Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Fano.LV Ielūgums :)
PS. SyScript: Nestreso! ;.
P.S. Man gan izskatas, ka tev klavai vieninieks iesprūdis, ja reiz nemāki uzlikt vienu izsaukuma zīmi, un vēl jo vairāk tādos teikumos, kur vispār tā ir lieka…
Creep: Rakstīšu kā gribēšu. Un beidz man piekasīties!
Vienkārši es tik pajautāju ielūgumu uz fano.lv !
Mans dēls, Imants Resnis, skolā nebija, jo konterstraikā bija fragi jāvāc. Mamma. 😀
SyScript, neņem viņus galvā. Ja gribi to ielūgumu, tad vajag nopelnīt. Man ir bail ielūgt tevi, jo ja izrādīsies kārtējais neapdāvinātais, tad iebraukšu pamatīgos mīnusos!
Lūdzu atsūti man to ielūgumu, vismaz tev būšu ļoti pateicīgs, jo vismaz tu esi tas kas mani laikam saprot!
Un varu vienu lietu piebilst: pa visu savu mūžu no visiem trakeriem kur esmu reģistrējies, esmu outlaw.lv dabujis tikai 1 wārn par to ka uztaisiju netīšām dubultpostu!
Nepievilšu tevi – Apsolu.
Jā es saprotu tevi, tu mani nepazīsti un tāpēc tu izsaki savas domas tādas taču dzīvē vaig kadreiz arī uzticēties tam kas ir cilvēks kurš vēlas kautko ;(
Dzīves piemērs. Es tur piedalījos pasīvi. Liepāja Autoosta. Atnāk tāds krimināli ģērbies cilvēks, un saka, ka vajagot naudu uz Daugavpili. ēēŠ—e. Kāda sagadīšanās, mēs arī tur braucam. Š is saka, ka neesot it nekāda nauda. Situācijas analīze – saka, ka esot tikko no cietuma, bet cietumā iedod naudu, lai nopirktu biļeti uz mājām. Iznāca no veikala, tiešām nav naudas? Ä€ re, kabatā svaiga cigarešu paciņa rēgojās. Pēc ilgām diskusijām, kuras laikā paspējām iepazīt viņa izdomāto dzīves stāstu, šķīrāmies kā labākie draugi, viņš par 1 Ls bagātāks. Iekāpjot autobusā, redzēju, kā šis sāka lēnā solī iet uz ‘Ceļa vēju’ (dzertuve un azartspēļu perēklis). Vai tiešām naudu vajadzēja biļetei, nezinu, jo viņa sacītais tā īpaši nesaskanēja ar īsto dzīves situāciju.
Tad gan jau varbut tagad jau dienas laika dabusu ielugumu no viena paistama!
Ja velaties varat man neticet ka esmu labs cilveks. taču jus tam neticat vel.. saprotu ka bail aizsutit ka kko sliktu es neizdara bet tur nu es jums galvoju ka neesmu tads!
Liels paldies par so laika teresanu 🙁
Es saprotu, bet man ļoti vajag ;(
…doh.. man jau tagad itkā vajadzetu!! Nu plzz jums žēl man nosutit ielugumu ;(
Ludzu es neesmu nekads hit’n’runers …! Es varu pat apzveret ka neesmu!
Es jums loti ludzu uzludziet mani ;(
Kāds par spiti vnk man loti vajag
Man vajag fano.lv !! …doh… cik reizes to var teikt…
Es nestresoju, vienkarsi es gribu to ielugumu
Lūdzu atsūti man to ielūgumu
Viss iepriekš rakstītais man izskatās pēc čīkstēšanas.
P.S. Interneta plašumos nekad nevar uzticēties cilvēkam, par kuru tu neko nezini…
Man jau apnīk jusu vardi ko vien dzirdu, čīkst utt..
Kas jums liekas mani tads ka es taisitu kautkadus sudus fano.lv!
Kā tu nesaproti, neviens tevi šeit nepazīst. Tas būtu tas pats, kas Maikls Džeksons teiktu bērniņiem, nāciet pie manis, man ir konfektes, es jums neko ļaunu nedarīšu…
Vis atā..!
Un starp citu pa kkadiem serzantiem te runajot, mazak pasakas lasiet!
Nevertejiet citu parak zemu ja vinu nepazistiet :@
“UZMANĪBU!
Ar 24.02.2009 gadu- trakerī reģistrācija slēgta. Sargājam savus kontus un lietojam to,kas ir.”
shkjiet, ka arii ieluugumi vairs nestraadaas
Preses relīzes