Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Filozofijas vakars – Ko mainot cilvēks kļūst jau par citu
Crow, es te dzenāju authforce
Lai labs lidojums Crow!
falšusbobi
Ja gribi lai atklāju savu personīgo informāciju – tad nespīdēs. Tas notiktu tikai tad, ja pēkšņi visa notepad.lv komūna to izdarītu, vai vismaz lielākā daļa tās – tad tas būtu līdzvērtīgi.
Atradies, kārtējais d_l ”čoms” vai kopētājs.. Vienīgā atšķirība – ķirzaks neraksta tādas glupības.
Hahahaaaa, kā tad! Nu jau sāk piesieties par epitetiem! Pakaļdarināt es viņu tiešām netaisos, vienkārši mani viedokļi daudzreiz sakrīt ar viņējiem. Robčika izdarības mani nedaudz uzbudināja (*) atvainojos ja biju glupš, jūtīgais dakter aikāsāp!
P.s. šī tēma tāpat neizvērtās par tādu kā biju gaidījis, tad kāpēc to nepiemēslot līdz galam!? Administrācija! Slēdziet šo topiku, savādāk sūdi ripos, hahaha!
Tēmu slēdzu.
Š ajos murgos nav vēlmes iedziļināties, ja pamanīšu ko līdzīgu, tad gan. Savstarpējās attiecības neatkarībā no tās būtības (seksuālas, virtuālas, kriminālas) kārtojiet privāti. Publiska telpa nav domāta savu izvirtību apmierināšanai.
Preses relīzes