Google+ fenomens (redaktora sleja)

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Google+ fenomens (redaktora sleja)

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kaut arī jaunākais no sociālajiem portāliem Google+ vēl atrodas testa fāzē, var izdarīt pirmos secinājumus.

Pirmais tiešām pārsteidzošs: kaut arī testēju Google+ tikai pāris nedēļas, man tur lokos ir vairāk apstiprinātu draugu nekā Facebookā saradās gada vai pusotra laikā. Nē, es nemaz nedzenos pēc draudzībām, jo man vienkārši nav daudz laika sociālajiem portāliem – visu manu laiku paņem darbs un Notepad. Viss notiek dabiski un loģiski.

[imgr]https://notepad.lv/userpix/28_gg_1.jpg[/imgr]Otrais – patreizējais vidējais inteliģences līmenis Google+ ir daudz augstāks nekā kaut vai šai portālā. Katrs, kurš tur ir reģistrējies, to ir darījis ar zināmu mērķi. Ļoti daudzi ir saistīti ar IT sfēru. Arī tas saprotams – pokemoni šai portālā vēl nav ieradušies, jo Google nav sākusi piedāvāt spēlēt Fermu 😀

Priecē arī diskusiju līmenis Googlē+ – pagaidām rupekļi vēl nav manīti.

Trešais – pieaug neiecietība pret dažādām reklāmas aktivitātēm. Pastāv reāla iespēja, ka lietotāji paši izmetīs no saviem lokiem tos, kuri piespamo Straumi. Kaut arī pati Google intensīvi cīnās pret tīri reklāmiskiem profiliem, tie aug kā sēnes pēc lietus.

Ceturtais – ārkārtīgi maz Google+ ir sieviešu profilu. Varbūt tas ir tāpēc, ka šobrīd vairāk ir dažādu vīriešu tēmu? Bet tur mēs neko nevaram darīt – daiļajam dzimumam pašam jāiemin sev taciņa! Bez tam patlaban Google+ ir visai komplicēta lieta, meinstrīma lietotājam ar pieredzi tikai no draugiem.lv varētu būt grūtības izstudēt visu šo Googles impēriju.

Turpmākie attīstības scenāriji ir divi:

1. Visdrīzāk iespējams, ka Google+ kļūs par vispārēja tipa sociālo portālu, līdzīgu kā Facebook.

2. Un otrs – ja portāls neizpelnīsies masu lietotāja atzinību, tas varētu palikt kā elitāra virtuālo tusiņu vieta cilvēkiem, kuri zin, ko grib.

Viss atkarīgs no tā, kādu saturu Google vēl gatavojas pievienot. Bet pagaidām lietotāju skaits aug stabili – ap miljons jaunu lietotāju dienā. Ielūgumu sistēma atcelta, katrs, kuram ir Google konts, var sākt lietot Google+.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_653d411etw1ditng4m3kdg_1.gif[/img]

reGative
    Participant

hmm, par laimi esmu jaunāks par 18, bet google+ nelaiž mani iekšā. 🙁 bet nu labi, iztikšu ar Facebook.

Goldss
    Participant

Piekrītu apgalvojumam, ka tur uzturas vairāk tieši IT sfēras pārstāvji. Arī daudzi pašmāju blogeri tur ir sastopami. Saturs tiešām tur ir kvalitatīvs un informatīvs.

McAnder
    Participant

ielogojos ar gugoļa acc, bet man stāsta par projekta noslogotību un prasa vai man ir ielūgums 😐

shady
    Participant

Ja kādam vajag ielūgumu, tad sūtat savu e-pastu man tepat uz PM vai rakstat man uz meilu, kurš redzams parakstā.

Ralfie
    Participant

G+ man ir kļuvis par vienu no neatņemamiem dienas rituāliem, katru dienu var izlasīt kko interesantu, pats ar cenšos iemest straumē ko saistošu.. daudz vēl nav, bet ar laiku drošvien sakrāsies.. ilgi gaidīju ērtu vietu/platformu kur varētu pablogot, vai kadu pakomentēt. Andžas programmiņa telefonā padara visu vēl ērtāku.. 🙂

Ceru satikt G+ vēl kādu no notepada 🙂

Anonīms
    Neaktīvs

Viss atkarīgs no tā, kādu saturu Google vēl gatavojas pievienot. Bet pagaidām lietotāju skaits aug stabili – ap miljons jaunu lietotāju dienā. Ielūgumu sistēma atcelta, katrs, kuram ir Google konts, var sākt lietot Google+.

hmm. man ir google konts un epasts, bet man ieejot google+ lapā piedāvā tikai saņemt epastā vēstuli kad būs brīva vieta.

Evers
    Participant

gifs labs 😀

samurajs
    Participant

Jā, bija, un jau atcelts. Nu saprotami, testēšana taču. Tagad katram lietotājam tiesības uzaicināt līdz 150 draugiem. Izmanto Shady piedāvājumu, vai raksti PM man.

Anonīms
    Neaktīvs

diezgan dīvaini, kapēc es nevaru ielogoties Notepadā ar savu loginu? uzspiedu aizmirsu paroli, un arī tas neko nedeva. Vienīgais ar Dr.lv pasi var pieslēgties.

YeaX
    Participant

“>

msh
    Participant

Labi, zināsim ka YeaX = Mārtiņš Matisons 😀

reGative
    Participant

Zināsim, ka reGative = Žanis Kāpurķēde

Jaunzems
    Participant

jihihihihīīī, publika pārsmējās.

Brutto
    Participant

Tagad g+ ir arī sava dziesma:)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nGugj1ym594[/youtube]

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?