Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Garantijas remonts,veikala paviršība!?
UZMANIBU
Garantijas remonts,to slēdziens
Vienvaard sakot ,man tas 707 sak besīt !
noperkot pie šiem XBOX360 ar sajājas jau pec 4 menesiem…un ziniet kur vini man lika griestie-SONY centra -tas nekas ka ar sony siem nekaada sakara….!
Tadnu pienaca laiks TV ,kad pamaniju ģluku ,zvanu 707 daru zinamu …kas notiekas ar vinu izplatīto mantu …Š ie man pazino lai nem savu TV un kratos rīga uz slokas ielu12….pēc paris dienām p nemierīgs prāts, ka nesanak ta pat ka ar to xbox…saaku pats internetaa rakties kur kaads serviscentrs kas veic garantijas remontu manam TV modelim…Ta ar uzraku to buuļļu70c ,pazvanu uz serviscentru-jā sie sak ved surp.. Labi pazina braukaa uz rīgu ta ar nogadaju… Joka pēc uzvanu 707 un velreiz jautāju kur mans gļukainais TV janogāda….-eee sie nemaz uz reizes nemacēja atbildēt-teicās parzvanīt-pirms noliku klausuli es vinus brīdinaju ja man buus no kuldigas jakulas uz rīgu uz nepareizi uzdotu adresi -pie reizes atradīsu jūs un bus assa saruna… Jā peec laicina atzvanija un uzdeva to pasu buļļu70,”plaš jēdziens” ja nepiemin “C
Piedzīvojums seko…..nu nolēmu šodien/nu jau vakar:) doties uz to rīgu pakal aktam kuru iesniegt 707… Buļļu iela vis gaja ka pa sviestu ,izsniedza aktu -Maucu uz bauskas 58 treso staavu 307kabinetu!Tur dāmītei apskaidroju kaada sakarā ieradies… šī pasauc čali,čalis paķer aktu un saak tur gļukot ka vini nemaz šādu modeli neizplatot-lai es tinos atpakal uz to bullu 70 lai palrabo pareizi…A ber dāmite paņem manu pirkuma pavadzīmi un raada šim ka ir tads modelis FUNAI-ja jenots aprāvas ,bet blē nemaz neatvainojās-es saaku teikt ,es te ar jums nečakarēsos tādu gabalu atkūlies -lai man nečakarē te mozgas…jūtami paraadījas ciena…,sakopeja dokumentus kopijas iedeva man jo orģenals jaiesniedzot noliktavai…labi lai tā būtu!Beigas man lika uzrakstīt iesniegumu kuru redzat bildē – Kārtējais gļuks apskatieties kad iesniegts un kad vini sanēmuši….Vai nav kautkads loxxxu kantoris jooobčik!?
Un palika pie ta ka tikai pēc jaungada pirmaja nedēļa zvanīšot un pazinošot vai jauns TV vai atgriezīs tos 303,07eiro
Arī tās kuras vairs neskan pamēģini ietirgot! 😀 Kopā atpelnīsi un varēsi iegādāties jaunas! 😀
Nav ko pirkt preces tādos kaktu kantoros kā 707.
Ar šo atgadījumu ar viss ir izteikts arī par pārējiem IT veikaliem…Kādu sikumu pasutu RD jo tas ir vienigais musu galaa kur var nodot veikala..,bet ar jau vini var ielikt uxaa ka prece tureta nepareiza vieta un tt…jo 2000 gada ar sony firmas muzikas centru dagbuju aplauzinu -pirmo reiz sataiija pa garantiju -un pec menes tiesi tas pats..aizdev prom un neka zvana ka 50ls tad taisiis jo ķipa esot manta tureta dumvadā:) vot ka mani apisa …bija nonēmusi vacinu un nokverpinajusi melnu un pateica ka pasu vaina ,es ne ritu ne vakaru….100punkt tas bija apisiens ko es tikai sapratis tagat…Pa laimi tads veikols SELENA vairs nav -ta ari tani veikola vairs neko nepirku-jo bija paradijies RD…
man jau pus gadu ir esperana bezvadu ,bet tas bezvads protams galigi garām,bet viens +ir ka vinas atseviski sprauzas kabelis kurs nodrosin standarta vareanta…iet tikai ka parasti ar laiku viena aus atslēdas jo pie stekeri iekseji parplist sie…nopirku jaunu abpusejo kabeli pa 1,50ero un vis notiek talak,,, Pa mazam ausis bakstajamām nemaz nerunasim…ari dargas iet postaa…cik atminos sonyerikson gaja ilgi lizd pats nesarav nejausi..
Eee ridzeniekiem jau savadak viniem tas cakars atkrīt ja uz vietas dzivo,bet vienalga čakars…netiek jau atmaksats ne cels ne sirmie mati atjaunoti…vari saesties sunu baribu cik gribi sie tik spīdīgāki paliks:)…
Preses relīzes