Firefox 7.0 problēma: pazūd add-oni

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Firefox 7.0 problēma: pazūd add-oni

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Mozilla pagaidām apturējis Firefox 7.0 laidiena automātisko atjaunināšanu, jo atklājušās nopietnas problēmas – lietotājiem “bez pēdām” pazūd viens vai vairāki papildinājumi (add-ons). Tas pats attiecas arī uz e-pasta klientu Thunderbird 7.0.

Problēma neskar visus lietotājus pēc kārtas – tā izpaužas tikai tad, ja vienlaicīgi ar Firefox jaunināšanu pienākuši arī kāda add-ona atjauninājumi. Pēc tam konkrētie atjauninājumi sarakstā vairs nav redzami, bet patiesībā turpina darboties.

Ja kāds saskāries ar minēto problēmu, tad nepieciešams uzinstalēt Mozillas izstrādāto “Add-On Recovery Tool”. Tikko jau ir izdots Firefox 7.0.1, kurā aprakstītais bugs esot novērsts.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_ff7_1.jpg[/img]

Avots

TrakaisKursis
    Participant

Es būtu priecīgāks par sekojošu Firefox problēmu: pazūd Firefox…

vrt56
    Participant

es tomēr gan par auto-downgrade tool to 3.6 (vismaz manā gadījumā).

kaut gan, to vajadzētu, ja man jau būtu kaut kāds firefox virs 4!

jonjs
    Participant

Par laimi mani šī sērga neskāra (paveicās) visi addoni vietā, tomēr atjauninājums uz 7.0.1 šorīt atskrēja.

Lai gan, ko tur daudz trakot kā saka dāvinātam zirgam zobos neskatās 🙂 Turklāt ikviens, kas ir kaut mazliet kaut ko riktējis un stiķējis jaunu zin, ka bez kļūdām nekad nekas nenotiek. Kļūdas vajag atzīt un labot 😀

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?