Firefox Marketplace: Mozilla atver savu Android programmu veikalu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Firefox Marketplace: Mozilla atver savu Android programmu veikalu

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Sekojot Apple App Store, Google Play, Chrome Web Store piemēram, arī Mozilla atvēris savu “programmu veikalu” Firefox Marketplace. Š obrīd vēl eksperimentālā funkcionalitāte pieejama tikai Android videi uz Firefox Aurora, sākot ar v.18.0. Aurora nav pieejama Google Play, bet to var lejuplādēt oficiālajā mājaslapā. “Programmu veikals” meklējams Aurora iestatījumos īpašā sadaļā “Apps”.

Tā kā šobrīd ir projekta pats sākums, programmu izvēle vēl ir neliela. Bet var uzinstalēt Twitter web-aplikāciju, Todoist plānotāju, mūzikas apmaiņas programmu SoundCloud, dažādas spēles utt. Pagaidām viss tur dabūjams bez maksas.

Izstrādātāji tiek aicināti pievienot jaunas programmas. Mazliet vēlāk Firefox Marketplace būs pieejams arī klasiskās darbvirsmas lietotājiem.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_market_4.jpg[/img]

Avots 1 u.c.

Crow
    Participant

Jawohl! Katram mudakam pa app storei! Un kas tur būs? Tie paši sūdi, kas visur citur…

Garinsh
    Participant

Kamēr tu te lamā andrīti, pārējie mierīgi lieto un ir apmierināti. Ko tev tāda nepatika pret šo platformu?

Bet, jā, visādas Appstores te rodas, nodrāzti sakot, kā sēnes pēc lietus, kas ir pilnīgi lieki.

Crow
    Participant

Citādi nemaz neizteiktos, bet pēc vairāku mēnešu nicināma dumbphone esmu atkal pievērsies Andrītim. Mazākais no ļaunumiem, citas “viedās” platformas ATM ir pilnīgi bezcerīgas. Tāpēc arī lamāju. Konkrēti zāģē nemainīgi nožēlojamais amatierisms (gandrīz katram ir sava ideja par to, kas ir “awesome” un “useful”), saderības problēmas (GB->ICS), low-memory FC (jo nav man high-end devaiss šoreiz, bet Xperia “zolā”; vairāk vai mazāk bijušās “desas” līmenī) un vispārējā izpatikšana mazākajam kopīgajam dalāmajam, patērētāju paaudzei. Pēdējais gan nav tikai Andžam raksturīgi, es (laikam) vienkārši esmu palicis riebīgs stagnāts – līdzīgi kā betons.

Hurr durr, Flash enīvej manuāli ieinstalēju. Un arī JB, ja nākamgad ap Jāņiem atnāks, tāpat izdarīšu.

Garinsh
    Participant

Jā, problēmas ir, bet kā jau tu pats teici, pārējās platformas ir bezcerīgas, bet viedtelefona fīčas noderīgas. Ja nebūtu, tad cilvēki vēl gāztu sienas laukā ar savām 3310 nokiām.

Bet, jā, atbalsts pat mid-high-end telefoniem bieži vien ir drausmīgs un optimizācija caur pakaļu, tādēļ man radies iespaids, ka pirkt vērts vien flagmaņus, kam atbalsts ir principā visam, nav veikstpējas problēmu (vismaz izdošanas brīdī) un arī svaigāko andrīti tev dos pieklājīgu laika sprīdi.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?