Franču kompānija Lëkki atsāk ražot Nokia 3310

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Franču kompānija Lëkki atsāk ražot Nokia 3310

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Š oreiz vairs nekādu 1. aprīļa joku: franču firma Lëkki ražo un tirgo kādreiz populāro tālruņu kopijas. Š obrīd kulta modelis Nokia 3310 “uz sitiena” vēl nav nopērkams, bet pieejams mazliet vecākais Nokia 3210 par 90 EUR. Vēl tiek piedāvāti Motorola StarTAC 130 (180 EUR) un Ericsson A2628 (50 EUR). Tikko Nokia 3310 parādīsies, tas būs nopērkams par 98 vai 80 EUR atkarībā no krāsas. Pavisam piedāvās piecus krāsu dizainus. Tā kā šajos tālruņos lieto jau aizmirstās miniSIM kartes – par 4 EUR var iegādāties atbilstošus adapterus.

Lëkki internetveikals

[img]https://notepad.lv/userpix/28_000nok_1.gif[/img]

RicoPico
    Participant

Tāda normāla cena… 😀 For Fun es tādu verķi pa 20€ varbūt paņemtu. Bet nu par 100+, ja ieskaita šippingu un muitu. No, thank you, Margaret!

Starp citu– ja?

garaisezis
    Participant

darbam man pietiek ar veco labu nokia 1201, baterija tur 2 nedēļas un ar to viss ir izteikts…

msh
    Participant

Kas ir “aizmirstās miniSIM kartes” – normālās SIM kartes?

msh
    Participant

Kur tu dzīvo ka no francijas jāsūta ar muitu? Un vēl tu laikam aizmirsti ka lai telefons maksātu 20 eiras gala pircējam, to jāražo ķīnā vai korejā miljonos, nevis hvz kur mazās partijās. Principā lēti – nu jau manējo 3310 mana mutere, hvz, laikam 2001. gada decembrī pirka līzē par kaut kādiem 95 lašiem – inflāciju rēķinot gan jau mazāk par 200 eirām tagad tas nebūs.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā