Firefox turpmāk rādīs reklāmas

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Firefox turpmāk rādīs reklāmas

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Mozilla pieņēmis lēmumu turpmāk rādīt pārlūkā Firefox partneru reklāmas. Sākumā mēs tās redzēsim galda versijā, vēlāk – Android, un tad, iespējams, Firefox OS. Ienākumu no reklāmas plāno tērēt Firefox attīstībai, un projektam dots nosaukums Directory Tiles.

Tagad pie jauna Firefox atvēršanas redzam 9 tukšus laukumus, kuri pamazām aizpildās ar saitēm uz biežāk lietotajām lapām. Sākumā ir tikai viena saite – uz Mozilla mājas lapu. Lai “kļūtu interesantāk”, nolemts laukumos izvietot noderīgas saites uz populārām lapām, kuras ir Mozilla partneri.

Katras 30-45 dienas reklāmas saturs mainīsies, bet pēc pārlūka instalācijas tas kļūs fiksēts. Lietotājs varēs pēc savas vēlmes nomainīt viņam nepatīkamās saites ar savām. Š ādu ceļu ar preinstalētām reklāmas saitēm jau iet Opera.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_480_4.jpg[/img]

Black
    Participant

Pagaidām startējot Foksi, tos 9 tukšos laukumus var aizvākt, iekš “about:config” atrodot “browser.newtabpage.enabled” un iestatot “false”.

Turpmāk jau laikam tā nevarēs.

E-500
    Participant

Vieglāk jau ir uzspiest to kvadrātiņu augšējā labajā stūrī.

Aldis
    Participant

Normāla taktika, tiem kas instalē ar [next],[next],[finish] lai jau skatās uz reklāmām. 🙂 Tie kas konfigurēs paši savus bookmarkus, tie jau to turpinās darīt.

zi007
    Participant

Lietoju Chrome un nekādu problēmu… Vai arī Chrome tiks piebāzta ar reklāmām?

BlackHalt
    Participant

Es tos 25 “tukšos” laukumiņus izmantoju “Mega svarīgajām” saitēm, kuras tur esmu piestiprinājis.

Nelabojams
    Participant

Fuckyebal. Par laimi esmu atslēdzis to murgu jau savlaicīgi. Man patīk, ka atveras tukša lapa un gan jau pats zināšu, kuru saiti man vajadzēs atvērt.

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?