Google izlaiž 64-bit Chrome pārlūku

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Google izlaiž 64-bit Chrome pārlūku

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Pārlūka Chrome izstrādātāji paziņojuši par 64-bit versijas izlaidi, šobrīd gan tikai Windows 7 un 8 videi. Š obrīd varam pārlūku notestēt kā Dev Channel vai Canary build, bet būs arī beta un Final versijas.

Ko iegūstam? Apmēram par 25% lielāku veiktspēju, kas raksturīgs pārejai uz 64-bit. Uz Windows 8 darbosies atsevišķas fīčas kā High Entropy ASLR, kas padara programmu drošāku. Bez tam esot augstāka stabilitāte, uzkāršanās gadījumu skaits samazinājies par 50%.

Ko zaudējam? Kā ziņo tie, kuri jau paguvuši notestēt, RAM patēriņš ir dubultojies. Ja tā mums netrūkst un esam gatavi upurēt 500 MB RAM vienai Chrome cilnei – varbūt ir vērts mēģināt.

Chromium blog

[img]https://notepad.lv/userpix/28_chromium_header_1.png[/img]

Aldis
    Participant

– 500 MB RAM vienai Chrome cilnei

Jēziņ.. 😀 Man FF ar 10 cilnēm ēd tik pat.. 😀 Te nu bij Googles ātrākais, un mazrijīgākais pārlūks pasaulē… :>

zi007
    Participant

Man arī ir ļoti līdzīgas pārdomas, jo īpaši, kad katra min. ir no svara, Google Docs šis tas jāpieraksta… Es Chrome sāku uzskatīt par ļoti neizdevušos produktu maigi izsakoties.

Stat1CX
    Participant

Neviens taču jums neliek lietot to zaļo 64 bit versiju 😀 Līdz stable relīzei RAM patēriņš visticamāk tiks samazināts.

KlavsAnson
    Participant

Man uz Ubuntu 14.04, 64bit Google Chrome maksimums patērē 200mb kopumā, cik atceros izmantojot Windows man Chrome pārlūku apnika izmantot dēļ tā ka atskaņojot neaktīvā cilnē, vai atsevišķā logā video vai kaut ko no soundcloud skaņa raustijās…

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā