Gigabit router

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Gigabit router

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    RicoPico
    Participant

Meklēju 10/100/1000 WRL N rūteri. Lūdzu padalīties pieredzē- ko var ņemt, savukārt ko labāk nevajag. Aparāts nepieciešams mājas vajadzībam, ar budžetu kādi 30 Ls. “Apkalpojamais” rādiuss- 50 kvm dzīvoklis.

[spoil][align=left]Vispār tā smieklīgi sanāk. Lattelekoms atsūtīja cedelīti, ka manai optikai palielināts ātrums līdz 250 Mbit/s. Pakasīju aiz auss, palūrēju kāda man tīklene- to nomainīju pret Gigabit. Mēru ātrumu- izmaiņu nav. Down nāk ar 80 Mbit/s- tāpat kā līdz NIC nomaiņai. Pakasīju aiz otras auss un ta man pieleca, ka rūteris tak arī ir vecs 10/100. Vooot…

Vispār man tas kompis sāk par frankenšteinu pārvērsties. Nupat no ībeja atnāca USB 3.0 interfeiss uz PCIe, un vēl nāk SATAIII interfeiss uz PCIe + SSD 120GB. Jau šobrīd ir izveidots 2GB RAM disks, uz kuru pārnests OS un Browser cache. Uzlabojumi ir jūtami. Un tas, tomēr, ir lētāk, nekā pirkt jaunu MB + jaunu CPU + jaunu RAM. Visu šobrīd iepirkto bardaku taču varēs pārcelt uz jauno kompi. Nu tad kad saņemšos- nākamā gada sākumā. Turklāt šādi ir interesantāk. :D[/spoil]

Crow
    Participant

TP-LINK WDR sērijai patiešām ir ļoti kaitinošas gaismiņas un ārkārtīgi labi pievelk pirkstu nospiedumus 😀

Mjā, tas arī viss, ko zinu.

usins
    Participant

Iesaku papētīt, lai ne tikai LAN porti ir Gigabit, bet arī WAN ports. Daži šmaucas ražotāji un tikai LAN porti ir Gigabit. Mikrotik itkā ir ok un plašas iespējas ir. Var nopirkt līdz 35ls un visi porti Gigabit

ruukjis
    Participant

No rūteriem varu ieteikt TP-Link TL-WR940N, cik esmu pats ap viņu krāmējies – strādā stabili, bez gļukime.

Vot samuldējos… tam ta LAN tikai uz 100Mbit. Nu tad nākamais, kas nāk prātā ir Mikrotik RB951G-2HnD

P.S.

Pakasi vēl aiz deguna – gigabit tīklam 6. kategorijas kabeli ar vajag. 😉

usins
    Participant

Nevajag gan, pietiek ar 5e

Reāli švakākus vairs ar nelieto. 6. kategorija tīri vajadzīga savienojumiem virs 100m (ap 200m), trokšņainos apstākļos (magnētiskais lauks, elektrodzinēji utt.).

ruukjis
    Participant

Mjā, taisnība. “Vajag” bija par stipru teikts. Pareizāk būtu: riktīgi garš krāns ar zīmogu “1Gbit approved” 😀

NorKais
    Participant

EnGenius ESR9850, nav sanācis vēl pārbaudīt uz ko lielāku par 100 Mbit/s, pēc zemāk esošā apskata būtu jāpavelk. Pagaidām kalpo pašam mazliet ilgāk par gadu un neviena aizķeršanās nav bijusi.

[spoil]SmallNet Builder apskats[/spoil]

Anonīms
    Neaktīvs

Ejiet nahuj, eksperti!

RicoPico
    Participant

Paldies, izsmeļoši. 😀 Vispār, Beton, šis ir Tavs lauciņš. Pofig- vari drukāt mātes vārdiem un saukt visus par pajoliem, tik tā, lai būtu izlobāms konkrēts hardware modelis. Paldies!

jupis
    Participant

https://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR1043ND#spec

cik Baudīts strādā labi un stabili, jo labi dzelži 🙂 pašam stāv gan wdr3600 ar ko nēesmu apmierināts līdz galam jo 2,4 ghz antenas ir uz mātes bet 5ghz antenas ir lielās vareja būt otrādāk :)bet tā stabils

opengraybox
    Participant

WNDR3700 – 54LS – LAN TO LAN 945 mbit/s, WAN TO LAN – 480 mbit/s – no pasha testiem – prieksh LTC niknas optikas – ideals aparats – wifi gan 5 gan 2.4 frekvence bliez, aparats uz goda

akms47
    Participant

Piekrītu, TL-WR1043ND, strādāja labi. Kāds velns mani vilka pāriet uz WDR 3600. Domāju, ka iespējams 5Ghz noderēs, bet vecais TL-WR1043ND ar savām 3 antenāt un stabilo proci burtiski “sita” sienas cauri. Da i pie lielas noslogotības nevajadzēja sūdzēties.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā