Google Earth Pro tagad bezmaksas – ietaupījums 400$ gadā

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Google Earth Pro tagad bezmaksas – ietaupījums 400$ gadā

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Acīmredzot gribētāju abonēt Google Earth Pro pakalpojumu par 400 USD gadā bijis tik maz, ka tas pat nesedza maksas iekasēšanas un menedžēšanas izmaksas. Tāpēc pakalpojums tagad visiem pieejams bez maksas. Lai sāktu lietot Google Earth Pro, vispirms jāpieprasa licences atslēga. Tur būs rakstīts “free trial”, bet tas palicis no vecajiem laikiem; neviens maksu neprasīs. Pēc tam jāielādē Earth Pro klientprogrammas jaunākā versija.

Kādas ekstras piedāvā Google Earth Pro?

* Augstas izšķirtspējas karšu un attēlu izdruka (4800×3200 pix). Bāzes versijā noteikts limits 1000×1000

* Automātisks adrešu imports izvietošanai uz kartes (vairāki tūkstoši vienību)

* Ekrānvideo uzņemšana HD kvalitātē

* Attālumu un laukumu aprēķināšana ar jebkuras formas līnijām (bāzes versijā tikai ar taisniem nogriežņiem)

Kā redzam, nav nekas īpašs, bet kādam var noderēt.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_919201241630am_1.png[/img]

Nelabojams
    Participant

Būs jāiemēģina – mani sevišķi interesē augstas izšķirtspējas izdrukas A1 formātā. Pārējam visam lietoju profesionālo softu.

MeistarsUnVergs
    Participant

Š ī ir laba ziņa! Tas pats Google Earth, tikai neapgraizīts.

P.S. vai obligāti nepieciešams ielogoties acc? Ja jā, tad štruntīgi. NSA uzzinās kur es plānoju terora aktus pirms vēl man pašam būs ienākusi prātā tāda doma.

Aldis
    Participant

hehe.. esmu par to iedomājies.. netīšām kaut kur, kaut kādā mežā ieskrollējies – a tur aiztušēta karabāze.. 😀 Š ie savā galā izdomā – kāds zin par mūsu slēptuvi… [img]https://i.imgur.com/ZcweO7w.gif[/img]

MeistarsUnVergs
    Participant

Diemžēl tā ir. Vīrs googlē meklēja uzgriežņu veikalu, pēc tam sieva piesēdās un meklēja spiediena katlus. Atnāca specvienība un izārdīja viņiem māju. Tas bija pēc Bostonas bombīšanas kur tvaika katlā bija bumba ar uzgriežņu šrapneli.

Masveida novērošana ko īsteno varaskāras valdības ir mūsdienu lielakais drauds sabiedrībai, nevis pāris tērēti teroristi.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā