Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Fails,to pašiznīcināšanās!?
He,te ar jautājums vai ir kas tāds iespējams-noteikti tai ir jabūt kādai texsta rakstīšanas programmai..! Cik izpratu,šis grib uzrakstīt textu ķipa“Tikai minējumi- worda,kautvai kāds ieprogramējams PDF”
Manas domas,ja bieži ir bijusi saskaršanās ar tamlīdzīgiem gājieniem es protams kā pierādījumu nepaļautos uz failu ,bet uztaisītu Screen,no tā takš nekas vairs nepazudīs-tas tā- ja tu ka saņēmējs to zinādams ka fails var nobrukt,izzust…. protams skrīns būss!
vispar par to iet runa,es aceros un tam galīgi nepievērsu uzmanības-viens kadrs bij izplatījis video un bildes kur sabildējis,safilmējis kaiminus nekītrā situaācījā….Aceros kad bildes video mana kompi funkcionēja-pec kadam tris dienam kad gribēju paradīt čomam ,nekā video vair tik tik ka failins palicis saturs nakuj pazudis-tapat bildes tukšas vai nemaz neatvēras…Jautaju parsūtītājam ka nexuja nedarbojas tavi faili,šis tik nosmējās un ateic tam tā jabūt…..Ta ar neintresējos vairs ka to dabujis gatavu…
Tā līdz šaij dienai kamēr man te par tādu lietu nesāk jautāt…
Tātad vai tad ir kas tāds iespējam -ķipa aiz sevis tīrīt pēdas,ja būs kas krimināls-noteikti atrastu vienalga -saprotams ka nekas krimenals netiks darīs-tik lai pačakarētu draugu vai draudzeni….
Vispar ja tā padomā savu reiz noderīga lieta…Atminoties augstāk rakstīto atgadījumu…Parādījis esi, bet kā trešai personai neodevis nevar piesiet…He!
Paga tad kas vaidzīgs kada programmma lai kas tāds otrā galā notiktos!
Tak jau minēju ka domāju ka vainīgs mans kompis ,nokopejot failu tas vairs nerukāj ne uz vienu kompi…..tad ar sūtītājam jautāju un saņēm atpakāl pārliecinošu atbildi ka tam tā jabūt
Run jau ir par tieši to vai tas tik tiešām tā iespējam,protams man nav nemazākās sajēgas par to… “Š is ir troļošana,poxuj sauc ka negribi”
Man jau liekas Es zinu, ka tu esi pilnīgs idiots, tāpēc skaidrot tev kā strādā faili būtu diezgan neproduktīvs pasākums.
1. Bildi, video vai mūzikas failu “saprogrammēt” lai pats izdzēšas, vai lai darbojas kā vīruss nevar, BET:
2. Uzkodēt kaut ko, kam piekabināt bildi, video vai skaņu un lai tas iedarbojas, failu atverot – nav problēmu. Pie tam saņemsi to kā parastu jpg, avi, mp3 u.t.t. failu (ar slēpto paplašinājumu, kā jau te minēja – jpg.exe vai ko līdzīgu).
Parasti gan ko tādu dara, ne jau lai izjokotu, bet ieperinātu tavā kastē ko “interesantu” – ar ko arī apsveicu :D.
Skarīgo atbiļžu sniedzejs te atradeie-drīzāk atsūuukāsi pakaļā izrautajam orungutānām:)
Nedapissstais pajjjols……Atradies atbilžu sludinātājs!:)
Kalab lai nebūtu iespējams iebūvēt kādu taimeri kas failam pēc zinām laikā liek nobrukt!!!
Tāpēc ka tas nav iespējams! Nesmīdini vienreiz tautu ar savu nezināšanu! Beidz pīpēt spaisu!
Preses relīzes