Fēlikss Ķiģelis piedāvā jauno albumu bezmaksas lejuplādei

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Fēlikss Ķiģelis piedāvā jauno albumu bezmaksas lejuplādei

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Š ovakar Rīgas 1. rokkafejnīcā Reiterna namā Liepājas mūziķis Fēlikss Ķiģelis rīko sava jaunā albuma “Starp dimantiem un pelniem” prezentāciju. Bet tie, kuri nevar būt klāt, var brīvi un legāli lejuplādēt visu albumu – 10 dziesmas 320 kbps mp3 kvalitātē. Š im nolūkam pietiek apmeklēt interneta vietni http://www.starpdimantiemunpelniem.lv/.

“Mēs izpētījām, kas notiek mūzikas tirgū,” klāsta Ķiģelis, “Saistībā ar to, ka mana ierakstu kompānija, ar ko biju kopā desmit gadu, respektīvi, “Platforma”, pieteica maksātnespēju, sapratām, ka daudz lielāki ieguvēji būsim, ja atdosim mūziku par velti. 21. gadsimtā pirātisms ir neapturams. Nu tad lai cilvēki ņem par velti un klausās, un priecājas! Mēs taču to darām tikai viņu dēļ!”

Mūziķis saka, ka iespaidojies no Zigmara Liepiņa un Kārļa Kazāka, kuri arī piedāvājuši savus ierakstus visiem par velti. Fēlikss Ķiģelis norāda, ka 3 dienās albums lejuplādēts jau vismaz 1000 reižu, ko ar CD nekādi nevarētu panākt. Plānots melomānu vajadzībām albumu izdot arī CD formātā, kā arī kā vinila plati, par kurām atkal aug mūzikas cienītāju interese.

Septembrī un oktobrī gaidāma albuma “Starp dimantiem un pelniem” Latvijas koncerttūre, bet Liepājā visticamāk to dzīvajā varēs noklausīties klubā “Pilsētas vārti”.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_vacinjs_digital_1.jpg[/img]

Pēc “Kurzemes vārds” materiāliem.

Wuu
    Participant

Tik un tā oficiālo versiju nevelkat, meklējat torrentos 😀

Crow
    Participant

Tik ja atskaņosim vairāk vai mazāk publiski, labi pazīstams reketa kantoris tāpat nāks un raudās par artūrtiesībām un kompensācijām.

Piskadrons
    Participant

Un debīļi samaksās.

Kur aitas tur cirpēji.

Mahmuds
    Participant

Malacis Felikss, viens no retajiem latviešu mūziķiem, kurš sapratis, ka naudu jāpelna ar koncertiem, nevis tikai ar CD pārdošanu!

Wuu
    Participant

CD? Wtf? Kas tas tāds, atminos bija tāda lieta bērnībā… Iespējams es maldos. Pameklēšu google.

samurajs
    Participant

Ieej RIMI vai Maximā – tur veseli plaukti ar tādiem 😀

nevertell
    Participant

Tvaiku ielai reti kad ir ekskursijas uz rimčikiem. Parasti jau tik uz viena X mahimām.

Kon
    Participant

SACD, CD .. , ja Tu klausies youtube ritmus un spēļu fona skaņās, tad tas nenozīmē, ka audiofīli vaid miruši 🙂

m_janis
    Participant

Viss jau būtu OK, bet – mp3, kaut arī 320kbps – tā tomēr ir parodija par kvalitāti. Ja ne wav, tad vismaz flac vai ape formātā jau nu varēja piedāvāt.

Kon
    Participant

TJa tiks piedāvātas datnes kvalitātes bezzuduma kodējumos (btw .ape is so hipster), tad ņemot vērā bit to bit ierakstīšanas metodes … , kurš pirks diskus? 😀

Crow
    Participant

Vajag vēl noskaidrot, vai tas ir CBR (= noobs!) vai tomēr V0 😀

Par velti vairāk nepiedien gribēt.

iKey
    Participant

На халяву даже уксус сладкий. Iepukstējās kāds ar izcilo dzirdi un aparatūru, kuras cena pierakstāma ar četru ciparu skaitli kā minimums

Crow
    Participant

Ir konkrēti dumji arvien palielinoties mēdiju ietilpībai pieļaut, ka kvalitāte nemainās vai vēl samazinās.

Tādā veidā pierod cilvēks pie mazākā kopsaucēja līdz beidzot arī ēst no miskastes liekas pilnīgi ok.

janculis
    Participant

Ak, Dievs, atkal īdēšana un kunkstēšana. Te dažam laikam Tas Dievs, Kungs, nespēj izdabāt. Esmu par 99 procentiem pārliecināts, ka šie īdētāji nespētu atšķit mp3 320 kbps no flac, ja nezinātu, kurš no formātiem skan.

Vispār nezināju, ka Felikss Ķiģelis ir tik labs mūziķis, līdz šim kaut kā bija gājis secen. Paldies viņam par doto iespēju viņu iepazīt, tiešām patīkami. Kas zina, būs jāaiziet uz koncertu. Labi gabali, tā tik turēt.

Kon
    Participant

.. vai arī ABR 🙂

Īstenībā nepiekrītu, .mp3 .. .AAC .. nekur nav jāpazūd, jo mainstream skaņas aparatūra pēdējās desmitgades laikā nav īpaši cēlusies .. un arī necelsies.

Savukārt tie, kam vajadzēs .. tie iegūs tāpat.

.flac klausīšanās ziņā nav īstas jēgas, ja vien nav kruta ārējā skaņas karte, kruti vadi (ala Monster) un galā kruta skaņas sistēma. Flakuču un citu, tās kategorijas, kodējumu stiprā puse ir bit to bit restore

jonjs
    Participant

Nezinu, kāda bija Ķiģeļa motivācija, tomēr es albumu lejupielādēju un divas dziesmas noklausījos. Pārējās noklausīšos vēlāk. Citādi vai es būtu kaut ko uzzinājis par viņa jauno albumu? Nezinu gan. Es vispār reti klausos mūziku. Rādžiņu dažreiz mašīnā ieslēdzu. Vairumā gadījumu tā visa popmūzikas tufta, ko spēlē radio man vienkārši krīt uz nerviem.

iKey
    Participant

Es radio arī reti kad klausos… tāpatās tur var atrast tikai krievus…. džastinu bīberu… krievu popsu… bezjēdzīgu vervelēšanu… krievus… krievus

Crow
    Participant
Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?