Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Firefoxam – jauns add-onu menedžeris
Kā izsakās Mozilla izstrādātājs Deivs Taunsends, jaunajos Firefox laidienos būs ne tikai pārstrādāts dizains, bet arī lietotāja saskarne, kas nākotnē ļaus daudz vienkāršāk pievienot jaunas funkcijas. Protams, add-onu menedžera dizains var nebūt galīgā versija; tur var šis tas mainīties.
[img]https://bildites.lv/images/ujmwbh30ek5stqmxgd_thumb.jpg
Labi mazais ērzelīti, kas pēc tavām domām ir pārņemts? No kāda rakursa tu vispār tur saskatīji līdzību?
1) Tas, ka addom managers ir tabā, ne atsevišķā logā.
2) Tas, ka firefoxam vispār nekas nav pašu izdomāts
3) Tas, ka jau minētajam nošpikotajam addonu tabam firesux jāraksta about:addons, bet Chrome – chrome://extensions/. WTF?
Varētu atsākt – ar svētku ‘dubult-banānu’.
1) Tas, ka addom managers ir tabā, ne atsevišķā logā.
Nu jāaaa, ļoti nošpikots ROFL
Tas, ka firefoxam vispār nekas nav pašu izdomāts
Nu jāaaa, ļoti pamatojoši. FTW Tas no tās sērijas. Ja man nepatīk, tad tas ir mēsls?
3) Tas, ka jau minētajam nošpikotajam addonu tabam firesux jāraksta about:addons, bet Chrome – chrome://extensions/. WTF?
Vispār tāda lieta jau sen sen pastāv, piemērām kā about:config
Ak dievs… FAIL
zini lielākā daļa jaunumu un inovācijas nāk no maz vai vispār nezināmiem projektiem
turklāt datorprogrammu laukā nevajag salīdzināt pārlūku ar pārlūkiem
vajag salīdzināt programmas ar programmām
un nevis tās 3 ko tu zini
pēdējā laikā jau riktīgi krīt uz nerviem ka pokemoni izsaka pārmetumus jo vienā no 3 programmām ko mūžā redzējis tiek ieviestas līdzīgas funkcijas no otrā…
Neaizstāvu nevienu no konkrētām programmām.
Interesanti kāds manai līkrocībai sakars ar to ka FF ir lēns un piebāzts ar visādu drazu, salīdzinājumā ar citiem browseriem? Tas ka tu esi FF fan boy, jau visiem sen zināms un neesi spējīgs objektīvi skatīties uz lietām.
Ok, neesi Jaunzemja vīrusi saķēris? Par kādām drazām iet runa? FF lēns? Heh neesmu ievērojis, man strādā kā Š veices pulkstenis.
Es neesmu Fan boys, esmu reālists. Esmu lietojis gan Operu, gan Netscapi gadiem. Bet FF vienkāršību un ūber labo addonu klāstu nekas nevar pārspēti.
Tu pat nelieto FF, kā tu vari zināti kā viņš strādā?
Wuu
Tu pat nelieto FF, kā tu vari zināti kā viņš strādā?
Pirms kāda pus gada vēl lietoju un ik pa laikam iečekoju ar jaunām versījām, vai kas nav mainījies.
Preses relīzes