Flat/slim klaviatūras vai kā saucās

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Flat/slim klaviatūras vai kā saucās

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Crow
    Participant

Ilgu laiku lietojot ķepļepu esmu pārāk pieradis pie slim, flat vai nu kā viņas sauc… klavierpogām. Nu iepirku tagad Logitech Ultra Flat. Odnako, konkrēti iegrābos. Pogas tādas patizlas (grūti spiežās). Izvietojums arī ne visai. Varētu pierast droši vien, bet nepatīk.

Lielais jautājums biedriem… a ir citas līdzīgas, bet normālas, vēlams gan ne pārāk dārgas? Man pašam slinkums meklēt, tāpat uz sitiena nepirkšu… vēlāk, kad šito pret sienu būšu palaidis 🙂 Kthx.

usver
    Participant

Logitech UltraX Flat viennozīmīgi.

un tai nav nekāda sakara ar to melno draņķi, ko esi nopircis.

varu pastāstīt, kāpēc, taču galvenā lieta – lietojamība.

ja vēlies ietaupīt – genius klavieres ir mazdrusciņlētākas.

ja gribi ekstras – Logitech Dinovo klaviere ir bezvadu un ar metāla roku balstu par 20Ls, taču no lētā gala UltraX Flat darbam ir da bestest.

APOC
    Participant

Lietoju UltraX Premium par padsmit latiem un mainīt netaisos.

usver
    Participant

hehe, UltraX premium ir tas pats vecais modelis ar gaišu pamata krāsu un citiem sīkumiem.

tagad tādas vairs nekur nevar Latvijā dabūt .. jāpērk ultrax flat, kas ir nekvalitatīvāks iekšpusē, tā ka izjaukt mazgāšanai un salikt atpakaļ daudz riskantāk.

Evers
    Participant

Man ar ir Logitech UltraX Premium un varu teikt tikai to labāko. Ērta, stabila dēļ kārtīga svara, pogas spiežās viegli. 🙂

Kā nu nevar dabūt? Pirms 4 mēnešiem pirku, vēl aizvien nopērkama – https://m79.lv/LOGITECH-ULTRAX-PREMIUM-RU-920-000184_22053.html 🙂

Tā Flat pēc dizaina ar tāda ne pārāk.

usver
    Participant

kļūdījos – tātad par Flat saucas vecais, gaišais modelis, bet jaunais – par Premium.

Uz Premium diendienā ir noklabināti gadi .. nez – trīs .. trīsarpus? Nonēsāta pusotra tāda. Laba klaviere katrā ziņā 🙂

APOC
    Participant

usver wrote:

hehe, UltraX premium ir tas pats vecais modelis ar gaišu pamata krāsu un citiem sīkumiem.

tagad tādas vairs nekur nevar Latvijā dabūt .. jāpērk ultrax flat, kas ir nekvalitatīvāks iekšpusē, tā ka izjaukt mazgāšanai un salikt atpakaļ daudz riskantāk.

hmmm, pirms UltraX Premium bija UltraX Media Keyboard, kura ir 1:1 ar UltraX Premium. Atšķirībā no Premium, kuru vēl var dabūt, UltraX Medium Keyboard točna vairs nevar. Vismaz pirms gada kad meklēju nekur neatradu.

Tas UltraX Flat, kā jau tu minēji, laikam nomaina Premium, bet dabūt vēl var 🙂

Š ie laikam ik gadu štancē jaunas klavieres ar minimālām izmaiņām, bet ar citu nosaukumu. 😀

Crow
    Participant

Vienprātīgā vienprātība ir vienprātīga.

Hmm… ja vēl melnu varētu dabūt, būtu ideāls variants 🙂

Kas nekaitēja man še uzjautāt pirms “iepērkos”… laikam ir tikai viens pluss – tagad rakstīšu muļķības lēnāk.

usver
    Participant

APOC wrote:

Š ie laikam ik gadu štancē jaunas klavieres ar minimālām izmaiņām, bet ar citu nosaukumu. 😀

vai arī pavisam minimālām izmaiņām – piemēram, UltraX pelīte nu ir ieguvusi Hyperscroll rullīti, lāzera dzinēju, pārkrāsota tumšāka un nu saucas par RX-1500.

Kas zin, noņems vēl UltraX klaviatūrai vadu, pārsauks un pozicionēs kā “entry-level class wireless keyboard”, kripatu lētāku par dinovo mazo klavieri. 🙂

Evers
    Participant

Ultrax Premium klavierei dizainiski ļoti piestāv RX1000 pele, arī tikai to labāko varu teikt.

Crow
    Participant

Holy necroposting Batman!

Iznāca tā, ka sanāca tā, kā nebij’ domāts. Tīrākās līkrocības rezultātā noticis negadījums (saistīts ar smagu priekšmetu un daudz šķidruma). Esmu vareno UltraX izmazgājis, iedzinis taustiņus, kuriem “šķērītes” palikušas veselas, vietā (bet dažiem tāpat joprojām “kaukasnau”) un turpinu rakstīt, bet nu… восстановлению подлежит 🙁

Klavieres redzu katru dienu, bet visas kaut kādas *pilnīgi tizlas*. Nesaprotu, kā vispār ar tādiem draņķiem var kaut ko padarīt, kazi, ar to vismaz pa daļai izskaidrojams vispārējs gramatikas normu trūkums internetos un citur.

Tātad, lūgtum atkal rekomendācijas, piedevām tādas, kas visādā ziņā nenobāl UltraX priekšā, t.i., slim, ar vienīgo pareizo izkārtojumu, bez visādiem tizliem izlocījumiem, USB, wired + vēlams, ar mēdiju pogām.

Varianti, ko esmu sagooglējis, bet nav pārliecības:

* Cherry Stream XT

* Fujitsu KB910

Peteris Skabarga
    Participant

Es lietoju logitech illuminating keyboard, man ļoti patīk, jo esmu spīdīgu lampiņu whore, vienīgais mīnuss , nav anti-ghosting, bet nu ar to var sadzīvot.

nevertell
    Participant

Pareizā klaviatūra priekš produktivitātes ir thinkpads. A tāpēc, ka varu kursoru kustināt nenoņemot rokas nost no klavieres.

Visam citam nevis kautkādus flatkakšus, bet mehāniskos slēdžus un pavisam sajātu leijautu, lai beigās rokas nenopūst.

shadow118
    Participant

Man ir Logitech UltraX Media Keyboard, itkā pēc bildēm tas pats, kas tā Premium, tik virsū nekur nav Premium uzrakstiņa 🙁 😀

Crow
    Participant

Fn poga nav tas labākais variants. SetPoint obligāti vajadzīgs, lai tās pogas strādātu?

Crow
    Participant

Sorry, slīkoņpads ar savu “iekaisušo klitoru” ir nejēdzīgākais pašapmierināšanās fetišs, kādu esmu redzējis. Nākamais solis (jeb iepriekšējais?) – https://i.imgur.com/wRb3usB.jpg

Abet mehaņiskie varianti ir *VÄ€JPRÄ€TÄ€ SKAĻI* un krietni pārāk dārgi. Klusie vispār ir kaut kur kosmosā nafig. Bet Razer, Steelseries, CM Storm un citus līdzīgos plopesionālo geimeru un gearsluts rīkus principā var lietot tikai sekojoši:

[img]https://i.imgur.com/bU7j1fN.gif[/img]

Un vispār produktivitāti es neprasīju. Tā man nav svarīga. Es neesmu rūpnīca. Esmu mākslinieks *cough* *cough*

Jaunzems
    Participant

Iesaku paņemt Apple tastatūru.

Es gan jau sen esmu iekāpis mehānisko tastatūru master rasē, bet, ja jāizvēlas anālā vazektomija, tad labāk to darīt tur, kur ir vismazāk sāpīgi

Crow
    Participant

Nah par mani šitā ņirgājies? 🙁

Peteris Skabarga
    Participant

Lai pogas strādātu vaig SetPoint.

root
    Participant

ThinkPad Compact USB Keyboard OR Lenovo Ultraslim Plus

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā