Sākumlapa › Forumi › Software › Audio/Video programmatūra › Gimp (problēma)
Man Gimp programmai visu laiku pazūd Rīku logs jeb angliski Tool,kas notiek ?
Ar Ctrl+B neliekas atpakaļ.
Otrs logs ar pazuda kurš atrodas labajā pusē wtf ?
Dodies uz iestatījumiem, zem sadaļas Logu pārvaldība (2. sadaļa no beigām), klikšķini uz “Atstatīt saglabāto logu stāvokli uz noklusēto.
Un vēl vari mēģināt zem sadaļas “Logi”, pie “Nesen aizvērtie doki” pameklēt zudušos logus tur.
Par tēmu: GIMP ir bezmaksas laža, ko trūcīgi studenti iesaka tādiem kā tu. Labi, varbūt kļūdos un sen jau esi normālākas bilžu apstrādes programmas īpašnieks, pats pirms vairākiem gadiem kaimiņu lielpilsētā iegādājos Photoshop 7 par nieka smieklīgiem $ un tagad nezinu – smieties vai raudāt – jaunākajai CS5 nav nemaz tik daudz to fīču, kas man, kā standarta jūzerim būtu nepieciešamas.
aoma
Kko nejauc.
Kas tāds manšeta?!?
Arī patīk gulēt un sapņot .
Abi labi gan Gimp gan Photoshop + piemočā klāt plugus rozīnīte.
root
Es arī varētu tavām smieklīgajām lapelēm uztaisīt uzbrukumu, bet tas ir zem mana goda un brīdināšu arī pārējos potencionālos pajoliņus – ne jau vienmēr visas šitās h u*ņas beigsies ar to, ka nevienam nebūsiet tik svarīgi, lai kāda drošības iestāde par jums interesētos, ķipam pārbaudīsiet, vai manam šķūnītim atslēga pārāk vāja jūsu muskuļotajām ekstremitētēm, sanāks iepazīties ar dzīves rūgto patiesību…
No vienas puses ta man pie di*sas mazas ragutiņas, ja nobanos atkal, vismaz jaunumus izlasīt varēšu tā vai tā
oki, lai Roberts būtu root
Es arī varētu tavām smieklīgajām lapelēm uztaisīt uzbrukumu, bet tas ir zem mana goda un brīdināšu arī pārējos potencionālos pajoliņus – ne jau vienmēr visas šitās h u*ņas beigsies ar to, ka nevienam nebūsiet tik svarīgi, lai kāda drošības iestāde par jums interesētos, ķipam pārbaudīsiet, vai manam šķūnītim atslēga pārāk vāja jūsu muskuļotajām ekstremitētēm, sanāks iepazīties ar dzīves rūgto patiesību…
Ja tu vēl mūsu pailgā dialoga rezultātā neesi sapratis:
– Mani absolūti, kas ko un kāpēc izvēlas. Mana izvēle ir tāda, kāda tā ir. Pretenzijas rakstveidā uz pasta kasti, izskatīšu 3975 dienu laikā.
– Laužņošanu ar kaut kādu durvju laužšanu un atslēgām salīdzināt var tikai nekompetents idiots. Piedod. Nav tur nekāda sakara ar fizisku ielaušanos. Pat teorētiski ne.
– Par to uzbrukšanu. Nu nesmīdini. Par daudz alus. Pat es pašlaik neesmu tik daudz izdzēris lai paķertu šito nopietni.
web33 – labāk pastāsti, vai Tev līdzēja tas, ko ieteicu. 🙂
Nop,nācās pārinstalēt Gimp,to Tavu variantu Es jau biju izmēģinājis pirms rakstīju .
Sveiki .
Man Gimp programmai visu laiku pazūd Rīku logs jeb angliski Tool,kas notiek ?
Ar Ctrl+B neliekas atpakaļ.
Otrs logs ar pazuda kurš atrodas labajā pusē wtf ?
To logu paslēpt/parāda ar TAB taustiņ u.
Ja gribi šo logu dabūt atpakaļ spied vidējā loga rīkjoslā izvēlini Windows -> Recently Closed Docs – > Layers, Channels, Paths … uttt.
😀
aomaflame warresize’otu
Besides .. IMO priekš html/css griezšanas Gimp ir dikt’ ērtāks un ātrāks.
Preses relīzes