Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Firefox ievainojamību pamatcēlonis – «kreisie» spraudņi
Bet Operas lietotājus gan man patīk pakaitināti
Du bist klaine idiot?
warum klaine? grose idiot…
das ist citāts no hellboy 2
normālākais ir ar labo peles ausi nobloķēt. nevaru saprast kāpēc tev tas neapmierina?
Kam tas vajadzīgs ja ir AdBlock? Kurā automātiski nobloķēja visi sūdi + pats vari nobloķēt. Un nemaz nerunāsim par mazo ļipiņu virs flašiem, viens klikšķis un gatavs.
Ar to arī vajadzēja sākti, mans sīcis
neliekas pēc tavu komentāru satura, ka esi tik vecs, lai olas paspētu nobriedināt. Vismaz Darvina prēmija taviem radiniekiem nespīd
neliekas pēc tavu komentāru satura, ka esi tik vecs, lai olas paspētu nobriedināt. Vismaz Darvina prēmija taviem radiniekiem nespīd
Nejau tev par to spriesti mazais nūģīti
Nejau tev par to spriesti mazais nūģīti
es nudien nevēlētos tēvu, kurš visu dienu spēlē cs’u, vai notepadā bērnišķīgi dirš
Ritīgi piedurās Opera Unite,palaid, un skolā informātikas stundās strīmo savu music un priecājies.
Cēlonis kapē pārgāju no FF bija Opera mobile-pure pwnage.
… jamējais domāja, ka es laucinieks – tātad muļķis…
tas nu gan nebija smuki..
diemžēl tā domā gandrīz visi galvaspilsētas jampampiņi
spēcīga aksioma.
Opera nav labāka dažās jomās… Opera ir vislabākā… FF`isti se būdā, mhhh :>
Stipri argumenti… Nespēju pretoties, bet…
Tavos slapjajos sapņos jaunekli? :]
Atliek vien kādu interneta veikalu uz JS bāzes paņemt 🙂 Viegli ērti caur Firebug samainam cenu, mūsu cena aiziet uz pasūtījumu formu un pasūtījums tiek noformēts pa mūsu cenu, tātad reāli, lieliem interneta veikaliem varētu būt problēmas nočekot katram klientam vai cena ir pareiza attiecībā pret produktu. Savādāk piemēram HDD 25 Ls vietā, varam ielikt 20 Ls. 🙂 Varbūt izveidošu kaut kādu ieskatu, kā reāli tas darbojās. 🙂
Stipri argumenti… Nespēju pretoties, bet…
Tavos slapjajos sapņos jaunekli? :]
Tev kas atkal mēnešreizes? :>
Jaunekli. phhhhh….
visi varbūt nē, bet esmu saskāries ar augstprātīgiem pilsētniekiem, kuru galvenie vārdi – lauki ir tikai čuhņa un tur dzīvo nodzērušies pāķi.
šitādiem tiešām gribās iedot šņukurā par muldēšanu.
Preses relīzes