Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Firefox jaunums – tabi adreses joslā
Un man riebjas tas no Operas panemtais koncepts, ka tabiem jāparādās uz taskbara pogas
Būtu labāk piestrādājuši pie sistēmas stabilitātes, ātruma un drošības, nevis “bling-bling”! 🙁
Pirms gadiem strādāju ilgi uz 1.7, kad bij iznācis 2.0, 2.5 u.t.t.. 🙂 Tikai tāpēc ka 1.7 bij labāka performances atdeve, 2.x… palika trīskārši bremzīgāki.. Un tagad vien dēļ liekām funkcijām, un kautkādiem dīvainiem TABiem… Varēja vismaz viens browseris neskriet šai “apaļumu”, izvēlņu nobāžšanas zem apakšsadaļam mānijai līdz…
Tik pat labi Google Chrome, atdeve itkā jau laba, bet… ne tabi, ne arī tas ka tabu var pārvilkt uz citu logu, vai atsevišķu logu (Neredzu īsti pielietojumu), ne funkcijas kas nobāztas zem apakšfunkcijām man nepatīk… krīt uz nerviem.. lai arī citas tās lietas izmantoju retāk – tomēr, kad sanāk izmantot – sakrīt uz nerva! 🙁
Un kā to izdarīt,lai adress bars un tabi būtu vienā kopā ? tak varēji jau arī uzrakstīt kā to izdarīt
Tas vēl ir izstrādes stadijā. Ja gribi pamēģināt, tad meklē FF 3.7a5pre Nightly Build un notestē. Līdz iznāks stabilā versija, būs vēl laiciņu jāpagaida.
Ja gribi pamēģināt, tad meklē FF 3.7a5pre Nightly Build un notestē. Līdz iznāks stabilā versija, būs vēl laiciņu jāpagaida.
Bet kā viņu uzlikt, to es gribu zināt.
..Chrome .. ne arī tas ka tabu var pārvilkt uz citu logu, vai atsevišķu logu..
??????
Un ja hromā uzklikšķina uz taba un, turot, izvelk tabu ārā no joslas – neatveras jaunajā logā?
Mēsls! :>
Tu par sevi?
Beidziet piņāt, nepatīk nelietojam. Man vairāk paliks 🙂
ja neskaita lietošanas izvirtības, abi vienā maisā bāžami.
Varu piekrist DaGrevis, vajag spiest vairāk uz performanci nevis uz dizainu, vajag padarīt vieglāku un ātrāku 🙂
Un man riebjas tas no Operas panemtais koncepts, ka tabiem jāparādās uz taskbara pogas
tu tak esi idiots(atvainojos par izteicienu)
win7 iznāca ar ie kam bija jau tāda iespēja un tagad to integrē visi kam nav slinkums…
Tik pat labi Google Chrome, atdeve itkā jau laba, bet… ne tabi, ne arī tas ka tabu var pārvilkt uz citu logu, vai atsevišķu logu (Neredzu īsti pielietojumu),(
Tad kad Tev mājās/darbā būs jādarbojas ar 3 monitoriem, tad sapratīsi, ka vienā monitorā darīsi visu ko vajag, 2. monitorā turēsi papildus rīkus darbam, bet trešajā rādīsi klientam rezultātu, un tad arī- savā pārlūkā būs atvēris 10 tabus, un tad vienkārši izvilksi vienu tabu atsevišķā logā, lai parādīt klientam! Vajag domāt out of the box!
Tas nenozīmē, ja Tu to nelieto, tad pārējie milijoni neta useru tā pat kā Tu nelieto!
tu tak esi idiots(atvainojos par izteicienu)
win7 iznāca ar ie kam bija jau tāda iespēja un tagad to integrē visi kam nav slinkums…
OK, nezināju… Bet tādēļ jau nav jāmētājās ar vārdiem, kuru nozīmi Tu nesaproti!
Bet nu tabi blakus adress baram – fetišs.
FF = IE.
ja neskaita lietošanas izvirtības, abi vienā maisā bāžami.
aoma= idiots.
Jejbog.
Preses relīzes