Gigabyte piedāvā plaukstas lieluma galddatoru BRIX

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Gigabyte piedāvā plaukstas lieluma galddatoru BRIX

Tiek skatīts 4 ierakstu – 21 līdz 24 (no 24 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    garaisezis
    Participant

un kur ir problēma, pieslēdz ar hdmi pie tev jeb mājas kinozāles un tev viss ir pieslēgts ar vienu vadu, nav nekādu lieku signāla un skaņas traucējumu…

aoma
    Participant

Man mājās ir kā reiz vismaz 3 ierīces ar HDMI pieslēgvietām, tātad, jādomā, vidēji katram saimniecībā vajadzētu būt vismaz tikpat vai pat vairāk, jo es jaunākajām tehnoloģijām speciāli pakaļ nedzenos. Kinozāles jau tagad kļuvušas tikpat populāras, ka vefiņi padomju laikos.

Absurdu teātris…

Evers
    Participant

Protams, tā jau ir skaisti. Bet, ja man monitors ir gana labs un tam nav ne hdmi, ne skaļruņu un es lietoju parastu analogo audio sistēmu, ko tad? Lietot pārejas un usb skaņu kartes nav forši. Monitoram ta uzlikšu, jo piekrītu, ka VGA ir vēsture, bet vēl ar skaņu ķēpāties negribās.

garaisezis
    Participant

es pat nedaudz to kasti uzlabotu, ieliekot iekšā usb hob un uz tā bluetooth, tā lai liekas uzpariktes nerēgojas laukā, tad kaut kur istabas stūrī tumbas ar airplay un miers mājās. Plus vēl klaviatūra un pele arī uz bluetooth.

Tiek skatīts 4 ierakstu – 21 līdz 24 (no 24 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?