Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Google Chrome – derīgi padomi
formu autoaizpildīšana, full zoom, autoscrolling, iespēja ieslēgt/atslēgt pareizrakstības pārbaudiChangelog
Līdzīgi, kā Linux’ā, Google Chrome jauninājumi tiek saņemti no repozitorija, kurā ir 3 kanāli. Pirmais ir stablebetadev
Lai varētu šos kanālus pārslēgt, mums būs vajadzīga īpaša servisprogramma Google Chrome Channel Manageršeit
Palaižot programma piedāvā izvēlnes logu:
Pie nākošā starta pārlūks nekavējoties piedāvā atjaunināties un 2.versija mums ir rokā:
Apdaru (skins) nomaiņa būs paredzēta nākamajās versijās, bet vairākas apdares jau ir pieejamas deviantart.comaltafsayani.com
Lejuplādēto un atarhivēto apdares failu default.dll
For Windows XP Users:
C:Documents and SettingsUserLocal SettingsApplication DataGoogleChromeApplication2.0.158.0Themes
For Windows Vista Users:
C:UsersUserAppDataLocalGoogleChromeApplication2.0.158.0Themes
Svarīgi:
Klīst dažādas runas par to, ko Google dara, kad savienojas ar PC, uz kuriem atrodas Google Chrome. Ja nu kādu moka paranoja, ir iespējams sajaukt Googlei kārtis.
Atrodam failu bez paplašinājuma Local State
Vistai – C:UsersUsernameAppDataLocalGoogleChromeUser Data
XP – C:Documents and SettingsUsernameLokal SettingsApplication dataGoogleChromeUser Data.
Tad nodzēšam iezīmētās rindas ar Googles ģenerēto ID un saglabājam failu. Parūpējamies par permisijas “Read-On” uzlikšanu modificētajam failam. Pie pirmās palaišanas Chrome izveidos pagaidu failu Local State.tmp – arī tanī izdarām visu to pašu.
Līdzīgi kā Firefox, ar Chromei ir paredzētas daudz un dažādas statistikas un pārskata funkcijas, kuras sākas ar vārdu “about:”
Zināmas ir šādas:
about:histograms
about:plugins
about:network
about:memory
about:internets
about:dns
about:cache
about:version
To nu Chromei netrūkst. Visus var apskatīt šeit
Googles izlolotais pārlūks Google Chrome pelnīti iemantojis atzinību lietotāju vidū.
nju, nju…
uzmetu saliidzinaasjanas peec.
varbuut ka userim tupus vulgaris arii der, bet patiesiibaa taads pat meesls kaa ff.
d_l
vienk intresē, pats esmu liels chrome cienītājs
Vienīgi derēt adblocks kaut kāds bez tā proxī sviesta, ko esmu uzgājis.
Es to lietoju kā 2.pārlūku, kad FF jau kādi 20 tabi atvērti un vajag vēl 🙂
dmg, kā tavā saitā ar chrome statistiku? 🙂
Nevarēšu pateikt. Es jau uzriezi pēc tava pirmā komentāra ieskatījos pie statistika un izrādās tur Chrome vēl nav iekļauts pie pārlūkiem.
Bet ja ļoti interesē vari palūrēt statistiku šeit ->
Ar playstation3, un es paC arii esmu iechapojis ar WiFi iTouch 😀 🙂
Lai vai ka, Mozilla FF ir vislabakais, ko lietoju, Google chrome, man uz PC ir otrs browsers, patik… jo jau gadiem lietoju visus google servisus, mekleetaaju, mail, gTalk, picasa, google maps, google earth, google SketchUp un kaa arii to pashu youtube.. 🙂
Preses relīzes