Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Firefox ievainojamību pamatcēlonis – «kreisie» spraudņi
visi varbūt nē, bet esmu saskāries ar augstprātīgiem pilsētniekiem, kuru galvenie vārdi – lauki ir tikai čuhņa un tur dzīvo nodzērušies pāķi.
šitādiem tiešām gribās iedot šņukurā par muldēšanu.
tici man, tie ir tikai maigākie izteicieni, bet vairāk kretinē tas, ka tāds Rīgas “izumruds” ienāk istabā, un ieraudzījis datoru, pajautā – Oooo, tev ir dators un pat internets?! Priekš kam?!!!
Atliek vien kādu interneta veikalu uz JS bāzes paņemt 🙂 Viegli ērti caur Firebug samainam cenu, mūsu cena aiziet uz pasūtījumu formu un pasūtījums tiek noformēts pa mūsu cenu
kas ir “interneta veikals uz JS bāzes”? ja atrodi tādu brīnumu – piefiksē.
Tas būtu pret visiem labās prakses noteikumiem, tāpat kā glabāt leveli un jūzera ID kukijā. Parasti ID`us glabā sesijā vai, sliktākajā gadījumā, hidden inputos: 2x prece Nr.123, 1x prece Nr.124. Un cenu + izvēli aprēķina servera pusē. Priekš mainītu datu postēšanas pat firebug nevag. Pietiek ar dajebkuru pārlūku nopostēt paša taisītu formu ar “
Atraduši par ko iespringt. 😀 Par pilsētniekiem, kas kaut ko pasaka! Kas.. pašapziņas trūkst?
tur jau tā lieta, ka netrūkst, ja trūktu, tad es te nerakstītu 😀
…un vēl saka, ka es esmu vienīgais offtopika cēlājs notepadā :D:D:D
Neviens tā nesaka, ka tu vienīgais brauc offtopikā! Saka, ka tu esi “klauns” un nejēga!
runājot par anonimitāti jebkurš daudz maz zinošs datorlietotājs var mani sastapt draugiem. elvē 🙂
un no savām domām neatkāpjos, kamēr man pierādīs pretējo
Nu gan laikam beztēmā aizbraucām 😀
Manā sapratnē Opera iziet fīču daudzumu un FF uz “simplicity”.
Ir tik vieni baigie sūdi – tā ff vienkāršība ir salīdzināma ar pliku mašīnu bāzes komplektācijā, kur logus tu airē pats un pēc visu izkāpšanas pats aizspied visu durvju pipukus 😀 – tāpēc arī ffisti aizraujas ar tiem addoniem, jo pliku sūdu, kas savā būtībā ir ff, tomēr negribas 😀
Manā sapratnē Opera iziet fīču daudzumu un FF uz “simplicity”.
Ir tik vieni baigie sūdi – tā ff vienkāršība ir salīdzināma ar pliku mašīnu bāzes komplektācijā, kur logus tu airē pats un pēc visu izkāpšanas pats aizspied visu durvju pipukus 😀 – tāpēc arī ffisti aizraujas ar tiem addoniem, jo pliku sūdu, kas savā būtībā ir ff, tomēr negribas 😀
zelta vārdi, zelta vārdi 🙂
tādā gadījienā firefox varētu būt Tata Nano, Chrome – Golfs, bet Opera – Honda Civic….
Vienīgais, ja pāris dienas tur vaļā vairākus tabus, tad gan viņš uzblīst līdz ~200MB, taču savādāk viss bumbās 🙂
Kāpēc honda civic? Audi S6 avants! 😀 😀 😀
katrā ziņā es salīdzināju tos visus ar vienas kategorijas (segmenta) auto – kompaktauto
lab lab
chrome būs golfs
opera būs honda civic typeR
firesux būs tata nano – nav pat kondicionieris un pat rādžiņš, manis pēc vari kabatas rādžiņu ņmt līdzi
Preses relīzes