Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Google izsludinājusi Chrome OS
Google Chrome Operating System
Pirmām kārtām jaunās opensource
Vispirms tiks izlaista netbūkiem paredzēta Chrome OS versija. Tās kods tikšot publicēts līdz šā gada beigām. Pirmie netbūki ar jauno sistēmu pārdošanā parādīsies 2010. gadā.
Chrome OS darbosies gan uz x86, gan ARM procesoriem. Programmatūra galvenokārt būšot uz web-tehnoloģijām balstīta; visām programmām esot jādarbojas arī Windows, Linux, Mac vidēs.
Ir jau sākts strādāts pie šis OS vai ir jau pabeigta?
Nē-e. Vēl cepās. Un pēc tam kādus gadus piecus vazās apkārt Google Chrome OS Beta
Vēl viens veids, kā Google efektīgi izspiegos interneta lietotājus. Nu labāk jau laikam Google ievāc par mani info, nekā aizdomīgi vīriņi patumšās telpās ar ļauniem nolūkiem 😀 😀
Cik es sapratu – jau šogad līdz gada beigām strādās. Tiklīdz būs beta – Notepad notestēs.
Nē-e. Vēl cepās. Un pēc tam kādus gadus piecus vazās apkārt Google Chrome OS Beta
Vēl viens veids, kā Google efektīgi izspiegos interneta lietotājus. Nu labāk jau laikam Google ievāc par mani info, nekā aizdomīgi vīriņi patumšās telpās ar ļauniem nolūkiem 😀 😀
Nez, man gan liekas, ka ātri izies no beta stadijas, browseris ātri izgāja.
Tad Google izveidoja browseri Chrome.
Tagad viņi taisa Google Chrome OS.
Nākotnē viņi ražos datorus un visu ko citu ar tehnoloģijām saistītu?
Kas jums ar to izspiegošanu, ko no jums google ir nospiegojusi???
Nu tā jau ir, tik perfekta kompānija , ka nav kur piesieties, tad cilvēki sāk tā kā tantes paši izdomāt kautkādu bullšitu. :>
Manupraat visi zin, ka Google ir LJOTI daudz produktus izstraadaajushi
Lielāko daļu to spiegošanas pasākumu tomēr var atslēgt. Bet enīvej…
Runājot par labāku pasauli, Google taisni to arī dara, viņi protams arī pelna labi un domā kā nopelnīt, bet arī ļoti daudz domā par cilvēkiem, lai viņiem patiktu googles produkti, lai reklāmas nebūtu nevietā, nebūtu uzbāzīgas un traucējošas.
Salīdzinot inbox.lv un gmail.com – inbox par cilvēkiem nedomā, domā tikai par naudu, pats epasts netiek uzlabots jau nezcik gadus, aizvēsturisks, uzlaboja tikai pastkastītes izmēru – kautkur jau tās reklāmas (spamu) priekš lietotājiem ir jāgrūž :D. Protams daudz domājuši par reklāmām – baneri mirgo visos galos i vēl pa virsu plivinās un maisās. Google domā otrādi – ik pa laikam epasts tiek uzlabots, sānā kāds neuzkrītoš textads ir un viss.
Preses relīzes