Firmas – spameri.

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Cilvēks un Sabiedrība Firmas – spameri.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    migors
    Participant

Tā kā mums daudziem ir apnikuši šie muļķīgie spameri kuri ne par ko negrib mācīties IT marketinga pamatprincipus, bet tā vietā izvēlas citiem cilvēkiem uzbāsties ar saviem nevienam nevajadzīgajiem produktiem un pakalpojumiem, un vēl piedevām viņi liek mums kaut kur iet un spiest saites lai mūs izņem no mēstuļu saraksta – piedāvāju šajā topikā veidot Latvijas spamotāju firmu sarakstu. Domāju ka šādam sarakstam nākotnē var būt arī kāds praktisks pielietojums, bet to ka viņi saņems negatīvu publicitāti tas ir fakts.

Lūdzu nekādas diskusijas šajā topikā neveidot. Ievietojam spamotāju firmas nosaukumu, epastu, web adresi un nelielu piebildi par to kāda veida spamu viņi nosūta ,cik bieži un tt. Tā pat lūdzu neievietot firmas kuru ziņu listēm epasta sarakstiem jūs esat pievienojušies paši.

migors
    Participant

Mēstuļu izplatītājfirma “Baltijas Reklāmas Grupa”

mājaslapa: baltijasreklama.lv

epasts no kura izplata mēstules (spamu): [email protected].

firmas īstais epasts: [email protected]

zīmīgi ka firmas epastus spamošanai neizmanto.

Un draud sūtīt mēstules arī turpmāk ja es nesūtīšu lūgumu mani izvņemt no sava spama saraksta:

Quote:

P.S.

Mes cienam Jusu privatumu, atvainojamies, ja sada veida informacija jums nav aktuala.

Jusu e-pasta adrese tika ieguta no Latvijas interneta publiskaja telpa pieejamajiem resursiem.

Ja turpmak nevelaties sanemt sada veida sutijumus, sutiet atbildes vestuli ar vardu “ATSAKOS”.

Nettwerk
    Participant

Nekur taalu nav jaameklee spamotaaji. Droshi plashu skaitu var atrast ieksh inbox.lv pasta servisa.

root
    Participant

Spamotājfirma internetā, neskaitāmi profili soc. portālos un cita draza.

Uzbāžas ar nevajadzīgiem produktiem. Vismaz man nevajadzīgiem. Katru dienu ienākot forumā redzu linkus uz viņu lapām. Mani tas kaitina.

Mājaslapa: https://www.********.lv

Lietotājs, kas izplata spamu: Igors M.

Lapeles īstais e-pasts: nezinu, zināt negribu

Un draud spamot foruma parakstos un soc. portālos arī turpmāk, ja vien viņam kāds nepārcirtīs interneta kabeli un neiemācīs elementāru gramatiku.

[spoil][img]https://files.lit.lv/file/anti-newfag.png[/img][/spoil]

migors
    Participant

Tā nu gan nav taisnība, nu forši, tad tā arī sāksim. Pirmkārt es nevienam nespamoju un nekad neesmu spamojis, otrkārt Līva strādā un cenšas nopelnīt savu naudiņu ar smagu un godīgu darbu ne tā kā citi apdiršot visus un par visiem ņirgājoties. Viņa nu gan nav pelnijusi ka kāds vņas lapu ievieto spama sarakstā. Tas ka es esmu šo lapu reģistrējis nenozīmē ka tā ir mana. Ceru ka admini izņems tavu postu ārā. Un treškārt signature sadaļa forumos arī ir domāta tam lai tur ievieto saites, ja tā nav tad tā ir katra foruma administrācijas daļa.

Laikam jau tā firmele kas spamo ir saistīta ar Tava Maate, savādāk kāpēc tā darīt, vai arī pats esi spamotājs.

drunk_lizard
    Participant

matiisinjam zjetons :>

pilniigs pwned :>

migors
    Participant

Spamotājfirma apģērbu veikals MAYA un C-woman

izsūta spamu (mēstules) aicinot pirkt drēbes.

lai atteiktos no spama pierasa iet uz viņu web lapu un atteikties,

Quote:

Lai atteiktos no jaunumu saņemšanas, lūdzu nospiediet uz šīs saites

C-Woman

kad aizeju uz viņu lapu attekties un ievadu epastu, tad raksta ka epasts ievadīts nepareizi 🙂 skatīt bildi

Tas nozīmē ka atteikties nav iespējams. Ļoti skaisti!

[img]https://www.bildites.lv/images/470mm8zffahsd6uij7t6_thumb.jpg[/img]

un spama vēstules beigās raskta: Ar mīlestību ražots LATVIJÄ€!

https://www.maya.lv/

root
    Participant

Hahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, ej atiestati paroli. 🙂 Un vēlams iemācīties rakstīt pareizā, gramatiski saprotama Latvijas republikas oficiālajā latviešu valodā. Teikums jāsāk ar lielo burtu. Teikuma beigās jāizmanto pieturzīmes. Latviešu valodā angliskā termina “spams” vietā vēlams izmantot latviskotu terminu “mēstules”. Nav tādu “web lapu”, ir “tīmekļa vietnes”. Uzņēmumu vai preču zīmju nosaukumus vēlams ievietot pēdiņās. 🙂

Es Tavā vietā gan būtu izvēlējies “TV3+”, jo “LNT” ir “Latvijas Nacionālā Televīzija”, ne “Latvijas Zemā Zināšanu līmeņa televīzija”.

Aldis
    Participant

Riktīgs spams… visur nāk līdzi komplektā ar vārdu migors… (migrēna, igors no laukiem, minoritāte)…

Lepojas ar sjitādu LoriFlammi…. http://www.loriflame.lv

[img]https://www.bildites.lv/images/y6mgtpkjpo7aq4txpbk_thumb.jpg[/img]

Pēc principa Orilflame izplatītājs šādi nedrīkst reklamēties, tas viņa “darba” līguma aprakstīts, bet nu… lab, neiedziļināšos tajā visā.. 🙂 mhh..

un nav ko sedēt uz inbox.lv spamservera bāzes, tad jau labak uz gūguļa hotj paļaujies.. 🙂 savādāk no Š lesera, tad no Baštika privātas vēstules saņemt tik gadās..

Š itais tāds diezgan debīls topiks izdevies, tiem kam spami nenāk, tiem viņi neinteresē, respektīvi lielākā daļa no notepad.lv lietotajiem jau sen no tādiem ir paglābušies…

Bet ja vēlies, vari patrokšņot tālāk…

aoma
    Participant

O, Roberts-Matīss ir atpakaļ. Labāk otrais pilsētā nekā pirmais savā ģerevņā? 😀

migors
    Participant

Nu skaidrs uztrāpijos es šajā protālā uz vēlviena zilā jeb pareizi latviski p*******sa vārdā Roberts Matīss Treinis.

Roberts sevi uzskata par It pasaules dievu, Viņam liekas ka viņam ir “vis garākais” IT krāns un tas dod

Robertam tiesības ņirgāties par cilvēkiem, uzlauzt to web lapas, izplatīt melīgu informāciju.

Robert man žēl tevis un tavu tuvinieku, jo tev ar sevi būs jādzīvo kopā visu mūžu. Par laimi es varu vienkārši nenākt uz notpead.lv un vairs tevi nesatikšu nekad.

Š obrīd izskatās ka noetepad.lv ir kļuvis par tavu smilšukasti, kur tu vari darīt ko tu gribi, nu tad spēlējies dauni.

Un kāda starpība Aldi kāda tā mana web lapa ir, kas tev no tā? Labāk? Sliktāk? Tev arī tā pat kā TavaMaate tā lapiņa prasa ēst? Es nekādus oriflemus netirgoju, man personīgi mlm mārketings nepatīk, bet mana draudzene to dara, nu un ko tagad?

Vai es tevi esmu ar ko aizskāris ka tu mani apsaukā? Nu tācu dzīvo savu dzīvi un nomierinies dūde.

Evers
    Participant

Nu tas, ka parakstā ielikta neuzbāzīga saite, kurai nav nedz kaitnieciska, nedz maldinoša vai apkrāpjoša nozīme, nu nekādi nav uzskatāms par spamu. Man tas loriflame links nekad nav traucējis un nekad arī neesmu vēris vaļā. migors taču nevienam te nesūta to saiti pa PM.

Parakstā taču nav kautkas tāds:

[spoil]

Pati labākā un lētākā kosmētika, tu , nega[/color]idi pērc, u[/size]adzēs strādāt, iesaisties tūlīt pat, nekavējoties, ātri! riflame.lv!!!!!!!!!!!!!!!!! un vēl nedod dievs mirgojoš baneris https://i603.photobucket.com/albums/tt114/baucah09/congratulations999999visitor.jpg[/img]

[/spoil]

Cilvēki mīļie, attopieties! 😉

zivs
    Participant

Lūk, tā visa uzlaušana tikai uzlaušanas pēc, man ir pilnīgi nesaprotama – tiešām tā lapa kādam ēst prasa un naktīs skaļi uzvedas, ka tā jārīkojas? o_O

Godīgi sakot, arī man sāk izskatīties, ka NP ir vairāk dažu [gandrīz vienmēr – agresīvu] indivīdu smilšukaste, nevis pozitīvi domājošiem cilvēkiem paredzēts IT portāls … Nu, kaut kā tā.

RicoPico
    Participant

@zivs, Manuprāt atmosfēra iekš NP ir krietni pozitīvāka, kā iekš dažiem labiem citiem Latvijas IT portāliem. Š eit tomēr tiek ravēta šī smilšukaste.

root
    Participant

Smiekli nāk. Uzlauzšana. Ja es Tev draudziņbūtu gribējis kaut ko lauzt, tici man, tu to būtu pamanījis.

Dodies uz policiju un raksti iesniegumu, nekavējoties, lai sāk izskatīt oficiāli un pēc iespējas ātrāk izsauc mani pie sevis. Esmu gatavs ierasties jebkurā viņiem izdevīgā laikā.

@Aoma
    , yo bro. Skatos, mēs ar Tevi uz maiņām 😉

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā