Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Geibs Ņūels portēs spēles uz Linux, jo "Windows 8 esot katastrofa"
Redz, es varu nosaukt ļoti daudz iemeslu, kāpēc CUDA izmantot ar linux. Piemēram, cronic-pair-threading (neiespējami uz windows), elementāra lieta, kā gpu skaits, hardware orderings (iespējams uz win, bet gemorojs nežēlīgs), dalītā sinhronitāte utt. Ieteiksi reālu alternatīvu m3?
Nu pastāstiet,divi viedie, kā jūs šos resursus izmantosiet uz Win? Būtu jau par daudz prasīts, ka zināsiet par tādu YDL.
Bet Vārna zina, ka dzelteno suni lietoja DoD saviem PS3 klāsteriem.
Un cik saprotu arī pats esi kādreiz darbojies ar programmēšanu/dari to šobrīd, tāpēc es domāju ne man tev jāstāsta, ko sniedz linux attiecībā uz “scalability”, kam jādarbojas tīri kodola/hardwares līmenī.
A te pusgadsimts “no tantes” dzirdējis, un pļūta tik iekšā, pilns internets esot. Varbūt uztaisīt tēmu “Aoma’m nav viss kārtībā ar galvu”, varbūt beidzot noticēs.

Name:
Profession:
After The Game:
Tāpat vispārīgas lietas novirzīt kādam personīgu apvainojumu veidā ir nekorekti, to parasti izraisa vēl neattīstījies intelekts un puiciska attieksme pret klasiskām vērtībām, tādām kā cieņa pret vecākiem cilvēkiem par tevi, to tev laikam neviens nekad nav mācījis.
Netaisos vairāk te ar bērniem kašķēties, paliec pie savām domām, piepūt vaigus un uzskati, ka tagad esi baigais vecis.
MB bugs, šamai šķiet, ka pārkārst .. nelīdz nedz datora izgrūšana -15 grādos uz balkona, nedz arī jaudīgs putekļu sūcējs. Linux’am pohuj
P.S pērku pa kapeikām nx6125 mb strādājošu 🙂
Paskaties tad, cik daudz cilvēkiem ir problēmas ar video un windows. Skaitliski vairāk. Relatīvi tikpat. Jo idiots nograus sistēmu pat tad, ja tai būs tikai 1 taustiņš.
Klīst baumas kādam linux/māc lietotājam ir gana jaudīgs dzelzis kas pavelk spēles.
Plus vēl smagi samaksā pa virsu portēšanas izmaksas +/- gadu vecām spēlēm.
PS kāpēc notepads ir tik salūzīs androida parlūkam un šis vecais raksts iekrita man šodienas feedos
Tur augstāk pilsonis nevertell šodien iekomentējis, tāpēc arī ieleca.
Pieņemu, ka hamburgerus arī netaisa paši klienti, bet tam ir domāti speciāli apmācīti darbinieki.
Preses relīzes