Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Google atbalsta uzbāzīgas reklāmas bloķēšanu
[imgr]spraudņu lapā
P.S. Kas tas par cilvēku bildē? Linuss Apsons? 🙂
Let advertisers spend the same amount of money improving their product that they do on advertising and they wouldn’t have to advertise it.
– Will Rogers
Viela pārdomām tiem kas veido reklāmas internetā!
tad pastāstiet, kā man savam uzņēmumam, kurš nesen sācis savu darbu, informēt par mana kantora esamību, ja ne ar reklāmas palīdzību. vienalga – vai es likšu sludinājumus, stāstīšu radiem/draugiem/paziņām, tā taču arī ir reklāma.
tanī pašā laikā piekrītu, ka laba produkta kvalitāte veicina word-of-mouth advertising, kad paši klienti tālāk izplata informāciju par produktu, taču tas var darboties tanīs sfērās, kad katrs klients atgriežas ar atkārtotiem pasūtījumiem/pirkumiem. sākuma apburtais loks, kad nav vēl klientu bāze izveidota un līdz ar to nav jau to klientu, kas būtu sajūsmā par mana produkta kvalitāti un pastāstītu par to citiem.
un Google’s reklāmas man šķiet visnotaļ o.k., jo neizlec pa visu ekrānu priekšā tekstam, ko gribu lasīt, viņas nemirgo kā kazino automāts un nenovērš uzmanību un vispār – parasti ir gar ekrāna malām un īpaši netraucē.
Preses relīzes