Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › GeForce GT430
Ar kartes dzesi viss vrodje kārtībā. Nupat gan ienāca prātā – kopš pirms kādām dažām dienām palaida siltumu, tad nu gan tā ir kā ir – istabā 23 (ja ne vairāk) un logs līdz galam vaļā. Psc – Taškenta, dzīvoklis īrēts un iepriekšējie īrnieki salikuši komunistu laika apkures radiatorus ar 20 ribām… Tagad skatos – točno, mazāk par 39C kartei idlē nav. Nu, tas, tā, spēles spēlē tikai sīkā. Bumbiņas dzenā. Lai dzenā kaut uz visiem 60C.
Par lietu: darīšana, protams, Tava, bet es tomēr downclock-otu kori uz 850-860, bet atmiņu uz 1050-1070, apmēram tā, kā šeit darīts:
un
Bišku par nenormālu man liekas tie Tavējie cipari. Tādi… atbaidoši. Ka nesāk mest artefaktus. Bet, nu, skaties pats. Palaid mošk` kādu stress-testu – to pašu Furmark-u.
P.S. Bet nu tas, ka 5670 лёгким движением руки превращаетÑÑ par 6670, tas ir turienes
P.P.S. Kas ar temperatūrām pie šitām frekvencēm? Ventilators negaudo? Ja restartē kompi, frekvences saglabājas? – lasīts, ka ja perebors, restarta laikā tās varot pašas noresetoties uz defoltajām…
Un nevajag, krīze pirmā ir rijīgāka par BF3. Vismaz BF3 skeilojās labāk.
Nolaidu ram clock atpakaļ uz 1000, bet gpu tik samazināju uz 800. Nopietnāk varēšu pievērsties tam nākošnedēļ, tagad nav galīgi laika. Tad arī painformēšu par rezultātiem pa PM vai tepat.
Metro2033 uz 1920×1200 ar 4xAA un 16xAF zem DX11
Spēja gluži vienkārši kaut kā nebūt “palaist” modernu spēli uz outdated datora ar divkodolu procesora un ofisa videokartes – tā ir viena lieta, cita lieta – palaist modernu spēli (Crysis, Metro2033, BF3) ar manis iepriekš uzskaitītiem PATIEŠ AM MAX iestatījumiem un panākt vismaz 60 FPS.
Pokemonu sajūsma par spēju spēlēt kraisis uz 1024-x768 monitora ar noglušītiem AA/AF – tas ir Dau-n-tuves līmenis.
Max ir max – tā ir maksimālāvisasmaksimālāDX1160FPSIkviens
Iztulkoju.
disleksija
Nu man tie 815/1000 (core/memory) ir patiešam monumentāli stabili. Dirt3 skrien bez artefaktiem. FPS gan turas tā robežās no 30 līdz 50, vēl ēnas uzliku uz min., bet uzspēlēt var pie 1280×1024. Duke Nukem Forever gan spēlējams komfortabli. Vairāk gan no tās kartiņas neizspiest.
Evers, jo vājāka karte, jo bezjēdzīgāk viņu klokot. Un overklokings nekāda ziņa nespēs palaist tādas spēles kuras pirms tam nav strādājušas. Tikai un vienīgi uzlabo jau esošā rezultāta stabilitāti.
Wuu, es arī neceru neko vairāk palaist vai arī uz augstākiem iestatījumiem, bet tieši tā kā tu saki, piemest pāris fps klāt ar esošajiem iestatījumiem. BF3 beta man gāja ar ar kautkādiem 25-30fps ar min iestatījumiem @ 1080p. Bet dzirdēju vienas tantiņas runas, ka BF3 betai esot nedaudz apgriezti greznumi, fināla varētu iet švakāk.
Preses relīzes