Google gatava pilnībā izmainīt publiskās TV principus

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Google gatava pilnībā izmainīt publiskās TV principus

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Interneta gigants Google ved sarunas ar mediju satura izplatītājiem par iespēju izveidot savu maksas Google TV. Š obrīd vēl nav skaidrības, vai sarunas vainagosies panākumiem, bet, ja tās noslēgsies sekmīgi, tad sāksies jauna ēra publiskās TV vēsturē. Pēc ekspertu domām, šābrīža kabeļtelevīzija, kura jau tagad piedzīvo grūtus laikus, var atmirt pilnībā. Turpmākā konkurence norisināsies tikai interneta televīziju starpā.

Google piedāvātā TV ideja: patērētājs iegūst piekļuvi jau esošajiem iecienītajiem TV kanāliem, bet viņam ir iespēja rediģēt pārraižu programmu. Piemēram, ja lietotājam īpaši nepatīk beisbols, to var svītrot no pārraižu saraksta un aizstāt, teiksim, ar kādu kinokomēdiju.

Ir “video pēc pieprasījuma” TV dienesti kā Netflix, Hulu un Amazon, bet tie vairāk atbilst virtuālās videonomas statusam. Toties Google TV viss notiks tiešsaistē. Atzīmētas zināmas problēmas, ar ko Google varētu saskarties: mediju satura cenām jābūt tādām, kas stimulētu lietotājus pāriet no tradicionālās kabeļu TV uz interneta TV. Bet TV kompānijas ir ļoti konservatīvas izplatītāju izvēlē – tām ir sava auditorija, savi reitingi, un jebkādu pārmaiņu gadījumā skatītāju simpātiju iekarošana jānotiek par jaunu.

Google TV lauciņā nav vienīgie – līdzīgus pakalpojumus plāno arī Apple, Sony un Intel.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_pearljam_musicguide_1.jpg[/img]

BERILS
    Participant

aiziet , aiziet! vajag takš pamocīt to svabado ltc , savādāk jau pizģ**s monopols ar entajām mājiņām uz katras ielas!

Quagmire
    Participant

LTC ir kvalitatīvi pakalpojumi par labu cenu. Nu un kas, ka monopols?

poisins
    Participant

Tieši tā. Kamēr monopolisti piedāvā kvalitatīvu pakalpojumu par pieņemamu cenu, tikmēr visi konkurenti var iet dillēs.

Pag’! Ir taču arī Izzi un Baltcom, un gan jau arī vēl kāds (uz doto brīdi nevaru iedomāties).

usins
    Participant

LTK ir labākais kas var būt. Normāla ierakstu funkcija, patīšana reklāmām. Man patīk. Un 15ls par statisku IP + 100 Mbps trubu augšā lejā un TV ar dafiga kanāliem, man tas pilnībā apmierina. Liepājā neveins neko labāku nevar un nevarēs piedāvāt. Ja neskaita, ka Elektrons-K nespēj bloķēt klientam digitāalo paku, ja tas to neabonē, bet TV atalsta konkrēto fīču bez dekodera, bet nu tur nevar ne patīt, ne pauzēt…

shady
    Participant

berils – Dotajā brīdī, neko labāku par Lattelecom neesmu redzējis. Nesapratu tava komentāra jēgu…. Kā kaut kas labs, tā vajag norakt? Apmēram tā…

BERILS
    Participant

nē apmēram tā- jo vairāk spēlētāju, jo interesantāka un klientiem draudzīgāka spēlē. apmēram tā.

Neteiktu ka tas ir ļoti lēti- 10mbit/s +ITV=24LS

kad skatās televīziju ātrums krīt līdz 6mbit/s. Piedodiet, nedzīvoju Rīgā un optiku privātmājām necerēt.

Anonīms
    Neaktīvs

Ir gan optika pilsētā, gan DSL laukos un laukos diemžēl šobrīd īsti konkurentu viņiem nav. Vienīgā alternatīva ir Viasat, kurš nespēj šobrīd konkurēt ar Lattelecom.

Tarifu plāns man ir pats mazākais un līnija izdalīta divās daļās dēļ veciem vadiem, lai sēžot netā neraustītos tv. Lai skatītos webu un dažreiz novilktu kādu failu pilnībā pietiek.

Peteris Skabarga
    Participant

Ar LTK ir tā, ka tas ir labs, tikai tur, kur laba infrastruktūra, t.i. lielajās pilsētās, laukos nedabūsi 100mb/s optiku, lai nekas neraustītos. Pats lietoju LTK, Rīgā, un ir super, bet paziņas no laukiem tik sūdzas…

shady
    Participant

berils – Un pārējie konkurenti nodrošina labāku piedāvājumu? Kāpēc tad tu turies pie tā sliktā Lattelecom? Maini nost!

Ak nevari? Negribas? Neatmaksājas? Nu tad…lamā tos citus, ka viņi neattīsta pietiekami savu struktūru, nevis lamā to, kur tu turies kā pie pēdējā salmiņa…

Es vienkārši šito nespēju saprast. Cilvēks atrod sev izdevīgāko vai vienīgo risinājumu un tad to vēl lamā, jo redz – nav kā Rīgā (daudzdzīvokļu mājā)! Nu tad atsakies! Slavē citus – tos pārējos Lattelecom konkurentus, kuri laikam ir tik labi, ka tu neuzskati par cienīgu būt viņu klients…

zi007
    Participant

Es esmu lepns, ka ikdienā tirgoju LTC pakalpojumus. Ļoti patīkami, ka daudzi ir apmierināti ar pakalpojumu kvalitāti. Ka ir iespēja arī neapmierinātos ar laiku pārliecināt, ka kvalitāte ir OK! Diemžēl šajā visā ir arī mazliet cilvēku tumsonības, jo visas tehnoloģijas tiek liktas vienā maisā – ja radiniecei laukos dsl vai vtv neiet kā nākas, tad tiek nepamatoti noniecināta optika un Interaktīvā TV! Bet tādēļ mēs dzīvojam, lai visiem dzīvi darītu labāku!:) berila teikto uztveru kā puicisku jaunības mirkļa prāta aptumsumu… Mēs dzīvojam tirgus ekonomikā un katrā pilsētā ir pa dažiem LTC konkurentiem…

Creep
    Participant

Ja manā lauku mājā tas pats ltk dsl kaut būtu pieejams, tas jau būtu labi. Tā vietā internets jāņem ar antenu no Dobeles, kas ir 20km attālumā. 200ls par ievilkšanu + 22 ls mēnesī par štruntīgu internetu ar augstu latency kas brīžiem vispār pazūd: lūk to var nosaukt par štruntīgu monopolu.

piwchix
    Participant

Man laukos(Daugavpils un Jēkabpils rajona robeža) ir 3.5G LMT, šad tad, protams, ir aizķere, bet kopumā neslikti. Ja atmiņa neviļ ap 4mbit uz leju un ap 1mbit uz augšu stabili. 12Ls/mēn. Paņem uz testu, varbūt tiešām ir vērts pamainīt.

Quagmire
    Participant

Beril, tu pārmaksā, man ir 20mbit internets + iTV + telefons par 15Ls mēnesī. Nedzīvoju Rīgā un nedzīvoju daudzdzīvokļu mājā.

Aldis
    Participant

berils ir galvā traumēts.

Pārej uz Traitel un Viašrot, nebūs jāmokās ar monopolistu. 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?