Sākumlapa › Forumi › Software › Pārlūkprogrammas › FF gļuks ?
IE visu rāda pareizi. Kur ir vaina ? Piemēram šo rāda nepareizi
Nekādi jauni papildinājumi nav instalēti un ir uzlikta automātiskā atjaunošana.
Š odien ar Mozbackup visu atjaunoju normalā izskatā, bet pēc ļoti īsa brīža atkal parādījās šis gļuks.
[spoil][img]
Paldies visiem par padomiem.
Laikam svaigā FF versija viņu diez kā nemīl. 🙂
kasis1000
Acronis ir brīnišķīga sistēmas atjaunošanas programma, kura glābusi mani no Win. pārinstalēšanas daudzas reizes bez mazākās aizķeršanās.
Varbūt nevajag neko teikt, ja nav ko ?
Adblock Plus vietā jalieto Adblock Edge. Un jāskatās kādām filtru listēm pieraksties. Man nekad nav bijušas šādas problēmas.
Katrs izvēlas savu OS drošības veidu tādu, kādu uzskata par ērtāku. Man patīk Acronis programma.
Ar pāris klikšķiem no backup faila var atjaunot Win.pat tad, ja ir nograuta failu sietēma vienalga kādu iemeslu dēļ. Galvenais ir gala rezultāts .Nekad nesaki, ka sūds, ja nemaz neesi redzējis.
Adblock Edge gan tiešām ir labāks. Paldies.
Principā ir cilveki kuri uzskata ka viņiem ir kāds ērtāks barības ievadīsanas veids nekā vienīgais par pareizu atzītais – caur muti. Tādi cilveki parasti dodas praidā.
Laikam jau tāpēc, ka visu daru daudzmaz pareizi.
Principā ir tādi dolbojobi, kas visus citus uzskata par mulķeirm tikai tāpēc, ka tie ar savu datoru rīkojas savādāk un kā uzsata par vajadzīgu.
Nu, ko – tā ir tava izvēle tā domāt.
Pajolēns neiznēsāts, sit seu ar gaļas āmuriņu pa rok, brēc ka sāp, bet nievā tos kuri iesaka pārtraukt!
Preses relīzes