Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Forumu – atsevišķi vai kopā ar ziņām?
būt vai nebūt – tāds ir jautājums. Stāvu krustcelēs un nezinu –
1) ziņas ir arī kā foruma ieraksti
vai arī
2)forums ir atsevišķa vortāla sadaļa.
Varbūt noder. 😀
vox popoli
Jaunzems, ja interesē, varu kādu paraugu nosviest, tik viss atkarīgs, 2 vai 3 versija phpbb.
Man patīk tagadējais notepad izkārtojums.
Mans nākotnes redzējums: Rakstā nav jābūt nekādiem ne autora, ne komentētāju avatariem, nedz datiem. Komentiem vispār būtu jāparedz tikai “ātrās atbildes” forma kā tas parasti blogos. Jo komentiem nav jāliek klāt bildes utml. (kas tikai rosina offtopicu).
Forumā gan vajag pilnu fīču spektru ar iespējām ielikt bildes, video u.c.
V3 jau esmu atdalījis rakstu skatu no foruma skata 🙂 Taka ka phpbb ir maz iespēju, es tā neteiktu. Jebkuru sistēmu var apaudzēt pats ar saviem modiem, kodējumiem.
Jaunzems, ja interesē, varu kādu paraugu nosviest, tik viss atkarīgs, 2 vai 3 versija phpbb.
Es jau zināju ka Tu ta teiksi… 😀
P.S. Samurajs, nepiekrītu par Tavu “Future Flow”… 🙁
laika gaitā pieradu un iepatikās, tieši šis elements notepadam ļauj atšķirties no citiem ziņ u vortāliem 🙂
Pat daži “āpši” no next.lv mēģināja apgalvenot, ka mēs neesam nekas. 😀 Idiņi.
Man te savs teiciens. Ne viss ir tā, kā tas izskatās, no pasniegšanas veida, nevar spriest par tā saturu. Blogs, portāls, forums, visa info tā pat iekš datubāzes glabājās un kā tu viņu izvadi, tās tad arī visu to lietu padara tādu, kāda viņa ir. 🙂 protams vēl sava funkcionalitāte.
Pat daži “āpši” no next.lv mēģināja apgalvenot, ka mēs neesam nekas. 😀 Idiņi.
😀
Preses relīzes