Google+ ieviesis profilu verifikāciju

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Google+ ieviesis profilu verifikāciju

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Notepad jau vairākkārt rakstīja par Google+ cīņu pret krāpniecību, reklāmas spamu un viltus profiliem. Patlaban ir ieviesta verifikācijas sistēma, pēc kuras jebkurš varēs uzzināt, vai cilvēka profils, kuru viņš vēlas pievienot saviem lokiem, ir patiess.

Kā zināt, vai lietotāja profils nav viltots?

Googles pārbaudītajiem profiliem vārda labajā pusē ir pelēks “ķeksis”. Uzbraucot tam ar peli, parādās “Vārds ir apstiprināts”.

Š obrīd notiek sabiedrībā pazīstamu cilvēku profilu verifikācija (jo tos visvairāk vilto, un izmanto krāpniecībai). Pamazām šo personu loks tiks paplašināts, līdz katrs, kuram savs vārds ir nozīmīgs, varēs iziet verifikācijas procedūru.

Jāuzsver, ka verifikācijas process nav un nebūs obligāts. Tomēr, ņemot vērā ievērojamo inteliģences īpatsvaru šai sociālajā portālā, tas varētu kļūt par labo toni.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_larry_page_1.jpg[/img]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2mqAXX8Vi2g[/youtube]

Avots

daGrevis
    Participant

Joprojām nesaprotu kāpēc Google ir izlēmusi neļaut reģistrāciju cilvēkiem, kas nav sasnieguši pilngadību… tai skaitā esmu Es. Vai varbūt kaut kas ir mainījies?

samurajs
    Participant

Quote:

The 18+ rule isn’t a rule. It is a short-term restriction during the limited trial, and will only last until full security and privacy safeguards are in place for younger users.

Ar to arī viss izteikts. Beigsies testa periods – varēs nākt visi.

Aldis
    Participant

Uzskatu ka vecuma limits no 15 gadiem būtu tikai veselīga padarīšana.

Zem 15 gadiem nodalīt, kaut kā atsevišķi – lai jau mazie ņemas… 😉

daGrevis
    Participant

Tas gan, jā. 🙂 Man vēl gads un būs pilngadība.

Wuu
    Participant

Google grib zināt vai glabāta privātā informācija par personu ir patiesa 😉

Chrome + gmails + google searchi + plus sociālais tikls ar tavu draugu loku, tā kā uz paplātes, google zinās pat kādā krāsā tev zeķes patīk.

Es joprojām nesaprotu, kur viņi iztērēja 600 ļimonus sociālā portāla izveidošanai, nu jebitīts nesaprotu.

daGrevis
    Participant

Pirmkārt, sūdīgs programmētājs jau pelna +/- dažus tūkstošus dolāru mēnesī. Google strādā vieni no vislabākajiem programmētājiem. Dizaineris? Zin cik kaut kāds dizaineris var paprasīt par stundas darbu Photoshop’ā? 🙂 Serveri? Lai uzturētu tik ļoti, ļoti lielu portālu vajag simtiem serveru. Tad arī vajag sisadminus. *Nix džekus… apkopējas. Mārketinga cilvēkus. Tie pelna vēl vairāk par dizaineriem! 😀 Visiem jaunus Ferrari, savrupmajas Kalifornijā. Protams, jaunus ofisu visai komandai ar trīs stāvus augstu strūklaku.

Tu nespēj izdomāt kur tērēt naudu? 🙂

Wuu
    Participant

Jaunais cilvēk, šamais tak ir kāds piektais sociālais portāls, cik viņi piķi var mest veijā. Es saprotu ka, ASV programmētājs 200 rindiņas dienā uzdrukā un saņem 100k gadā, bet 600 ļimonus (jobcik), varēja labāk kādu valsti pabarot.

samurajs
    Participant

Pie Gūgļa pelna tik, ka mums galva sagrieztos 😀 Nu nevar tak maksāt mazāk kā pie Cukerberga 😀

daGrevis
    Participant

Bet Tevi tas uztrauc? Mani nē. Viņi Savu ‘piķi’ tērē ka grib. Es arī… Un kādam no tā sliktāk? 😀 Man nē.

Ja tik ļoti vēlies palīdzet pasaulei… uz priekšu. Noziedo kaut 100 Ls labdarībai. Uzreiz spiediens noies un būs mierīgs prāts! 🙂

Wuu
    Participant

Bļaviens, es ar gribētu iztrallināt 600 miljonus, man laikam skauž 😀

shadowmen
    Participant

Wuu tev tiešām skauž,ar to arī vajadzēja sākt un beigt…(būtu iekļāvies vienā komentā….)

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?