Fukši LiepU 2010

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Fukši LiepU 2010

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Loading
    Participant

LiepU Fukši 2010 datoriķu kontrolpunktā 😉

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TdXSQDQwTzI[/youtube]

AndrisnoLiepajas
    Participant

Līdz IT un “urķiem” šitiem vel 10 gadi, ja vispār.

Foxsk8
    Participant

Es ceru, ka viņiem tajā skolā kaut ko iemācīs,vairāk nekā uzinstalēt windu 3 kursā 😀

Loading
    Participant

Tā nav profesionālā vidusskola 😉 Te jau 2. kursā māca instalēt Windowsu.

iKey
    Participant

sanāk, ka datoriķis, kurš ir pabeidzis profeni, ne ar ko dižu neatšķiras no tā datoriķa, kurš ir universitāti beidzis?

Kon
    Participant

Man pat liekās, ka profene pārsitīs manu grādu :D, vismaz Es jūtos stulbāks palicis pirms biju stājoties universitātē 😀

Foxsk8
    Participant

Kamēr nemainsies izglītības līmenis, un viss pārējais, kas saistīts ar šo tēmu, tad nu kam man iet maksāt valstij par izglītūb X naudiņas, ka pēc tam pat darbu skola vai kas nenodrošina, un viss pašam jāmeklē, nezinu kā citi, bet es nevaru dzīvot 2 – vai 4 gadus kā stundents, plēst sevi pušu, dēļ papīra, vai kā savādāk, ok skola iemāca citas lietas, dzīvē, kā ētiku, uztveri, attieksmi utt.. bet ne galīgi par profesiju, uz kuru esi gājis mācīties, tad lietderīgāk ir paņemt pār pārsmits zaļiem mājas iziet kādus mikroba, adobes sertifikātus, tie daudz vairāk noderēs, nekā zaļs ģurķis.

Un es, kā potenciālais darba devējs, vērtēju, ko tu māki, un kāds cilvēks esi, nevis kāds tev papīrs, un IT lietas, kā tādas ir viena no sfērām, kur papīrs neizsaka neko. Iebildēji, paklusējiet, ir citas nozares, kur papīru vajag, piem elektriķis, finansists, vai kā savādāk, bet tas tajā pat laikā, nenozīmē, ka esoš sēdoš frīks no skolas būs labāks, kas visu apguvis pats.

Otrs esošie skolotāji skolās strādā tikai tāpēc, ka viņiem tas darbs ir jau pieraksts un patīk, bet ja otreiz liktu izvēlēties, reti kurš būtu piekritis.

Un vispār, ble, karzon, teķi varētu iedot “pats zini kur”, par to, ka vienu mēnesi 4 kursā pirms aizlaiduma, dēļ diviem 3, strādājošam stundentam pasaka, čau!. Negribēju līst dirsā, un izmeta, ar to arī viss ir izskaidrojams, tādi pamuļķi, kas no 1 kursa regulāri tiek saukti uz sēdēm, novelk, mani pa 4 gadi vienu reizi izsauc un pašļa nahuj. Kur taisnība? Un ne jau es vienīgais tāds biju.

Un vispār, nosauc kādus Ietekmīgus IT geekus, kas ir pabeiguši RTU-LF, kaut kā nevienu nezinu.

Un kā paliek fakts, ka videnes ekši nolikti, sertifikāti ir, bet atestātu nedod, citi padomās, ka es ekšus esmu nopircis, kur loģika, līdz ar to, mana nostāja arī ir tāda uz negatīvas notis balstīta.

Ja es būtu loders, vai kā, būtu izlidojis pirmā kursā, bet nē, skola pat talanīgus stundetus i neatbalsta, i nenāk pretī, tas pats žačs, varbūt atceries, IT učuks, pēc lekcijām piedāvā haltūras, kur ble līmenis? 😀 Saka, ka to ko es daru, (tas ir darīju) varbūt, uzsveru varbūt, māca tikai augstkolās.

Un no visa uzraksitā, tolka knapitāties kā stundetam 4 gadus, vai divus, un beigās būt nekām nederīgs darba tirgū?

P.S. Pēc maniem datiem, pat mūsu godātais samurajs, savā laikā (krievu) ir gadījies līdzīgā stāstā ar mani. 😀 bet reāli vai tad mēs esam kaut ko no tā zaudējuši, ieguvuši, šaubos, vairāk domāju, ka skola iemāca būt cilvēkam, palīdz labāk integrēties sabiedrībā, utt… bet viss parējais, em, labi pietiks.

Es labprāt paņemtu darbā kādus vecos kursa kadrus, bet neviens nerubī to, ko man vajag.

samurajs
    Participant

Nezinu, ko kur māca, bet šie fukšu joki ir izcili veci un stulbi! Nekādas izdomas vai oriģinalitātes…

grisha
    Participant

Kaadu briidi domaaju, kas ir fukshi. CIk esmu pamaniijis, tagad iesveetiibas ir ljoti jeelas un paliek ar vien jeelaakas. Tajaa video bija meegjinaajums atgaadinaat Bailju Faktoru. Kaut kur uz ielas, nu galiigi garaam.

LAikam labie iesveetiibu laiki ir pagaajushi, kur ar bljodaam pa trepeem brauca lejaa.

PRasat d_l kaa jaataisa iesveetiishanas padomju laikaa. , taa kaa biju veel jauns toreiz, pashvaki atceros, tas bija iespaidiigi, iipashi taapeec ka nebija jau kur spert idejas, visu pashi domaaja.

D_L pastaasti kaa gaaja 2 JLPV vai jau 52-traa bija?

Foxsk8
    Participant

Aizmirsu vienu būtisku faktu pateikt, ka skola kaut ko dod, un tā ir komūna, jeb soc networks, komunikācija, utt… draugi, tusi, utt… Un protamas, koju saldā dzīve, jeb kurš uzsauc mieču.

Ahh, loadingam sievietes neinteresē, bet nu lab, citiem gan.

Loading
    Participant

grisha, mēs vadijāmies pēc tradīcijas. Datoriķi datoriķu uzdevumus atkārto. Arī pagājušo gadu bija tādi paši urķu kontrolpunktā.

fox? Tev problēmas? Kāpēc tu man uzbrūc nosaucot par cilvēku, kuram sievietes liekas mazsvarīgas?

Quote:

Vēloties celt portāla līmeni ar skatu uz labākajām ārzemju IT vietnēm, administrācija nesaudzīgi turpinās apkarot rupekļus. Tādu palicis pavisam nedaudz; bet soda sankcijas arī kļūst bargākas.

Tevi jau izmeta skola, nevis es! Ja tev ir problēmas, tiekamies izrunāsim visu pie kvasa glāzes.

Foxsk8
    Participant

Loading: Nesenā sarunā, pats minēji, ka bābas tevi (tas ir skolas laikā, neinteresē, kas līdz ar to, nosit to em, kā teikt jautrību, komūnas dzīvi, koju dzīvi, utt… skolās, balles, tusiņi, utt..)

Loading
    Participant

Atkal puis tu visu saproti, kā pats gribi. Es tev teicu, ka man skola un lauku īpašums paņem visu laiku, ka šobrīd nav brīvā laika meičām. Vispār, kādā sakarā tu te to piemin?

Foxsk8
    Participant

Lab, lai paliek.

iKey
    Participant

Foxsk8 par skolu = ir kā naglai uz galvas, tikai vajag mainīt IT izglītības sistēmu.

Man ir vairāk gads kā riņķī, ka profenes datorista diploms ir kabatā, un vienā firmā esmu āršatata datorščiks, bet ir patīkami atcerēties, kādi podi tika skolā gāzti, un pie kādām meičam kojās pa nakti sanāca iet 🙂

Loading
    Participant

Neapšaubāmi. IT izglītības programma ir galīgā vakarā. Tā lielā problēma jau ir tajā, ka skolu priekšniekos ir sirmi kungi un programmu sastādītaji arī ir psrs laika cilvēki. Izmācies – iegūsti diplomu un ej mācies pats to, ko dzīvē vajadzēs! 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā