Garantijas remonts,veikala paviršība!?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Garantijas remonts,veikala paviršība!?

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 38 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Crow
    Participant

Quote:

TRUST.esperanza

Jāāā, in esperanza we trust… hmmmmpppphhh…. mhhh.

Quagmire
    Participant

Pēc kā?

Crow
    Participant

Ko-što? Par ši-to, treknais tirpli. Kā tāds tizls vepris; kauns būtu par sevi kādreiz ir palicis?

https://notepad.lv/pardodu-ps3-ar-spelem-150-euro-t16656.html

web33
    Participant

Lielos vilcienos. Nopirku IT veikala fotoaparātu pec menesa nojuka , ar garantijam netikam skaidriba ,karoch pasutija mani…. .Okey nakamais pirkums taja pasha veikala ar piegadi DPD un skaidra nauda kurjeram .Pacinu aiz jakas veco ar paskaidrojumu atpakal un chau . Viss teema sleegta

3Dklucis
    Participant

sanak ka tu pasutij tadu pas fotoaparat jeb lidziigu ar samaksu par mantu kurjeram….karoce kurjeram tik iedevi par piegadi un tas mantas naudas vieta iedevi to sajajušos fociku ar paskaidrojumu….Nu pec tam neviens ciemos nebrauca?

-vispar jau adresi var sabetonet kaiminpilsetas svesas majas un sanem mantu un pockuj

Quagmire
    Participant

ThePizdec, vienu USB portu savas dzīves laikā izlauzu.

web33
    Participant

Kurjeram iedevu tikai veco fotoaparatu kuru nenema pret garantiju atpakal ar visu garantijas kopiju un ceka kopiju un panemu jaunu tadu pasu . Talak lai pasi tiek sakidriba nevazas mani te neviens aiz deguna tirgoni atradusies sutis te pa 15.kabinetiem ej tur tur un tur. Macies cali. Nu lai brauc ciemos fakti ar pieradijumiem tiks likti galda !

3Dklucis
    Participant

mani jau itka pa 15 kabinetiem nesūtīj-tiktikai taa beeda ka bij TV pasam janogaada uz garantijas vietu-un tad pa cik sledzienaa atdzits ka fabrikas braķis -bija personigi jaierodas pakal aktam -lika uzrakstīt uz akta kopijas ka aktu esmu sanemis tad un tad.. un vis talak uz bauskas ielu iesniekt aktu…un tur tik jenots iedomajies ka Panasonic vai philips TV…jauna damīte turpat uz vietas aizbaz sim muti ar pazinojumu(tas ir funai) ….burti vinam ble nesakrītot,vis bija ka vajag..un ir…Tikai bled tas cakars man nav vaidzigs -Nu labi redzēju sogad to piedirsto rīgu ,nekas tur labaks nepaliek ar katru gadu pelēkāka i izmaksaas i skata pēc…Stulbēni srota vidu nacionalo biblotēku iebuvējusi -nu rītigi loxi….

Vini tur bled jauc futurismu ar apstrakto mākslu-ta pat ka viens otrs pīzdu ar plausām….

jonjs
    Participant

Nesaprotu gan te dažu labu prieku par šo un to, bet nu bardaks acīm redzams tai visā interneta biznesā. Crow kā vienmēr troļļo, lai gan ar dateks precēm man līdz šim nav bijis nekādu problēmu, pat ar LENOVO nē 🙂 Iespējams, ka DATEKS ir uzdevumu augstumos un tur arī ir CROW nopelns, pie visa tā 🙂 Tomēr Latvijā daudzās sfērās sākot no privātajiem auto servisiem (lieliem, maziem, oficiālajiem dīleriem u.t.t.) un beidzot ar radu draugu vadītajām pašvaldību vai pusvalstiskajām iestādēm bardaks ir tāds, ka maz neliekas. Te nav par ko priecāties. Ja tu cilvēks taisi biznesu, tad kaut mazliet rūpējies par saviem klientiem, ja nē. Tad augstāk minētā iestāde ir jāizķengā pa visām iespējamām instancēm, masu saziņas līdzekļiem u.t.t. Ieteiktu autoram aiziet kaut vai uz kādu vietējo Kuldīgas avīzi kā viņu tur sauc to avīzi “Kurzemnieks” vai. Pacelsi pie reizes reportieriem laikraksta reitingu. 🙂 Man bija šādas tādas problēmas ar viena nekustamā īpašuma iegādi savā laikā, kuru pārdeva viena ļoti pazīstama LV privāta mākleru “šaraškina kantora”. Jautājums tika atrisināts pāris teikumos, jo vienā no ļoti pazīstamiem LV laikrakstiem rada gabals bija reportieris. Pāris jautājumi no viņa puses un visi kļuva tik pat pūkaini, ka es brīnos, ka mums “orālo” neviens pat nepiedāvāja pēc tam 😀

Aldis
    Participant

Ko var dirst, man no ipod touch 2gen austiņas rukā jau gadus 5 vismaz, no ipod touch 4gen gadus 3. 😀 Itkā parastas, bet skaitās tīri labas. 🙂 Lietojas tās austiņas gan man, gan mana meičai, atkariibaa kuram savajagas.

3Dklucis
    Participant

Quote:

Te nav par ko priecāties. Ja tu cilvēks taisi biznesu, tad kaut mazliet rūpējies par saviem klientiem, ja nē. Tad augstāk minētā iestāde ir jāizķengā pa visām iespējamām instancēm, masu saziņas līdzekļiem u.t.t. Ieteiktu autoram aiziet kaut vai uz kādu vietējo Kuldīgas avīzi kā viņu tur sauc to avīzi “Kurzemnieks” vai. Pacelsi pie reizes reportieriem laikraksta reitingu.

Tas viss notiksies pec jauna gada ja nebūs ka vini solīja….radiniece juriste-sav laik pat pacuksteja ka var atkratīties no “itka”manis ielidojusas bernu maaminas:)…tas nu taa…

Tak ka jau teica saksim ar to pasu pateretaju tiesibu iestadi + kādu TV 3 paķersim līdzi…Ari visos iespejamos internet socialos tiklos tiks ievietotas antireklamas par atiecīgo 707…Š ī tema jau ir ka sakums atiecigaas bodes antireklāma….vini pasi ar savu paviršību ir to izpelnījusies…

Protamss SERVISS CENTRS te tiek slavināts…

es aceros ka 2000g panemu to muzikas centru.. un tas ari bija fabrikas brakis,redziet lieta tada ja caur veikalu tu dabuu iesniegt preci -man liekas ka veikols var taisīt šmuguli jo cik saprotu garantijas remonts jasedz veikalam…lai servisaa mantu atdzītu ka taa ir klienta pasu vaina -Ir lieta ka es nezinu kas notika ar nododoto mantu veikalam uz garantijas remontu, cik tagat saku filtrēt bode to varēj speciali izdarīt jo negribeja nest atbildibu par iesmereto preci….!Taka šāja reize neviens vairs sveikaa neizspruks -tiks nomelnots līdz baltkvēlei..

romajo
    Participant

Skatoties kur veikals ņem preci, ja pie oficiāla dīlera ar norm serviscentru, tad veikalam pofig cik ātri prece nobeigsies, jo naudu tas dabūs atpakaļ. Taču, ja ir kkādi kreisie piedāvājumi, no kuriem actiņas iemirdzas, tad ir divi varianti, vai nu cietīs pircējs vai, ja pircējs būs neatlaidīgs, pārdevējs.

Quagmire
    Participant

[img]https://thethriftycouple.com/wp-content/uploads/2013/03/white-headphones.jpg[/img]

Š īs? Phe, tad jau labāk vispār bez mūzikas iztikt nekā likt ausīs ko tik neērtu.

Quagmire
    Participant
    3Dklucis
    Participant

Izskatās ka no TV 3 ,bet kas tur domāts!?

Tas atēlā 707.lv ofiss točna nav,izskatās līdzīgs Staļina kabinetam……………..,bled tas no ugunsgreka izskataas!

Quagmire
    Participant

Zenta iepērkas 707. 😀

3Dklucis
    Participant

Zenta ir rīdzeniece -vinai viens pīpis kur meslu noperk-Lai viņa noperk ko kuldigaa…Piemeram domo veikala TV, to pasu FUNAI modeli “nav teikt ka tas būs brākis”:D

tur jau reklamas rulis –Neko jau blaut nevar…nekas jau ateikt vēl nav..itka cenas labas ,bet ks zin kur sie to mantu nem-ÄŒomam TV datbojas viena diena panēmamtai 707-,itka jau 707 nav vainigi pie fabrikas brāki-vienīgais vini pavirši strādā …sut klientu uz nepareizām adresēm un neaceras ko ieprieks teikusi(jeb negrib acerēties) un katra reize ko savadaaak pasak ,galigi nelīmējas kopa…pat datumu pareizi nevar pasi uzrakstīt -kaut pirms tam man dikteja kads ir datums…:)!

Es dzeerumaa tik sūdīg nestrāda,pat labāk ,laipnāks,dāsnaks un pat daru to kas nebūtu jadar(labā nozīmē) ,bet kas pelnijis to arii pie reizes naxren pasūtījis…tad vis automatiski iet no sirds -man pajat ko par mani domā!

samurajs
    Participant

Tēma slēgta.

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 38 kopumā)
  • Tēma ‘Garantijas remonts,veikala paviršība!?’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā