Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Garantijas remonts,veikala paviršība!?
TRUST.esperanza
Jāāā, in esperanza we trust… hmmmmpppphhh…. mhhh.
-vispar jau adresi var sabetonet kaiminpilsetas svesas majas un sanem mantu un pockuj
Vini tur bled jauc futurismu ar apstrakto mākslu-ta pat ka viens otrs pīzdu ar plausām….
Te nav par ko priecāties. Ja tu cilvēks taisi biznesu, tad kaut mazliet rūpējies par saviem klientiem, ja nē. Tad augstāk minētā iestāde ir jāizķengā pa visām iespējamām instancēm, masu saziņas līdzekļiem u.t.t. Ieteiktu autoram aiziet kaut vai uz kādu vietējo Kuldīgas avīzi kā viņu tur sauc to avīzi “Kurzemnieks” vai. Pacelsi pie reizes reportieriem laikraksta reitingu.
Tas viss notiksies pec jauna gada ja nebūs ka vini solīja….radiniece juriste-sav laik pat pacuksteja ka var atkratīties no “itka”manis ielidojusas bernu maaminas:)…tas nu taa…
Tak ka jau teica saksim ar to pasu pateretaju tiesibu iestadi + kādu TV 3 paķersim līdzi…Ari visos iespejamos internet socialos tiklos tiks ievietotas antireklamas par atiecīgo 707…Š ī tema jau ir ka sakums atiecigaas bodes antireklāma….vini pasi ar savu paviršību ir to izpelnījusies…
Protamss SERVISS CENTRS te tiek slavināts…
es aceros ka 2000g panemu to muzikas centru.. un tas ari bija fabrikas brakis,redziet lieta tada ja caur veikalu tu dabuu iesniegt preci -man liekas ka veikols var taisīt šmuguli jo cik saprotu garantijas remonts jasedz veikalam…lai servisaa mantu atdzītu ka taa ir klienta pasu vaina-Ir lieta ka es nezinu kas notika ar nododoto mantu veikalam uz garantijas remontu, cik tagat saku filtrēt bode to varēj speciali izdarīt jo negribeja nest atbildibu par iesmereto preci….!Taka šāja reize neviens vairs sveikaa neizspruks -tiks nomelnots līdz baltkvēlei..
Š īs? Phe, tad jau labāk vispār bez mūzikas iztikt nekā likt ausīs ko tik neērtu.
Tas atēlā 707.lv ofiss točna nav,izskatās līdzīgs Staļina kabinetam……………..,bled tas no ugunsgreka izskataas!
tur jau reklamas rulis –Neko jau blaut nevar…nekas jau ateikt vēl nav..itka cenas labas ,bet ks zin kur sie to mantu nem-ÄŒomam TV datbojas viena diena panēmamtai 707-,itka jau 707 nav vainigi pie fabrikas brāki-vienīgais vini pavirši strādā …sut klientu uz nepareizām adresēm un neaceras ko ieprieks teikusi(jeb negrib acerēties) un katra reize ko savadaaak pasak ,galigi nelīmējas kopa…pat datumu pareizi nevar pasi uzrakstīt -kaut pirms tam man dikteja kads ir datums…:)!
Es dzeerumaa tik sūdīg nestrāda,pat labāk ,laipnāks,dāsnaks un pat daru to kas nebūtu jadar(labā nozīmē) ,bet kas pelnijis to arii pie reizes naxren pasūtījis…tad vis automatiski iet no sirds -man pajat ko par mani domā!
Preses relīzes