuvušas zilbaltas tāpat kā logo; bronzas krāsas elementi no tām izņemti. Tāpat pašas ikonas kļuvušas rupjākas, bez smalkām detaļām. Pēdējo skaidro ar plašo Facebook izplatību uz mobilajām ierīcēm; uz nelieliem displejiem sīkas nianses vienalga nav saskatāmas.

Viss nomainīto ikonu klāsts – šeit

[img]https://notepad.lv/userpix/28_fb1_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_fbicon_1.jpg[/img]

Kon
    Participant

taimlaina izkārtojums arī pamainījies

garaisezis
    Participant

jo mazāk atšķirīgu pikseļu bildē, jo mazām kb/MB tā aizņem… tātad, ielādes laiks paātrinās

ADS
    Participant

Logo maiņa neizskatās pārāk veiksmīga. Ja vecajā šķiet, ka facebooku kaut kas notur, tad jaunais rada iespaidu, ka nu jau iet uz leju bez aizķeršanās… Tas tā,- mans dziļi subjektīvais nedizainera skatupunkts.

Aldis
    Participant

Facebook man diezgan daudz nomira kad palaida jauno timeline, kad ielogojas, parasti ir jāpārslēdz lai redzētu jaunāko info, ja nē – piedāvā pēc kaut kāda algoritma populārāko… 😀 Tādēļ FB lietoju ļoti dīvaini, tas ir caur search, jo ja kko man savajagas, meklēju tur – galeriju, bildi, lapu, utt.. 🙂 Diemžēl tas vairs nav tas kas agrāk, kad facebook-s man iepatikās, dēļ savas tīrības un vienkāršības, kad info pie tevis nāca pati,.. nevis dažādā putrā – kā tas ir tagad.

Jaunās ikonas, ir ok. Ar ikonām un dizainu jau neko viņi neizcēlās arī iepriekš, tam pašam draugiem.lv ikonas šķiet skaistākas. 🙂

Mad182
    Participant

Ehh, pēdējā laikā tā laikam tāda globāla dizaina tendence, nez, varbūt ietekmējas no windows metro.

Un tas ir skumji, jo izskatās sasodīti prasti un vienveidīgi.

iKey
    Participant

gribēju to pašu teikt, ka atsit Windows Modern UI (Metro) lakonismu

Evers
    Participant

Metrofikācija pārņem pasauli, skumji.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?