Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Google+ fenomens (redaktora sleja)
Pirmais tiešām pārsteidzošs: kaut arī testēju Google+ tikai pāris nedēļas, man tur lokos ir vairāk apstiprinātu draugu nekā Facebookā saradās gada vai pusotra laikā. Nē, es nemaz nedzenos pēc draudzībām, jo man vienkārši nav daudz laika sociālajiem portāliem – visu manu laiku paņem darbs un Notepad. Viss notiek dabiski un loģiski.
[imgr]
Priecē arī diskusiju līmenis Googlē+ – pagaidām rupekļi vēl nav manīti.
Trešais – pieaug neiecietība pret dažādām reklāmas aktivitātēm. Pastāv reāla iespēja, ka lietotāji paši izmetīs no saviem lokiem tos, kuri piespamo Straumi. Kaut arī pati Google intensīvi cīnās pret tīri reklāmiskiem profiliem, tie aug kā sēnes pēc lietus.
Ceturtais – ārkārtīgi maz Google+ ir sieviešu profilu. Varbūt tas ir tāpēc, ka šobrīd vairāk ir dažādu vīriešu
Turpmākie attīstības scenāriji ir divi:
1. Visdrīzāk iespējams, ka Google+ kļūs par vispārēja tipa sociālo portālu, līdzīgu kā Facebook.
2. Un otrs – ja portāls neizpelnīsies masu lietotāja atzinību, tas varētu palikt kā elitāra virtuālo tusiņu
Viss atkarīgs no tā, kādu saturu Google vēl gatavojas pievienot. Bet pagaidām lietotāju skaits aug stabili – ap miljons jaunu lietotāju dienā. Ielūgumu sistēma atcelta, katrs, kuram ir Google konts, var sākt lietot Google+.

Ceru satikt G+ vēl kādu no notepada 🙂
katrs, kuram ir Google konts
hmm. man ir google konts un epasts, bet man ieejot google+ lapā piedāvā tikai saņemt epastā vēstuli kad būs brīva vieta.
[youtube]