Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Firefox atbalsts lietotājiem – dzīvais čats!
Firefox izstrādātāji ir nākuši klajā ar ļoti labu atbalstu saviem lietotājiem, tas ir dzīvais čats (Live Chat).
Ko tas nozīmē mums – lietotājiem?
Ikviens, kuram ir kāda problēma ar savu Firefox, lai nav jārakņājas pa forumiem vai google, vai jāmeklē kāda datorspeciālista palīdzība, var pieslēgties bez maksas šim čatam un uzdot savu sasāpējušo jautājumu. Lietotājam centīsies palīdzēt kāds no Firefox palīdzības dienesta.
Kā pieslēgties šim čatam?
* Ejam uz adresi:
* Spiežam uz dzeltenīgo lodziņu “We’re Open” {labajā pusē pie lapsas attēla}.
* Atvērsies logs, kura pirmajā ailē jāieraksta jautājums, otrajā – niks (segvārds), trešajā – firefox versija un ceturtajā – sava operētājsistēma.
* Kad ailes aizpildītas, tad spiežam uz “Start Chat”.
* Sāksies čats, kur ar tevi sasveicināsies viens no firefox supporta dienesta un jautās – kā var palīdzēt? Tad arī aprunājaties par sasāpējušo jautājumu.
Pats izmēģināju – viss darbojas kā nākas.
2. :money: 🙂
Loading
1. Nedomāju, ka tajā servisā mācīs kopēt tekstus vai bildes [no draugiem.lv].
2. :money: 🙂
Ja uzdot jautājumu: kā dabūt bildi kādu, kuru tu pašlaik redzi atvērtajā URL’ā, tad domāju pateiks atbildē RM -> View page info -> Media -> Search image -> Save as. Domāju nav vērts prasīt par konkrētu mājaslapu.
Man žēl to operatoru kuram savu stulbo jaut. uzdevu 😉 😉
Bet cik saprotu, tur jebkurš var palīdzēt, ir tikai jāpiesakās (vai kaut kas tamlīdzīgi) un var sākt palīdzēt.. Jo tur rakstīts: voluntary.. un tas nozīmē brīvprātīgs darbs vai kaut kā tā 😉
Pirmajā reizē pateica, ka nevar atbidlēt uz šo jautājumu, bet otrajā reizē, kad pamainīju vārdus, tad man pateica, ka man ir pēdējais brīdinājums, kā arī man pateica to, ka es ļauprātīgi izmantoju palīdzības dienestu.:D
bezmaksas browsera brīvprātīgajam palīdzības dienestam
Tāpat kā agrāk bija latviešu mazajiem pediņiem bums pasūtīt katram pa 50 kastēm ar Ubuntu CD un pēc tam lielīties, ar cik no tiem ir atslaucīta pakaļa un cik ir sadedzināti un izmesti miskastē.
Trulums.
Nu, šādus debīlus jautājumus bezmaksas browsera brīvprātīgajam palīdzības dienestam var uzdot tikai sīki latviešu gejiskie smerdeļi. Un vēl pēc tam varonīgi lielīties.
Nesaprotu ar ko te varētu lielīties. Ar to kā pats sev nograuj windows, vai arī kāda citam?:D.
Vnk es gribēju zināt vai arī uz tāda tipa jautājumiem arī atbild, kā arī to tā jautājumu varētu izsecināt arī to, kuru failu nedrīkstētu aiztikt.
Kā arī par tādu bumu, ko tu tur esi pieminējis es pirmo reizi dzirdu.
pasūtīt katram pa 50 kastēm ar Ubuntu CD un pēc tam lielīties, ar cik no tiem ir atslaucīta pakaļa un cik ir sadedzināti un izmesti miskastē.
Varbūt tavs teiktais ir pārspīlēts, bet tik un tā neko tādu neesmu dzirdējis.
Nesaprotu ar ko te varētu lielīties. Ar to kā pats sev nograuj windows, vai arī kāda citam?:D.
Vnk es gribēju zināt vai arī uz tāda tipa jautājumiem arī atbild, kā arī to tā jautājumu varētu izsecināt arī to, kuru failu nedrīkstētu aiztikt.
Dļa osobo tupih.
Kāds Firefox palīdzības dienestam sakars ar WinXP sistēmas failu dzēšanu?
Laba fīča, bet neapskaužu tos operatorus… kādus tur vajag nervus, lai veselu dienu atbildētu muļķīgus jautājumus… :wtf:
domāju ka tie operatori tur mainās katru dienu – t.i. – drīz vien iet prom, tāpat kā rimi, maxima un superneto pārdevējas un strādnieki.
Preses relīzes