Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Google gatavojas pirkt WhatsApp par miljardu $
Digital Trendsmessendžera
Mobilā čata lietojumprogrammas šobrīd atrodas topa virsotnē, un bez WhatsApp zināmas vēl LINE, WeChat, Nimbuzz, Tango, KakaoTalk un vesela rinda citu. LINE no nulles divu gadu laikā sasniedza 130 miljonu lietotāju robežu. Citai jaunajai aplikācijai – MessageMe – vajadzēja tikai 12 dienas, lai savāktu pirmo miljonu lietotāju. Google nebūtu nekādu problēmu startēt pašai savu “SMS slepkavu”, bet tad konkurences vilciens varētu aiziet gar degunu. Tāpēc nolemts iegādāties jau gatavu pakalpojumu.
Š eit nu WhatsApp ir ārpus konkurences: 2011. gada sākumā caur šo pakalpojumu izgāja pirmais miljards īsziņu diennaktī. Turpretī 2012. Vecgada vakarā pārsūtīto ziņu apjoms sasniedza jau 18 miljardus.

Kgan neredzu īsti jēgu šādām muļķībām, priekš tam jau ir izdomāts Skype – kuru tā pat nelietoju, jo šā vai tā, es nebūtu ar mieru ka man nāk dažnedažādas bildes, faili, kuri jātralina lejā pa mobilo internetu – un principā, nekā savādāk. 🙂
Skype? Nē…pagaidām nevēlos to lietot viedtālruņos un uz PC arī ieslēdzu tikai uz konkrētu vajadzību..
P.S. – Regulāri izmantoju kā sms aizvietotāju un bilžu apmaiņai. Lai arī mans tarifu plāns paredz 100 sms mēnesī pa brīvu, kuras netiek izlietotas – WhatsApp jebkurā gadījumā ir foršāks.
Īsti nevienam riņķī nav šis whatsup. 🙂
skype pats lietoju piespiedu kārtā šad tad caur PC.
skype ar visiem maniem gigantiskajiem čatiem regulāri kar telefonu, kamēr whatsapp ērti un forši var sarakstīties sms UN mms vietā. Forši bildītes sūtīt 🙂 😀

Wifi nav visur, un 3G tāpat traki švaka zona. Vienkāršai bezmaksas īsziņu apmaiņai jau ir izgudrots sms serviss un to tarifi.
skype? jā, skaips ir sūds, īpaši pēdējās versiajs uz andrīša, tāpec to veksmģīi aizvietoju ar imo.im plikāciju
nhojder
—
bezolaam
Skaips uz Androīda ir smaga un neērta kaka. Backgroundā sēžot rij kaudzi datus un mērkaķātrumā ēd ārā bateriju :@
Preses relīzes