Firefox 5.0 neļaus citām lapām Tevi «pieskaitīt»

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Firefox 5.0 neļaus citām lapām Tevi «pieskaitīt»

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Viena no visbūtiskākājām pārlūka Firefox 5.0 novitātēm ir tā, ka lietotājs var atķeksēt izvēles rūtiņu, kura izslēdz iespēju citām web-lapām reģistrēt no šī pārlūka veiktos apmeklējumus un “saspiegot” citus datus. Pirms tam ideja jau parādījās IE9 un Google Chrome, un tiks ieviesta arī jaunajā Safari Mac OS X Lion sastāvā.

Mozilla apgalvo, ka viņi tomēr ir pirmie, jo šī iespēja parādījusies vienlaikus uz visām platformām – Windows, Mac, Linux un Android. Bez tam jaunajā pārlūkā veikts ap 1000 izmaiņu – galvenokārt kļūdu labošana. Tā kā pēc jaunā grafika Firefox mažorversijas iznāks reizi 4 mēnešos, līdz gada beigām ir cerības ieraudzīt arī Firefox 6.0.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_ff500_1.jpg[/img]

Avots

Tmkks
    Participant

Man laikam vienīgajam ir tā, ka ik pa laikam, kad kaut kur uzspiež, FF uzfrīzo uz pāris sekundēm un tad atkaras.

Fig zin, kas par problēmu. Kad instalēju 5, noinstalēju 4o pilnībā nost un liku fresh 5ā instalāciju. Very sucky, kad tā notiek.

blindmind
    Participant

Same as above, šodien vienu reizi ļoti drausmīgi nofrīzoja.

Wuu
    Participant

Pfuti, nekāda prieka instalēt, tāka Chrome un citas interneta ielasmeitas, vairojas tagad uz nebēdu. Man strādā raiti, car parastu updeitu.

Gakh
    Participant

Man jau kā pusgadu griežas jaunākā beta / final versija, un nav bijis neviens frīzs, vai lags, vai hviņzin kas vēl.

Nau4a
    Participant

same shīt here.

Tmkks
    Participant

Ko lai dara tā frīza vietā? Sāk kļūt apnicīgi. Nez vai reinstall palīdzēs, ja jau clean install šāds fufelis.

Nelabojams
    Participant

Man manāmi ātrāks palicis, bet atmiņu ēd apmēram tikpat, cik iepriekš. Strādā stabili, nekaras, izskatās, ka arī viens bugs salabots (agrāk abnormāli terminējās aizverot, ja kādā tabā bij pdf dokuments vaļā).

paperclip
    Participant

Tā funkcija taču sen jau ir pieejama. Sākot ar ff4 alpha ir gan:

network.http.sendRefererHeader

gan,

privacy.donottrackheader.enabled

Kuru Samurajs domāja, no raksta nevar izpīpēt.

Professor35
    Participant

nu baigais uzlabojums, HTTP referer jau Firefox 3.6 varēja atslēgt

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?