Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Failu hostētāji grib tikt vaļā no FF «SkipScreen»
Pilsoņtiesību aizstāvju organizācija Electronic Frontier FoundationSkipScreen
[imgr]
# Megaupload (captcha action coming soon!)
# Mediafire
# Uploaded.to
# zShare (now with a “listen-first” option!)
# Sharebee
# DepositFiles
# Sendspace
# Divshare
# Linkbucks
# Link-protector
Dažos gadījumos, kad tiek lietots Javascript (kā Rapidshare), apiet gaidīšanas laiku nav iespējams. Tad «SkipScreen» darbojas pēc Click-and-Forget principa, ļaujot automatizēt lejupielādi.
Protams, ka ne jau visiem tas ir pa prātam. Failu hostinga serviss Mediafire parēķinājis, ka «SkipScreen» dēļ tam rodas zaudējumi, un ir apņēmies cīnīties, lai šis papildinājums tiktu izņemts no Firefox add-onu saraksta.
Tāpēc lietojam, kamēr varam!
edit: saglabāju vēl xpi failu atsevišķi visādam gadījumam 😀
Piem. RapidShare gadījumā es varu paciest. Uzbāzīgu reklāmu nav, ātrums sakarīgs, gaidīšana nav pārāk ilga. Bet neatceros – easyshare laikam – reklāmas visās malās + vēl 500 sekundes jāgaida un tad ar 30 kB/s velkās – tas nav riktīgi.
rapidšārei agrākos laikos ātrums bija ievērojami lielāks, pēdējā laikā sāk besīt paziņojums ka pārāk daudz lietotāju na hļavu velk.
ooo , varbūt es ar šī add on palīzību pārstāšu ienīst rapidshare
ja tu no raksta nekaa nesaprati, tad labaak sev kreisajai puslodei meegjini addonu atrast…
jau sen šiem serveriem kādus vairākus gadus Operai izmantoju javaskriptus, kas attiecīgi atvieglo failu dabūšanu no visādiem failu serveriem.
Es arī jau sen ar javaskriptiem to daru uz Internet explorer 6 un Firefox 2.0
Mēs esam krutāki par citiem ne?
Nu šis plugins atvieglos dzīvi tiem, kuriem nav īpaši sajēga “what`s under the hood”.
vēl joprojām?
jau sen šiem serveriem kādus vairākus gadus Operai izmantoju javaskriptus, kas attiecīgi atvieglo failu dabūšanu no visādiem failu serveriem.
Mēs esam krutāki par citiem ne?
Man uz Lynx arī visas lietas kustas! 😀 Nekas ka tikai text only reziimaa 😀 😀
Takā mūsu krutums nemirst! 🙂
Es tik nesaprotu, kapēc nevar uztaisīt server side lejupielādes bremzētāju, kas neļautu failu uzsākt kačāt, kamēr uz servera nebūtu taimeris izgājis, vai arī ierobežot download ātrumu uz 2kb/sec parastajiem useriem un miers.
Preses relīzes