Firefox beidzot 64biti

Sākumlapa Forumi Software Pārlūkprogrammas Firefox beidzot 64biti

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    usins
    Participant

Jei! Beidzot Mozilla uztaisījuši 64bit Firefox versiju. Sāku šodien testēt. palaišanas ātrums plus mīnus tas pats. Bet nu vajadzīgs 64bit plugins flešam. Un arī javai 64bit versiju uzstādīt. Jāskatās ka būs ar stabilitāti.

Ceru, ka strādās ātrāk ar masīvām lapām.

Kādas Jūsu domas?

Rainy
    Participant

FF ir, bija un būs bremzīgs sūds, lai arī cik bitu versijā. (mans viedoklis)

Aldis
    Participant

Ja neuzliek historija tīrīšanas fīčas, aizverot FF, tad protams, ar laiku lietojot šis bremzēs, cik nu esmu testējis..

Wuu
    Participant

Kas tur var būt vel ātrāks?

Viss atkarīgs no lapas optimizācijas, pārlūku ātrums, man liekas nu jau kādu gadu nav aktuāls.

usins
    Participant

Kā, ātrāk var ielādēt informāciju iekš ram un vairāk datus sūtīt CPU, precīzāk 2x ātrāk. jo tagad viss notiek ar 64bit devām nevis 32bit devām. tapēc tagad uz 64bit sistēmām pārlūks iegūst augstāku prioritāti nekā iepriekš.

mildaa
    Participant

Testēju kautkādu betu(neatceros nosaukumu), ar 64bit java un flash, smagi atpalika no 32bit versijas. Patreiz nav pat intereses mēģināt, jo tiem 64bit’u softiem vēl krietni jāaug. Ja starpība ir, tad maza vai nekāda. Attīstība notiek gliemeža ātrumā. FF kā bija bremze, tā arī ir.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā