Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Gatavojas Sony Xperia i1 ar 20,7 MPix kameru
Arī citi Sony Xperia i1 parametri ir labākie no labākajiem. Izmantots visjaudīgākais no pieejamajiem procesoriem 4-kodolu Qualcomm Snapdragon 800 2,2 GHz, 2 GB RAM, 16 GB iebūvētā atmiņa + atmiņas kartes, 2 MPix čata kamera. 5″ displejs (1920×1080) apgādāts ar Triluminos un X-Reality tehnoloģijām. Izmēri – 144 x 73,9 x 8,3 mm, baterijas ietilpība 3000 mAh.
Tāpat kā iepriekšējie flagmaņi Sony Xperia Z un ZL, arī i1 būs ūdens un putekļu izturīgs. Oficiālā prezentācija gaidāma Berlīnes izstādē IFA septembra sākumā.
Eudoxus
Jā, un kameras uzlabošana ir tikai apsveicama. Es neesmu fotogrāfs un netaisos izdot vairākus simtus par pro fotokameru. Man vajag parastu fotoaparātu, kas maksā vairākus desmitus, bet kādēļ man to ir jānēsā līdzi? Es negribu, man to nevajag. Ikdienas vajadzībām pilnīgi pietiek ar mobilo telefonu (jā, un par to es būtu ar mieru samaksāt vairākus simtus, jo tas ne tikai fotografē, bet dara visu citu, kas man ir vajadzīgs). Un tādu cilvēku ir daudz.
Crow wrote:Andžas ar mazāk kā 1 GB RAM vispār vajadzētu aizliegt tirgot.
Telefons ir vajadzīgs noteiktu funkciju veikšanai, kas atkal pārskatāmā laika griezumā nosaka jaudas robežas. Nu nevajag vieglam auto tanka dzinēju. Pagaidām rodas iespaids, ka četrkodolu procesors ir vajadzīgs vien tāpēc, lai tas nabaga telefons varētu pavilkt Androīdu, lai tas darbotos kaut cik plūdeni (zīmīgi, ka citu platformu gadījumā šādi procesoru kari kaut kā nav novērojami). Ja citi ražotāji var panākt, ka tās pašas funkcijas ierīce veic ar krietni mazākām jaudām, tad es teiktu, ka kaut kas nav kārtībā ar šādu OS. Cilvēkiem ierīci vajag dēļ funckijām, ko tā veic, nevis dēļ procesora kodoliem.
Kas attiecas uz kamerām, tad te tu lauzies atvērtās durvīs. Man nav iebildumu, ja telefona kamera kļust labāka. Es tikai norādīju, ka rādās, ka tas ir tas uz ko ražotāju tagad fokusējas. Pirms tam tie, šķiet, lielāku nozīmi piešķīra sacensībai par ekrāna lielumu.
Nu nevajag vieglam auto tanka dzinēju.
Nevajag, bet vai tāpēc tas netiek darīts un ļoti daudz? Pa pilsētu var veiksmīgi pārvietoties ar Smart Fortwo (pagaidām vienu esmu redzējis un knapi smieklus valdījis, piedodiet), bet kaut kā liela tautas daļa pēdējā laikā ir iegādājušies pilsētas braucieniem, piem., BMW X6.
Andža ir resns mērglis – neoptimizēts un optimizēt neiespējams. Bet funkciju ziņā ir pilns klāsts, nav ko piesieties, nemaz nesāc. Un vispār metrosociālā dauņu paaudze kā žagatas ir sajūsmā par katru spīdīgu sūdu, ko nemitīgi inovējošie trubu ražotāji viņiem pasniedz āķī uzspraustu. Tādējādi vienādojums ir vienkāršs – četri ir lielāks par divi, tātad vēl labāks. Visa opera.
Eudoxus
Iedomājies – tu atnāc uz darbu, apsēdies pie galda, kur ir tikai monitors, klava un pele – pievieno savu mobilo telefonu ar dokstacijas palīdzību vai bezvada risinājumu ar attiecigo perifēriju un lieto. Aizejot, paņem datoru mobilo telefonu sev līdzi…
Uz to arī viss iet. Te pirmie “slīcināmie kaķēni”:
Par ekrāna lielumu – 5 collas man ar sākumā šķita par daudz. Testējot šos gadžetus, jau pieradu…tagad šķiet tīri normāli (akceptēju vēl 4,x collu versijas). Bet 3 collīgie šķiet pēdējie mēsli, kur acis tik jāmežģī…kaut kādam budžetniekam vēl ok…
Negribu būt piekasīgs, bet tomēr – Samuraj, vai tiešām ir tik traki?
Bet turpinot to tēmu par telefona un datora saplūšanu vienā ierīcē, kaut kā sen nav nekas dzirdēts par Ubuntu-foniem, viņiem tak tur kaut kāda stipri līdzīga tā filosofija bija.
Iedomājies – tu atnāc uz darbu, apsēdies pie galda, kur ir tikai monitors, klava un pele – pievieno savu mobilo telefonu ar dokstacijas palīdzību vai bezvada risinājumu ar attiecigo perifēriju un [..]
Salaid uzņēmuma iekštīklā zvērudārzu.
Aizejot, paņem datoru mobilo telefonu sev līdzi…
Līdz ar konfidenciālu, uzņēmumam piederošu informāciju – dokumentiem, cepumiņiem ar pieejām utt.
Umm, nē, paldies. BYOD ir vēl viens modernās pasaules brīnums, pret kuru es kā riebīgs īgņa esmu ar visām četrām pret. Princips labs, bet ne mūsu distopiskajā pasaulītē un ne ar tādu vieglprātīgu attieksmi.
Crow
Toties būs pietiekoši daudz uzņēmumu, kur šis te viss būs tīri pozitīvis risinājums. Jau tagad cilvēki strādā ārpus biroja – izmantojot mākoņtehnmoloģiju gan programmām, gan dokumentu koplietošanai. Š āda mobila elastība, tikai to visu papildinātu.
Jā, jā – drošības problēmas, es zinu. Pie katrām durvīm apsargu ar automātu un betonu par administratoru, un viss būs ok!
Katra punkta pārkāpšanas gadījumā mums draud sods 10K €
Un vispār metrosociālā dauņu paaudze kā žagatas ir sajūsmā par katru spīdīgu sūdu, ko nemitīgi inovējošie trubu ražotāji viņiem pasniedz āķī uzspraustu. Tādējādi vienādojums ir vienkāršs – četri ir lielāks par divi, tātad vēl labāks. Visa opera.
+1
tu esi no manas frontes.
Nu velns parāvis! Kas tad tam androidam vajadzīgs, ja pat ar TÄ€DÄ€M telefona iekšām viņš bremzē??
Pilnīgs rewrite.