Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › "Godīgie" izgulēsies, pārējie…
mājas lapā
Latvijā pāreja atpakaļ no vasaras laika notiks svētdien, 27.oktobrī,plkst. 04:00 (naktī no sestdienas uz svētdienu), pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.
Bet, ja nopietni, vienīgie plusi ir tas, ka vakarā septiņos, astoņos ir mazāka tumsa, un vienu nakti var izgulēties par stundu ilgāk 😀
To murgu vajadzētu atcelt. Nez, ir taču tie saiti, kur vāc tos parakstus – neviens nav ierosinājis vai ideja izgāzusies?
Es esmu PAR vasaras laiku kā pamatlaiku, mazāk problēmas vakaros. Reāli tā gaišākā stunda no rīta īpaši neko nedod, jo tie kas ceļas ap 7-8°° tā pat ceļas vēl tumsā, un no darba – ja pēc vasaras laika tiek vēl kaut cik pa gaismu, tad tagad nē.
Toties ziemeļzemēm, t. sk. Latvijai (kam pavasaros un rudeņos ir garas krēslas stundas, tāpēc bez mākslīgā apgaismojums neiztikt tā vai tā ), no tā tolka maza vai ne kāda, bet lauksaimniecībā un lopkopībā nodarbinātajiem tas ir murgs, jo dabai ir pašai savs pulkstenis, grozi vai negrozi, lopiņš to nesaprot.
Bet lai vai kā… albertino, kas esi Tu tāds??? Kroblis n e d a pi s t e ni s? 🙂 Vai arī draugs p i m p j g au va? 🙂
Ja banu esi norāvis datuvē līdzīi kā trīs dimensionālais klucis, tad lūdzu nenāc iekš noutpada… 🙂
Man ar betonu nav labākās attiecības, bet diemžēl tizli es uzskatu, viņu nolikt šādā paņēmienā…. Betons arī mani uzskata par neda***** 😛 Bet lai arī kas jamais ir guru, tik zemu nekrītu 😀 kā klucis, vai tu.. 😀
Albertino… bet kāmdēļ Tu šādi darbā uzvedies???
[youtube]
Visiem tiem dienas režīma ņaudētājiem – nu ko lai saka – nabadziņi, paraug-mietpilsoņi, kam dzīve saplānota pa minūtēm, ja jau reiz viena stunda kaut ko jūtami izmaina… Es pareizi saplānojot nedēļas nogales miega ritmu īpaši neizjūtu to, ka katru nedēļu dzīves ritms apgriežas par 180 grādiem.