Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Flat/slim klaviatūras vai kā saucās
Lielais jautājums biedriem… a ir citas līdzīgas, bet normālas
un tai nav nekāda sakara ar to melno draņķi, ko esi nopircis.
varu pastāstīt, kāpēc, taču galvenā lieta – lietojamība.
ja vēlies ietaupīt – genius klavieres ir mazdrusciņlētākas.
ja gribi ekstras – Logitech Dinovo klaviere ir bezvadu un ar metāla roku balstu par 20Ls, taču no lētā gala UltraX Flat darbam ir da bestest
Kā nu nevar dabūt? Pirms 4 mēnešiem pirku, vēl aizvien nopērkama –
Tā Flat pēc dizaina ar tāda ne pārāk.
Uz Premium diendienā ir noklabināti gadi .. nez – trīs .. trīsarpus? Nonēsāta pusotra tāda. Laba klaviere katrā ziņā 🙂
hehe, UltraX premium ir tas pats vecais
tagad tādas vairs nekur nevar Latvijā dabūt .. jāpērk ultrax flat
hmmm, pirms UltraX Premium bija UltraX Media Keyboard, kura ir 1:1 ar UltraX Premium. Atšķirībā no Premium, kuru vēl var dabūt, UltraX Medium Keyboard točna vairs nevar. Vismaz pirms gada kad meklēju nekur neatradu.
Tas UltraX Flat, kā jau tu minēji, laikam nomaina Premium, bet dabūt vēl var 🙂
Š ie laikam ik gadu štancē jaunas klavieres ar minimālām izmaiņām, bet ar citu nosaukumu. 😀
Hmm… ja vēl melnu varētu dabūt, būtu ideāls variants 🙂
Š ie laikam ik gadu štancē jaunas klavieres ar minimālām izmaiņām, bet ar citu nosaukumu. 😀
vai arī pavisam minimālām izmaiņām – piemēram, UltraX pelīte nu ir ieguvusi Hyperscroll rullīti, lāzera dzinēju, pārkrāsota tumšāka un nu saucas par RX-1500.
Kas zin, noņems vēl UltraX klaviatūrai vadu, pārsauks un pozicionēs kā “entry-level class wireless keyboard”, kripatu lētāku par dinovo mazo klavieri. 🙂
Iznāca tā, ka sanāca tā, kā nebij’ domāts. Tīrākās līkrocības rezultātā noticis negadījums (saistīts ar smagu priekšmetu un daudz šķidruma). Esmu vareno UltraX izmazgājis, iedzinis taustiņus, kuriem “šķērītes” palikušas veselas, vietā (bet dažiem tāpat joprojām “kaukasnau”) un turpinu rakstīt, bet nu… воÑÑтановлению подлежит 🙁
Klavieres redzu katru dienu, bet visas kaut kādas *pilnīgi tizlas*. Nesaprotu, kā vispār ar tādiem draņķiem var kaut ko padarīt, kazi, ar to vismaz pa daļai izskaidrojams vispārējs gramatikas normu trūkums internetos un citur.
Tātad, lūgtum atkal rekomendācijas, piedevām tādas, kas visādā ziņā nenobāl UltraX priekšā, t.i., slim, ar vienīgo pareizo izkārtojumu, bez visādiem tizliem izlocījumiem, USB, wired + vēlams, ar mēdiju pogām.
Varianti, ko esmu sagooglējis, bet nav pārliecības:
* Cherry Stream XT
* Fujitsu KB910
Visam citam nevis kautkādus flatkakšus, bet mehāniskos slēdžus un pavisam sajātu leijautu, lai beigās rokas nenopūst.
Abet mehaņiskie varianti ir *VÄ€JPRÄ€TÄ€ SKAĻI* un krietni pārāk dārgi. Klusie vispār ir kaut kur kosmosā nafig. Bet Razer, Steelseries, CM Storm un citus līdzīgos plopesionālo geimeru un gearsluts rīkus principā var lietot tikai sekojoši:
Un vispār produktivitāti es neprasīju. Tā man nav svarīga. Es neesmu rūpnīca. Esmu mākslinieks *cough* *cough*
Es gan jau sen esmu iekāpis mehānisko tastatūru master rasē, bet, ja jāizvēlas anālā vazektomija, tad labāk to darīt tur, kur ir vismazāk sāpīgi
Preses relīzes