Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Gigabit router
[spoil][align=left]Vispār tā smieklīgi sanāk. Lattelekoms atsūtīja cedelīti, ka manai optikai palielināts ātrums līdz 250 Mbit/s. Pakasīju aiz auss, palūrēju kāda man tīklene- to nomainīju pret Gigabit. Mēru ātrumu- izmaiņu nav. Down nāk ar 80 Mbit/s- tāpat kā līdz NIC nomaiņai. Pakasīju aiz otras auss un ta man pieleca, ka rūteris tak arī ir vecs 10/100. Vooot…
Vispār man tas kompis sāk par frankenšteinu pārvērsties. Nupat no ībeja atnāca USB 3.0 interfeiss uz PCIe, un vēl nāk SATAIII interfeiss uz PCIe + SSD 120GB. Jau šobrīd ir izveidots 2GB RAM disks, uz kuru pārnests OS un Browser cache. Uzlabojumi ir jūtami. Un tas, tomēr, ir lētāk, nekā pirkt jaunu MB + jaunu CPU + jaunu RAM. Visu šobrīd iepirkto bardaku taču varēs pārcelt uz jauno kompi. Nu tad kad saņemšos- nākamā gada sākumā. Turklāt šādi ir interesantāk. :D[/spoil]
Mjā, tas arī viss, ko zinu.
No rūteriem varu ieteikt TP-Link TL-WR940N, cik esmu pats ap viņu krāmējies – strādā stabili, bez gļukime.
Vot samuldējos… tam ta LAN tikai uz 100Mbit. Nu tad nākamais, kas nāk prātā ir Mikrotik RB951G-2HnD
P.S.
Pakasi vēl aiz deguna – gigabit tīklam 6. kategorijas kabeli ar vajag. 😉
Reāli švakākus vairs ar nelieto. 6. kategorija tīri vajadzīga savienojumiem virs 100m (ap 200m), trokšņainos apstākļos (magnētiskais lauks, elektrodzinēji utt.).
cik Baudīts strādā labi un stabili, jo labi dzelži 🙂 pašam stāv gan wdr3600 ar ko nēesmu apmierināts līdz galam jo 2,4 ghz antenas ir uz mātes bet 5ghz antenas ir lielās vareja būt otrādāk :)bet tā stabils
Preses relīzes