Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Firmas – spameri.
Lūdzu nekādas diskusijas šajā topikā neveidot. Ievietojam spamotāju firmas nosaukumu, epastu, web adresi un nelielu piebildi par to kāda veida spamu viņi nosūta ,cik bieži un tt. Tā pat lūdzu neievietot firmas kuru ziņu listēm epasta sarakstiem jūs esat pievienojušies paši.
mājaslapa: baltijasreklama.lv
epasts no kura izplata mēstules (spamu):
firmas īstais epasts:
zīmīgi ka firmas epastus spamošanai neizmanto.
Un draud sūtīt mēstules arī turpmāk ja es nesūtīšu lūgumu mani izvņemt no sava spama saraksta:
P.S.
Mes cienam Jusu privatumu, atvainojamies, ja sada veida informacija jums nav aktuala.
Jusu e-pasta adrese tika ieguta no Latvijas interneta publiskaja telpa pieejamajiem resursiem.
Ja turpmak nevelaties sanemt sada veida sutijumus, sutiet atbildes vestuli ar vardu “ATSAKOS”.
Uzbāžas ar nevajadzīgiem produktiem. Vismaz man nevajadzīgiem. Katru dienu ienākot forumā redzu linkus uz viņu lapām. Mani tas kaitina.
Mājaslapa: https://www.********.lv
Lietotājs, kas izplata spamu: Igors M.
Lapeles īstais e-pasts: nezinu, zināt negribu
Un draud spamot foruma parakstos un soc. portālos arī turpmāk, ja vien viņam kāds nepārcirtīs interneta kabeli un neiemācīs elementāru gramatiku.
[spoil][img]
Laikam jau tā firmele kas spamo ir saistīta ar Tava Maate, savādāk kāpēc tā darīt, vai arī pats esi spamotājs.
pilniigs pwned :>
izsūta spamu (mēstules) aicinot pirkt drēbes.
lai atteiktos no spama pierasa iet uz viņu web lapu un atteikties,
Lai atteiktos no jaunumu saņemšanas, lūdzu nospiediet uz šīs saites
C-Woman
kad aizeju uz viņu lapu attekties un ievadu epastu, tad raksta ka epasts ievadīts nepareizi 🙂 skatīt bildi
Tas nozīmē ka atteikties nav iespējams. Ļoti skaisti!
un spama vēstules beigās raskta: Ar mīlestību ražots LATVIJÄ€!
Es Tavā vietā gan būtu izvēlējies “TV3+”, jo “LNT” ir “Latvijas Nacionālā Televīzija”, ne “Latvijas Zemā Zināšanu līmeņa televīzija”.
Lepojas ar sjitādu LoriFlammi….
Pēc principa Orilflame izplatītājs šādi nedrīkst reklamēties, tas viņa “darba” līguma aprakstīts, bet nu… lab, neiedziļināšos tajā visā.. 🙂 mhh..
un nav ko sedēt uz inbox.lv spamservera bāzes, tad jau labak uz gūguļa hotj paļaujies.. 🙂 savādāk no Š lesera, tad no Baštika privātas vēstules saņemt tik gadās..
Š itais tāds diezgan debīls topiks izdevies, tiem kam spami nenāk, tiem viņi neinteresē, respektīvi lielākā daļa no notepad.lv lietotajiem jau sen no tādiem ir paglābušies…
Bet ja vēlies, vari patrokšņot tālāk…
Roberts sevi uzskata par It pasaules dievu, Viņam liekas ka viņam ir “vis garākais” IT krāns un tas dod
Robertam tiesības ņirgāties par cilvēkiem, uzlauzt to web lapas, izplatīt melīgu informāciju.
Robert man žēl tevis un tavu tuvinieku, jo tev ar sevi būs jādzīvo kopā visu mūžu. Par laimi es varu vienkārši nenākt uz notpead.lv un vairs tevi nesatikšu nekad.
Š obrīd izskatās ka noetepad.lv ir kļuvis par tavu smilšukasti, kur tu vari darīt ko tu gribi, nu tad spēlējies dauni.
Un kāda starpība Aldi kāda tā mana web lapa ir, kas tev no tā? Labāk? Sliktāk? Tev arī tā pat kā TavaMaate tā lapiņa prasa ēst? Es nekādus oriflemus netirgoju, man personīgi mlm mārketings nepatīk, bet mana draudzene to dara, nu un ko tagad?
Vai es tevi esmu ar ko aizskāris ka tu mani apsaukā? Nu tācu dzīvo savu dzīvi un nomierinies dūde.
Parakstā taču nav kautkas tāds:
[spoil]
Pati labākā un lētākā kosmētika, tu , negaidi pērc, uadzēs strādāt, iesaisties tūlīt pat, nekavējoties, ātri! riflame.lv!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cilvēki mīļie, attopieties!
Godīgi sakot, arī man sāk izskatīties, ka NP ir vairāk dažu [gandrīz vienmēr – agresīvu] indivīdu smilšukaste, nevis pozitīvi domājošiem
Dodies uz policiju un raksti iesniegumu, nekavējoties, lai sāk izskatīt oficiāli un pēc iespējas ātrāk izsauc mani pie sevis. Esmu gatavs ierasties jebkurā viņiem izdevīgā laikā.
@Aoma, yo bro. Skatos, mēs ar Tevi uz maiņām 😉
Preses relīzes